2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Yok cizrede yim, estrofem coraspin kullniyorum simdilik. Dondurulmus rahat mis ya, bizde diyarbakira gidioz sizin gibi, bugun kacinci gunu embriyo larin toplanmasinin ardindan
Çok yakınız seninle şaka gibi..vccumartesi toplandı canım. 3. Gün .ssenin ilkinde nasıldı Embryo falan sayısı bi dd kaçıncı gün oldu.u transfer.

Çok yakınız seninle şaka gibi..vccumartesi toplandı canım. 3. Gün .ssenin ilkinde nasıldı Embryo falan sayısı bi dd kaçıncı gün oldu.u transfer.
O zamn hayırlı olsun dyim şimdiden senin bebekler 5. Güne doğru gidiyor yani kaliteli olaçak

Benim 8 yumurta toplandi 5 tanesi 5. Gune gitti en son 4 e dustu, 4 tane 1. Kalite embiyom oldu iki tane sini 5. Gun tranfer ettiler, diger ikisini dondurduk

Selam canım gittinmi tahlil yaptırmaya, inşallah yolundadır herşey :nazar: Ben cuma günü gittim.iki kese göründü. birini kalp atoslarini da duyduk. :KK19: digerini kalbi yeni olusuyor dedi dr.um 15 gün sonra tekrar randevu var inşallah hersey yolunda devam eder. senin de güzel haberlerini bekliyoruz
"makeupnurr, post: 40276838, member: 475557"]Cok saol cnm icime su serptin 7gun oldu transfer olali ve sanki olmuycakmis gbi dusunuorum bugun ruyamda doktora gttim ve ultrasonla bakti ve tutunmus hamilesin dedi bna ole bi mutluluk yasadimki ruyada bile bukadar mutlu olduysam gercegini dusunemiorum Allahim saglikla kalp atislarini duymak nasip olsun arkadasim sana ne guzel hamilesin bna dua edermisin[/QUOTE]
Sel

Benim 8 yumurta toplandi 5 tanesi 5. Gune gitti en son 4 e dustu, 4 tane 1. Kalite embiyom oldu iki tane sini 5. Gun tranfer ettiler, diger ikisini dondurduk
Anladım canım Rabbim inş hepimizin yüzüne güler. .sanırım toplandık tan sonraki gün 1. Gün olarak sayılıyor.bugün dd henüz aramadilar. Dondurulmuslarla şans daha fazlaymis diye duydum canjm ind olur.bolur.bj dd transferden sonra dönüyor musun cizreye yoksa orada mu kaliyorsun

KIZLAR LISTEDEKI BILGILERINIZDE EKSIKLIK VARSA LUTFEN SOLEYIN BANA
GUNCELLEYEYIM ....
canım sanırım bende ekli değilim yaş 32 ilk denemem esk acıbadem yarın yumurta toplanıcak kısmetse. Bu arada tüm hamile arkadaşlarımı tebrik ediyorum Rabbbim tamamına erdirsin inşallah

canım sanırım bende ekli değilim yaş 32 ilk denemem esk acıbadem yarın yumurta toplanıcak kısmetse. Bu arada tüm hamile arkadaşlarımı tebrik ediyorum Rabbbim tamamına erdirsin inşallah
Amin canim Allah sanada hayirlisini nasip etsin kolaylikla gecsin insallah

X