2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Anladım canım Rabbim inş hepimizin yüzüne güler. .sanırım toplandık tan sonraki gün 1. Gün olarak sayılıyor.bugün dd henüz aramadilar. Dondurulmuslarla şans daha fazlaymis diye duydum canjm ind olur.bolur.bj dd transferden sonra dönüyor musun cizreye yoksa orada mu kaliyorsun
Vala biz yavas yavas geldik bn arkada uzandim 3 saatlik yolu 4 saate geldik, ama belki bu sefer bi gece kaliriz orda canim, riske atmak istemiuoruz yada gene yavas yavas geliriz dinlene dinlene, seni aramamalari iyi aslinda, blast embriyo olucak sa aramiyorlar, hatta bizimkide aramadilar biz aradik cunku cok merak ediyorduk ve aceba unuttular mi ddk birbirimize, transfer cok basit oldu bitti oluyr zaten, bnm ki tuttu ilk sefer ama gec tutnmus ddi dr, sonra bi hafta gecti degerler durdu

Isallh bu yasadiklarimiz bi belirtidirde sonunda cok mutlu oluruz bugun 10.gunumdeyim ara ara giren sancilarim oluyo halen daha siskinligim devam edio hamile kalan arkadaslar sizde adet oluck gbi kisa sureli arada giren agrilariniz oldumu
ben de 9. günümdeyim meraktan çatladık resmen zaman geçmiyo

kızlar kaderdaslarim. .iiyi akşamlar. çok farklı duygular yaşadım bugün .dün toplanan 9 yumurtam vardı ya hepsi dollenmis. Iyi durumdalar dediler. Eşim ve ben bu haberi alınca bile ağlamaya başladık. Ilk defa bizden Bir şeyler bir araya geldi. Ilk defa bizim ortak bir şeyimiz oldu.hepjnizi srviyor ve hep dua ediyorum..
aynı duyguları biz de yaşamıştık geçen hafta.kesinkile aynı duygular :) inşallah daha büyük sevinçleri de yaşarız

Vala biz yavas yavas geldik bn arkada uzandim 3 saatlik yolu 4 saate geldik, ama belki bu sefer bi gece kaliriz orda canim, riske atmak istemiuoruz yada gene yavas yavas geliriz dinlene dinlene, seni aramamalari iyi aslinda, blast embriyo olucak sa aramiyorlar, hatta bizimkide aramadilar biz aradik cunku cok merak ediyorduk ve aceba unuttular mi ddk birbirimize, transfer cok basit oldu bitti oluyr zaten, bnm ki tuttu ilk sefer ama gec tutnmus ddi dr, sonra bi hafta gecti degerler durdu
Anladım canjm inş bu da tutunur ve kucağına gelir canjm.bben dönmicem canım kalicam bi otelde. 3 -4gun.yollar kötü ister istemez sarsıyor. Ayy inş ya hepimize için hep dua ediyorum hep.size iki Embryo koydular değil mi ..bunun için bi konuşma falan yaptınız mı. Ben buradayımken her şey aklıma geliyor orada sanki dilim bağlanıyor.

Canimmmm yaaa çok sevindim umut oldun cesaret oldun bana benimde 8 nisan test tarihim ama hiç yapasim yok çok korkuyorum nolur çok dua edin bana da. Rabbim saglikla kucagina almayi da nasip etsin. Allahimmm nolur bende hamile olayimmmmmmm :)))))

Dualarim szlerle cnm korkma demiycm cok korktum ya olmadiysa diye umuyorum icinden gecen gonlunden gecen gibi olsun hersey bkliorum hberini mutlu hberini;:KK66:))

Teşekkür ederim canım. Bir haftalık kabustan sonra bugün çoooook iyiyim. Bugün meleğimin kalbi pırpırdı bugün. Darısı başına inşallah. Sen ne zaman gideceksin
Massallah canim yaa.benim dr 7.hafta icin gel dedi 12 gunum var hemen hemen.benimde icim pirpir ya orda yoksa ya kese bossa ya duyamazsak kalbini.yedim kendimi resmen

aynı duyguları biz de yaşamıştık geçen hafta.kesinkile aynı duygular :) inşallah daha büyük sevinçleri de yaşarız
Yaşanmaz mi canim ya eşim bsna embriyolarimin annesi diyo kendini yarı baba gibi hissediyormus :emir_bebek:şimdiden moda girdi.ins hepimiz iyi sonuçlar alırız.

X