- 17 Kasım 2014
- 1.613
- 932
- 44
Kizlarrr hamileyimmmmm sonucum 238 Allahima sukurler olsun hepinuzden Allah razi olsunnnnnn
Ayyy cok sevindim yi e yaa tuylerim diken diken oldu canimmm allahım kucağına almayi nasip eetsin.jns herkeslere yaa Ayy göbek atcam yaa
aminnnnnnnn canim aminnnnnnnn....
oleeyyyyyyy çok şüküürrrrr gözünaydın cnm.
Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah.
nasıl sevindim anlatamam :) :) :)
Amin canım çorap sokugu gibi gelir arkası inş. .iyi düşün iyi olsun inşKuzum.cok tesekkur edeerim Allah razi olsun isallh degerlerom yukselir kalp atisinida duymayi nasip etsin Allahim bkleyen isteyen herkesin yuzunu guldursun agla agla icim sistii smdide gobek atasim.var
eklisin tatlim yanliz bilgilerin eksikkızlar benide eklediniz mi? yoksa ben arada kaynadım mı
test tarıhım 10 nısan cnmKIZLAR LISTEDEKI BILGILERINIZDE EKSIKLIK VARSA LUTFEN SOLEYIN BANA
GUNCELLEYEYIM ....
oleeyyyyyyy çok şüküürrrrr gözünaydın cnm.
Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah.
nasıl sevindim anlatamam :) :) :)
Kizlar hepinize cok tesekkur ediyorummm iyiki varsiniz emin olun hepiniz dualarimdasiniz Allahim.isteyen herkese nasip etsn bu cok degisik bi duyguymus sukurler olsun cok zor bi surec bu oldum oldum dirildm umarim bundan sonrasida guzel devam eder
Hayırlı olsun canım tedavin :)cuma ctesi deniliyorsa 5.gün embriyosu olacak demektir oh maşallah :)Benimde cuma veya cumartesi transferim var beraber gün sayıcaz :)Arkadaslar bugun 14 yumurtam toplandi cuma yada cumartesi transferim olacak Allahtan bir sorun olmazsa insallah
Benim pembe mavide oldu tedavim sonra acibademe geçiş yaptım şimdide dondurulmuslarin cozulmesinde sıkıntı olur başka has dedi drum şimdi tekrar pembe maviye mecburenSoranus benim sen
beni de ekler misin :)KIZLAR LISTEDEKI BILGILERINIZDE EKSIKLIK VARSA LUTFEN SOLEYIN BANA
GUNCELLEYEYIM ....
Canimmmm yaaa çok sevindim umut oldun cesaret oldun bana benimde 8 nisan test tarihim ama hiç yapasim yok çok korkuyorum nolur çok dua edin bana da. Rabbim saglikla kucagina almayi da nasip etsin. Allahimmm nolur bende hamile olayimmmmmmm :)))))Allahim razi olsun hepinizden cok sukur Allahima cok mutluyim bnmle sevinen sevincime ortak olan tum arkadaslara cok tesekkur ederim
Canım benım hast değişti acbadem yerine pembe mavi olacak Teşekkürler simdidenKIZLAR LISTEDEKI BILGILERINIZDE EKSIKLIK VARSA LUTFEN SOLEYIN BANA
GUNCELLEYEYIM ....
Hayırlısı ile olur inş canım. .bbizi dün aradılar bugün de 4-5 gibi arayacaklar. Heyecanla bekliyoruz ki
bilgilerini yaz canim ekliyimbeni de ekler misin :)
tmm datlum degitriorum hemenCanım benım hast değişti acbadem yerine pembe mavi olacak Teşekkürler simdiden
Yok cizrede yim, estrofem coraspin kullniyorum simdilik. Dondurulmus rahat mis ya, bizde diyarbakira gidioz sizin gibi, bugun kacinci gunu embriyo larin toplanmasinin ardindanHayırlısı ile olur inş canım. .bbizi dün aradılar bugün de 4-5 gibi arayacaklar. Heyecanla bekliyoruz kitransfer için tarih belli değil daha canım. Sen diyarbakır da mı kalıyorsun. .bi de hangi ilaçları kullanıyorsun.
eskişehir tıp fakültesi hastanesi 29 mart tranfer, 13 nisan sonuç inşallahbilgilerini yaz canim ekliyim
tmm datlum degitriorum hemen