Canım senın kı kacıncı gun embıryosuyduAy cok sevındım canım ya hayırlı olsun ınsallah ne olur bana da dua et olur mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım senın kı kacıncı gun embıryosuyduAy cok sevındım canım ya hayırlı olsun ınsallah ne olur bana da dua et olur mu
bekleyebilirsen bekle tabikide tatlim dualarimiz seninle ve diğer sonuç bekleyen arkadaşlarlaYok canım ya persembr olsun kendımı o gune hazırladım dua edın bana cok heyecanlıyım
Cok sevindim arkadasimm.bu haberleri duyunca kalkip hoplaya hoplaya oynayasim geliyoicerdeki bebiklerimi dusununce sabrediyorummKizlarrr hamileyimmmmm sonucum 238 Allahima sukurler olsun hepinuzden Allah razi olsunnnnnn
ÇOk güzel çıkmış değerin canım Allahım kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimiziBide bu deger nasil 238 11.gun bugun
Canım benim çok sevindim inşallah bende 8 gün sonra bebişimin kalp atışlarını duyarım.Allahım korusun bizleriohh ne güzel bir haber böyle. gözünaydın cnm. bizleride dualarında eksik etme.
Bende bir duysam derin bir ohh çekicem hayırlısıyla
senin test günün ne zamn canım benmde 29 martta transfer oldu 13 nisan testCok sevindim arkadasimm.bu haberleri duyunca kalkip hoplaya hoplaya oynayasim geliyoicerdeki bebiklerimi dusununce sabrediyorumm
Hamis arkadaslar lutfen bolbol dua edin bize. Buu hafta baya var herlade test yapacak arkadaslar
Bide benim gibi 29martta transfer olannarkadaslardan test gunu daha erken olan var. Embriyo gunune goremi veriyorlar acaba test gunun
Kizlar hepinize cok tesekkur ediyorummm iyiki varsiniz emin olun hepiniz dualarimdasiniz Allahim.isteyen herkese nasip etsn bu cok degisik bi duyguymus sukurler olsun cok zor bi surec bu oldum oldum dirildm umarim bundan sonrasida guzel devam eder
Benimki 10nisan canim. Ama yanlis gormediysem ilk sayfadaki listede 8 be 9nisan olanlatda var. Onlarin 5.gun embriyosumu onu merak ettim. Benimki 3.gun embriyosuda.senin test günün ne zamn canım benmde 29 martta transfer oldu 13 nisan test
evet erken tarihlerde olan var canm bilmiyorum ki neden benimki geç tarihBenimki 10nisan canim. Ama yanlis gormediysem ilk sayfadaki listede 8 be 9nisan olanlatda var. Onlarin 5.gun embriyosumu onu merak ettim. Benimki 3.gun embriyosuda.
Sanada araya haftaaonu giriyor diyemi gec tarih verdiler acaba
Soranus benim senHangi hast canm
Tebrik ederim Allah saglikla kucaginiza almayida nasip eder insallahBide bu deger nasil 238 11.gun bugun
Canim benim ya inşallah rabbim gonlunuze göre verir, bende orda yaptırdım hakan hocada, 2, denemek için tedavi görüyorum, dondurulmuslarla,[/QUO
inş canjm çok sağol. Çok sevindim ta aynı yerde tedavi gören birini görünce. Sizin problem neydi..sjmdi ne yapıyorsun
Canm kasik.agrim oldu hep adet sancisi gibi kisa ve ara ara halen daha sancilarim var karnim sisti baskada bi belirtim olmadi bnm bndan sonrasi onmli olan bakalm hayrlisini iste Yaradandan gonlunuzce olsu..ncanım bi belirti var mıydı hiç sonucu öğrenmeden önce
Ayyy cok sevindim yi e yaa tuylerim diken diken oldu canimmm allahım kucağına almayi nasip eetsin.jns herkeslere yaa Ayy göbek atcam yaaKizlarrr hamileyimmmmm sonucum 238 Allahima sukurler olsun hepinuzden Allah razi olsunnnnnn
hadi inşallah canim kaliteli embriolarin olsun sonrada gobisini doldursun :)))Arkadaslar bugun 14 yumurtam toplandi cuma yada cumartesi transferim olacak Allahtan bir sorun olmazsa insallah
hayırlısı olsun inşallahCanm kasik.agrim oldu hep adet sancisi gibi kisa ve ara ara halen daha sancilarim var karnim sisti baskada bi belirtim olmadi bnm bndan sonrasi onmli olan bakalm hayrlisini iste Yaradandan gonlunuzce olsu..n