Çok yakınız seninle şaka gibi..vccumartesi toplandı canım. 3. Gün .ssenin ilkinde nasıldı Embryo falan sayısı bi dd kaçıncı gün oldu.u transfer.Yok cizrede yim, estrofem coraspin kullniyorum simdilik. Dondurulmus rahat mis ya, bizde diyarbakira gidioz sizin gibi, bugun kacinci gunu embriyo larin toplanmasinin ardindan
kacinci deneme yas kac?eskişehir tıp fakültesi hastanesi 29 mart tranfer, 13 nisan sonuç inşallah
O zamn hayırlı olsun dyim şimdiden senin bebekler 5. Güne doğru gidiyor yani kaliteli olaçakÇok yakınız seninle şaka gibi..vccumartesi toplandı canım. 3. Gün .ssenin ilkinde nasıldı Embryo falan sayısı bi dd kaçıncı gün oldu.u transfer.
canım sorunun ne ola ki ?yaş 27 5.denemem hastane acıbadem maslak
eklemişim canim :)test tarıhım 10 nısan cnm
Benim 8 yumurta toplandi 5 tanesi 5. Gune gitti en son 4 e dustu, 4 tane 1. Kalite embiyom oldu iki tane sini 5. Gun tranfer ettiler, diger ikisini dondurdukÇok yakınız seninle şaka gibi..vccumartesi toplandı canım. 3. Gün .ssenin ilkinde nasıldı Embryo falan sayısı bi dd kaçıncı gün oldu.u transfer.
yaş 25 ilk denemem kısmetsekacinci deneme yas kac?
Anladım canım Rabbim inş hepimizin yüzüne güler. .sanırım toplandık tan sonraki gün 1. Gün olarak sayılıyor.bugün dd henüz aramadilar. Dondurulmuslarla şans daha fazlaymis diye duydum canjm ind olur.bolur.bj dd transferden sonra dönüyor musun cizreye yoksa orada mu kaliyorsunBenim 8 yumurta toplandi 5 tanesi 5. Gune gitti en son 4 e dustu, 4 tane 1. Kalite embiyom oldu iki tane sini 5. Gun tranfer ettiler, diger ikisini dondurduk
Cok yasa senKIZLAAAR,isim düşündünüz mü bebişlere
evet zeynep asya kızımın ismi :) ama kendi yok henüz inşş gelir :)KIZLAAAR,isim düşündünüz mü bebişlere
Askolsun neden oyle söylüyorsun ben daha transferimi yaptirmadim oyalanmak için kendime birseyler buluyorum:)))))Cok yasa senkeseyi gordumde ismi kaldi eksik
Aaaa valla benimde kız için tercih ettiğim ilk isim Asya :)birde Leyya :)evet zeynep asya kızımın ismi :) ama kendi yok henüz inşş gelir :)
Sen ne dusunuyosun peki tatlimAskolsun neden oyle söylüyorsun ben daha transferimi yaptirmadim oyalanmak için kendime birseyler buluyorum:)))))
Bence sen başla çalışmalara hamilesin çok şükür :) Asya,Leyya erkek;Atlas,Toprak :)ay ikiz olursa bir kız bir erkek ne güzel olur:)direkt o zaman Asya,Atlas:)Sen ne dusunuyosun peki tatlim
canım sanırım bende ekli değilim yaş 32 ilk denemem esk acıbadem yarın yumurta toplanıcak kısmetse. Bu arada tüm hamile arkadaşlarımı tebrik ediyorum Rabbbim tamamına erdirsin inşallahKIZLAR LISTEDEKI BILGILERINIZDE EKSIKLIK VARSA LUTFEN SOLEYIN BANA
GUNCELLEYEYIM ....
Amin canim Allah sanada hayirlisini nasip etsin kolaylikla gecsin insallahcanım sanırım bende ekli değilim yaş 32 ilk denemem esk acıbadem yarın yumurta toplanıcak kısmetse. Bu arada tüm hamile arkadaşlarımı tebrik ediyorum Rabbbim tamamına erdirsin inşallah
Ayy çok güldüm çatlakErkek yahya selim hamza enis..
Kiz meryem busra zehra ruveyda
Bende dusunuyomusum