2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Yok canım ya persembr olsun kendımı o gune hazırladım dua edın bana cok heyecanlıyım
bekleyebilirsen bekle tabikide tatlim dualarimiz seninle ve diğer sonuç bekleyen arkadaşlarla
hadi bsizlerde mutlu haberlerinizle sevindirin bizleri insallah

Benide ekleyin lütfen 37 yaş 3 deneme bahçeçi fulya yumurta toplandı ohss oldum :KK43: önümüzdeki ay transfer[/QUOTE]
tmm canim ekliorum hemen

Kizlarrr hamileyimmmmm sonucum 238 Allahima sukurler olsun hepinuzden Allah razi olsunnnnnn
Cok sevindim arkadasimm.bu haberleri duyunca kalkip hoplaya hoplaya oynayasim geliyo:21:icerdeki bebiklerimi dusununce sabrediyorumm :KK17:
Hamis arkadaslar lutfen bolbol dua edin bize. Buu hafta baya var herlade test yapacak arkadaslar
Bide benim gibi 29martta transfer olannarkadaslardan test gunu daha erken olan var. Embriyo gunune goremi veriyorlar acaba test gunun

Kizlar hepinize cok tesekkur ediyorummm iyiki varsiniz emin olun hepiniz dualarimdasiniz Allahim.isteyen herkese nasip etsn bu cok degisik bi duyguymus sukurler olsun cok zor bi surec bu oldum oldum dirildm umarim bundan sonrasida guzel devam eder

Cok sevindim arkadasimm.bu haberleri duyunca kalkip hoplaya hoplaya oynayasim geliyo:21:icerdeki bebiklerimi dusununce sabrediyorumm :KK17:
Hamis arkadaslar lutfen bolbol dua edin bize. Buu hafta baya var herlade test yapacak arkadaslar
Bide benim gibi 29martta transfer olannarkadaslardan test gunu daha erken olan var. Embriyo gunune goremi veriyorlar acaba test gunun
senin test günün ne zamn canım benmde 29 martta transfer oldu 13 nisan test

Kizlar hepinize cok tesekkur ediyorummm iyiki varsiniz emin olun hepiniz dualarimdasiniz Allahim.isteyen herkese nasip etsn bu cok degisik bi duyguymus sukurler olsun cok zor bi surec bu oldum oldum dirildm umarim bundan sonrasida guzel devam eder

canım bi belirti var mıydı hiç sonucu öğrenmeden önce

senin test günün ne zamn canım benmde 29 martta transfer oldu 13 nisan test
Benimki 10nisan canim. Ama yanlis gormediysem ilk sayfadaki listede 8 be 9nisan olanlatda var. Onlarin 5.gun embriyosumu onu merak ettim. Benimki 3.gun embriyosuda.
Sanada araya haftaaonu giriyor diyemi gec tarih verdiler acaba

Benimki 10nisan canim. Ama yanlis gormediysem ilk sayfadaki listede 8 be 9nisan olanlatda var. Onlarin 5.gun embriyosumu onu merak ettim. Benimki 3.gun embriyosuda.
Sanada araya haftaaonu giriyor diyemi gec tarih verdiler acaba
evet erken tarihlerde olan var canm bilmiyorum ki neden benimki geç tarih :KK43:

Arkadaslar bugun 14 yumurtam toplandi cuma yada cumartesi transferim olacak Allahtan bir sorun olmazsa insallah :KK51:

canım bi belirti var mıydı hiç sonucu öğrenmeden önce
Canm kasik.agrim oldu hep adet sancisi gibi kisa ve ara ara halen daha sancilarim var karnim sisti baskada bi belirtim olmadi bnm bndan sonrasi onmli olan bakalm hayrlisini iste Yaradandan gonlunuzce olsu..n

X