2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Ayyy cok sevindim yi e yaa tuylerim diken diken oldu canimmm allahım kucağına almayi nasip eetsin.jns herkeslere yaa Ayy göbek atcam yaa :emir_bebek:

Kuzum.cok tesekkur edeerim Allah razi olsun isallh degerlerom yukselir kalp atisinida duymayi nasip etsin Allahim bkleyen isteyen herkesin yuzunu guldursun agla agla icim sistii smdide gobek atasim.var

Ami
Kuzum.cok tesekkur edeerim Allah razi olsun isallh degerlerom yukselir kalp atisinida duymayi nasip etsin Allahim bkleyen isteyen herkesin yuzunu guldursun agla agla icim sistii smdide gobek atasim.var
Amin canım çorap sokugu gibi gelir arkası inş. .iyi düşün iyi olsun inş

Mart ta tup bebek yapacak arkadaşlar topiğimizde inşallah mucizelerine kavuşurlar....:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
hepimizin anne olmasi dilegiyleeee,

UYE................................YAS......DENEME............MERKEZ.....................................TRANSFER..............SONUC
arife1991.............................23..............2.......adana kisla başkent hast......................02mart(2 emb)....:anneadayı::emir_bebek::nazar:

nursela09...........................30...............2...........bahçeci fulya.......................................5 mart(2emb).................:KK51:

kzuski.................................37...............2.........Antalya gelecek tup bebek..................01 mart..............:anneadayı::emir_bebek::nazar:

melekada............................26..............1..........sanliurfaosm.....................................................?...........................:KK51:

arzusglam..........................29...............1......................?.................................................05 mart...........................:KK51:
scoz2121.............................35..............1...........bahçeci diyarbakir..............................8 mart(2emb).....:anneadayı::emir_bebek::nazar:

icegul..................................34..............2...........eskisehir acibadem...............................9 mart..(değerleri dustu):KK51:

mayfly................................30...............3..........bahçeci fulya.........................................09 mart..............:anneadayı::emir_bebek::nazar:

egeada................................29..............1...........Antalya ivf..............................................17 mart.............:anneadayı::emir_bebek::nazar:

yağmurun elleri.................31..............1.......Trabzon clinart.......................................14mart(1 emb)....:anneadayı::emir_bebek::nazar:

nurcan_seas.........................?...............?...........acibadem maslak.......................................?....................:anneadayı::emir_bebek::nazar:

dogannu................................?..............?.................?.........................................................13 ma...............:anneadayı::emir_bebek::nazar:

Cnsrhn1907..........................?..............?...................?..........................................................?.....................:anneadayı::emir_bebek::nazar:

_ksk_..................................34..............2...........ege üniversitesi......................................18 mart...............:KK51:

patikli.................................36..............1...........ankara Turgut ozal univ.hast.............16 mart(2emb)....:anneadayı::emir_bebek::nazar:

karamasarsln.......................?...............?.....................?........................................................?.....................:anneadayı::emir_bebek::nazar:

asyalacali..............................?...............?.....................?.........................................................?....................:KK51:
aayla1835..............................?................?....................?...................................................20 mart..............:anneadayı::emir_bebek::nazar:
elmaciaskim........................26..............1..........sanliurfa osm...............................................?....................:anneadayı::emir_bebek::nazar:

conqueror...........................28............4............bahçeci fulya...........................................20 mart.............:KK51:
makeupnurr.......................25................1...........izmir smyra art....................................26 mart...............:anneadayı::emir_bebek::nazar:

prensim1975......................?...............3............sisli memorial............................................?...........................beklemede

aysegul_huseyn..................28................2......medicana international............................29 mart...................8 nisan

hanifefk..............................26..............1...............doğu fertil............................................29 mart..................9 nisan

loreth..................................32................1............bahçeci fulya........................................26 mart..................10 nisan

fatmafatma.......................35...............1.............ankara memorial...................................29 mart.................10 nisan

kardelennnnnnnn............26...............1..........acbadem kayseri......................................30 mart..............beklemede

abbajur..............................27.............1............diyarbakir veni vidi ..................................?...........................tedavide

eses50...............................29................5............yurtdisi...........................................................?....................tedavide

esma_kavak1907.............27...............5..........acibadem maslak.............................................?....................tedavide

daisyp...............................33................1..........izmir tinaz tepe................................................?....................tedavide

admad................................27................2...........bahçeci umut.....................................................?....................tedavide

eflin87.................................27................1...........tepecik hastanesi................................................?....................tedavide

kelebek7977.......................36................1...........bahcecei fulya.....................................................?....................tedavide

elvin_06...............................38...............2..........sisli memorial.......................................................?...................tedavide

umutt88...............................27.............3............bursa pembemavi.................................................?...................tedavide

serenci.................................28..............2...................acibadem........................................................?...................tedavide

glshgktrk............................29..............1.............baskent üniversitesi.............................................?...................tedavide

semOS57............................23..............1................yurtdisi...............................................................?..................tedavide

fintoz44..............................34...............1............sisli memorial........................................................?..................tedavide

sevgi_cmr..........................37...............3.............bahçeci fulya........................................................?...................tedavide

[/QUOTE]

KIZLAR LISTEDEKI BILGILERINIZDE EKSIKLIK VARSA LUTFEN SOLEYIN BANA
GUNCELLEYEYIM ....

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı: oleeyyyyyyy çok şüküürrrrr gözünaydın cnm.
Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah.
nasıl sevindim anlatamam :) :) :)
Kizlar hepinize cok tesekkur ediyorummm iyiki varsiniz emin olun hepiniz dualarimdasiniz Allahim.isteyen herkese nasip etsn bu cok degisik bi duyguymus sukurler olsun cok zor bi surec bu oldum oldum dirildm umarim bundan sonrasida guzel devam eder

En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEçok sevındım cnm.....darısı hepımıız basına:anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı:

Arkadaslar bugun 14 yumurtam toplandi cuma yada cumartesi transferim olacak Allahtan bir sorun olmazsa insallah :KK51:
Hayırlı olsun canım tedavin :)cuma ctesi deniliyorsa 5.gün embriyosu olacak demektir oh maşallah :)Benimde cuma veya cumartesi transferim var beraber gün sayıcaz :)

Allahim razi olsun hepinizden cok sukur Allahima cok mutluyim bnmle sevinen sevincime ortak olan tum arkadaslara cok tesekkur ederim
Canimmmm yaaa çok sevindim umut oldun cesaret oldun bana benimde 8 nisan test tarihim ama hiç yapasim yok çok korkuyorum nolur çok dua edin bana da. Rabbim saglikla kucagina almayi da nasip etsin. Allahimmm nolur bende hamile olayimmmmmmm :)))))

A abbajur Biz sebepsiz infertilite dn yaptırdık, bu 2. Deneme dondurulmuş 2 embriyom var nasipse pazartesi transferim olacak inşallah, ilaç kullanıyorum, senin transfer ne zamn aradılar mi seni, şimdi ne heyecanlisinizdir ayy:KK48:

A abbajur Biz sebepsiz infertilite dn yaptırdık, bu 2. Deneme dondurulmuş 2 embriyom var nasipse pazartesi transferim olacak inşallah, ilaç kullanıyorum, senin transfer ne zamn aradılar mi seni, şimdi ne heyecanlisinizdir ayy:KK48:
Hayırlısı ile olur inş canım. .bbizi dün aradılar bugün de 4-5 gibi arayacaklar. Heyecanla bekliyoruz ki :KK49::KK49:transfer için tarih belli değil daha canım. Sen diyarbakır da mı kalıyorsun. .bi de hangi ilaçları kullanıyorsun.

Hayırlısı ile olur inş canım. .bbizi dün aradılar bugün de 4-5 gibi arayacaklar. Heyecanla bekliyoruz ki :KK49::KK49:transfer için tarih belli değil daha canım. Sen diyarbakır da mı kalıyorsun. .bi de hangi ilaçları kullanıyorsun.
Yok cizrede yim, estrofem coraspin kullniyorum simdilik. Dondurulmus rahat mis ya, bizde diyarbakira gidioz sizin gibi, bugun kacinci gunu embriyo larin toplanmasinin ardindan

X