- 28 Aralık 2012
- 2.904
- 2.395
inşallah bu sefer bol bol yumiler oluşur canim herhangi bisi yaptinmi kaliteli yumurtalar için?maalesef canım yok tek yumurta oluşmuştu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah bu sefer bol bol yumiler oluşur canim herhangi bisi yaptinmi kaliteli yumurtalar için?maalesef canım yok tek yumurta oluşmuştu
Bir ara soğan suyu ve incir kürü yaptım ama devam etmedim şimdi ise hiçbir şey yapmıyorum nedense pek bir rahatım tevekkül edip herşeyi rabbime bıraktım hayırlısıinşallah bu sefer bol bol yumiler oluşur canim herhangi bisi yaptinmi kaliteli yumurtalar için?
canım hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlarla gelirsinHerkese merhaba bugün transferim yapıldı 13 mart sonuç alacağım herkesin gönlündeki muradı allahtan diliyorum..
Ayyyy ne guzel topigimizin ilk transfer haberi senden geldi insallah mujdeli haberi de senden alicaz canimmmHerkese merhaba bugün transferim yapıldı 13 mart sonuç alacağım herkesin gönlündeki muradı allahtan diliyorum..
Meraba canim kac yumi oldu senin?insallah kaliteli embriyolarn olur bilgilerini yazda listemize ekliyimHerkese merhaba. Bana da bu ay içinde dondurulmuş embriyo transferi yapılacak. Yumurta toplama işlemim Şubat sonu gibi yapıldı, doktorum bir ay dinlenmemi istediği için hemen transfer yapılmadı. Şimdi regl olmayı bekliyorum. Pazartesi günü kaç embriyonun blast aşamasına geçtiği belli olacak. Sabırsızlıktan çatlamak üzereyim. İnşallah hepimiz güzel haberler alırız bu ay.
Bazen bir rahatlik oluo canim insandaBir ara soğan suyu ve incir kürü yaptım ama devam etmedim şimdi ise hiçbir şey yapmıyorum nedense pek bir rahatım tevekkül edip herşeyi rabbime bıraktım hayırlısı
Teşekkürler. Beni de ekleyin tabi. =) 32 yaşındayım, ilk denemem olacak. Çokça yumurta toplandı, bunların 14'ü döllenmiş, hepsi de kaliteliymiş. Şimdi blast aşamasına geçmesini bekliyorlar, ona göre pazartesi günü kaç tanesinin dondurulacağı belli olacak.Meraba canim kac yumi oldu senin?insallah kaliteli embriyolarn olur bilgilerini yazda listemize ekliyim
masaAllah canimTeşekkürler. Beni de ekleyin tabi. =) 32 yaşındayım, ilk denemem olacak. Çokça yumurta toplandı, bunların 14'ü döllenmiş, hepsi de kaliteliymiş. Şimdi blast aşamasına geçmesini bekliyorlar, ona göre pazartesi günü kaç tanesinin dondurulacağı belli olacak.
Ay teşekkürler. Fulca Bahceci'de tedavi oluyorum... Doktorumun verdiği Gonal F ve Orgalutran iğnelerini kullanmak dışında özel bir şey yapmadım. Bir de folik asit ve omega 3 tabletleri kullanıyorum 4 aydır. Ancak epeydir kafeini kestim, sigara zaten kullanmıyorum, abur cubur beslenen bir insan değilim, bir de çok ceviz, fındık yerim. Belki bunlar da desteklemiştir. =)masaAllah canim
peki bisiler yaptinmi canim kaliteleri için?
hangi hastanede tedavi oluosun ?
Hayır canım iki aşılama bir negatif tüp bebek sonrası bu 2.tüp bebek denenem bu sabah transferim yapıldı hepimizin dikeğinin olmasını diliyor ve dua ediyorumAyyyy ne guzel topigimizin ilk transfer haberi senden geldi insallah mujdeli haberi de senden alicaz canimmm
ilk kez mi deniosun canim?
Bilgilerini girde listemize ekliyim seni de
Tşk edeim canım umarım öyle olur hem yorgunluk hem heyecan hem korku hem umut hepsiyiz işte..canım hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlarla gelirsin
evliliğim boyunca o kadar çok sağlık sorunuyla uğraştımki o kadar çok alternatif tıp denedimki allahım beterinden korusun ama çok yoruldum sanırım artık şimdide 1 aşılama 1 tüp bebek bu 2. tüp bebek denemem olucak neler yaşıyacağımı hangi evrelerden geçiceğimi çok iyi biliyorum heyecan yok mu var korku yok mu var hemde hat safhada ya sonuç yine negatif olursa ama yaşadıklarımdan herşeyin rabbimden geldiğine inandım iyiside kötüsüde hepimizin bir sınavı var sabır sen hangi aşamadaydın kaçıncı denemen ve yaşın kaç bilmiyorum ama seninde burdaki arakadaşlarında sınavı benimki kadar uzun olmasın rabbim çok aratmadan sağlıkla bebişlerinizi kucaklarınıza versin inşallah canını sıkma içini ferah tut inşallah herşey çok güzel olucakkkkk
Bazen bir rahatlik oluo canim insanda
Accik ta bana ugrasa bu aralar
Bende 11 de regly olacagim o zaman gel dedi insallah bir aksilik olmazsa baslarim diye dusunuyorum..
evliliğim boyunca o kadar çok sağlık sorunuyla uğraştımki o kadar çok alternatif tıp denedimki allahım beterinden korusun ama çok yoruldum sanırım artık şimdide 1 aşılama 1 tüp bebek bu 2. tüp bebek denemem olucak neler yaşıyacağımı hangi evrelerden geçiceğimi çok iyi biliyorum heyecan yok mu var korku yok mu var hemde hat safhada ya sonuç yine negatif olursa ama yaşadıklarımdan herşeyin rabbimden geldiğine inandım iyiside kötüsüde hepimizin bir sınavı var sabır sen hangi aşamadaydın kaçıncı denemen ve yaşın kaç bilmiyorum ama seninde burdaki arakadaşlarında sınavı benimki kadar uzun olmasın rabbim çok aratmadan sağlıkla bebişlerinizi kucaklarınıza versin inşallah canını sıkma içini ferah tut inşallah herşey çok güzel olucakkkkk
merhaba canim ikisi hakkindada bilgim yok ama için hangisine atiosa ona yonelllArkadaşlar merhaba bende 2. Tüp bebek tedavime başlayacağım bu ay hangi merkezde tedavi görüyorsunuz 2. Deneme için istanbul ya da ankara düşünüyorum ist bülent tras ankara da timur gürgan önerdiler adetimin 2. Günü ilk kontrole gideceğim ama hangisine gitmeliyim karar veremiyorum..
mrb canim sizde sorun nedir acaba?Merhaba arkadasim bnde martin 11 nde regl olcam ve kismetse baslicak tedavim ilk denemem ve izmir smyra art hastanesinde tarihlermz beraber gun sayariz isallh