2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Kizlarrr hamileyimmmmm sonucum 238 Allahima sukurler olsun hepinuzden Allah razi olsunnnnnn
Ay ay harika! Çoooook sevindim senin adına. Allah sağlıklı bir hamilelik geçirmeni, bebeğini sağlıkla kucağına almanı nasip etsin. Tebrikler! Darısı benim ve tüm isteyenlerin başına. =)

Kizlar hepinizden Allahim razi olsun gonlunuzde ne varsa, olsun isallh cevaplariniz icinde cok saolun bnm dualarimda hep sizinle 1 saat sonra sonucumu ogrenicrm artik herseyin hayirlisi biz,elimizden geleni yaptik takdir Allahimin olumlu olumsuz sukurler olsun yindde
Allahım yüzünü güldürsün inşallah dua ediyorum sana hemen sonucu yaz tatlım bizede 4 gözle bekliyoruz

Kizlarrr hamileyimmmmm sonucum 238 Allahima sukurler olsun hepinuzden Allah razi olsunnnnnn
Tebrikler cok sevindIm. Senin sonucunu bende 4 gözle bekliyordum. Hadi bakalım kese kalp derken zaman hemen geçer inşallah. Gerçi zaman zor geçiyor ama cok şükür bende bu perşembe normal kadin dogum druna baslicam. :)

Tebrikler cok sevindIm. Senin sonucunu bende 4 gözle bekliyordum. Hadi bakalım kese kalp derken zaman hemen geçer inşallah. Gerçi zaman zor geçiyor ama cok şükür bende bu perşembe normal kadin dogum druna baslicam. :)
topiğimizin ilk hamisi maşallah canim sana ve bebeinee:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Kızlar bana da dua edın lutfen ya benım de uc gunum kaldı cok heyacanlıyım ya dıyorum evde yapsam tahlıl ne cıkar cıkmazsa uzulurum dıyorum ne yapayım bılmıyorum

Mart ta tup bebek yapacak arkadaşlar topiğimizde inşallah mucizelerine kavuşurlar....:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
hepimizin anne olmasi dilegiyleeee,

UYE................................YAS......DENEME............MERKEZ.....................................TRANSFER..............SONUC
arife1991.............................23..............2.......adana kisla başkent hast......................02mart(2 emb)....:anneadayı::emir_bebek::nazar:

nursela09...........................30...............2...........bahçeci fulya.......................................5 mart(2emb).................:KK51:

kzuski.................................37...............2.........Antalya gelecek tup bebek..................01 mart..............:anneadayı::emir_bebek::nazar:

melekada............................26..............1..........sanliurfaosm.....................................................?...........................:KK51:

arzusglam..........................29...............1......................?.................................................05 mart...........................:KK51:
scoz2121.............................35..............1...........bahçeci diyarbakir..............................8 mart(2emb).....:anneadayı::emir_bebek::nazar:

icegul..................................34..............2...........eskisehir acibadem...............................9 mart..(değerleri dustu):KK51:

mayfly................................30...............3..........bahçeci fulya.........................................09 mart..............:anneadayı::emir_bebek::nazar:

egeada................................29..............1...........Antalya ivf..............................................17 mart.............:anneadayı::emir_bebek::nazar:

yağmurun elleri.................31..............1.......Trabzon clinart.......................................14mart(1 emb)....:anneadayı::emir_bebek::nazar:

nurcan_seas.........................?...............?...........acibadem maslak.......................................?....................:anneadayı::emir_bebek::nazar:

dogannu................................?..............?.................?.........................................................13 ma...............:anneadayı::emir_bebek::nazar:

Cnsrhn1907..........................?..............?...................?..........................................................?.....................:anneadayı::emir_bebek::nazar:

_ksk_..................................34..............2...........ege üniversitesi......................................18 mart...............:KK51:

patikli.................................36..............1...........ankara Turgut ozal univ.hast.............16 mart(2emb)....:anneadayı::emir_bebek::nazar:

karamasarsln.......................?...............?.....................?........................................................?.....................:anneadayı::emir_bebek::nazar:

asyalacali..............................?...............?.....................?.........................................................?....................:KK51:
aayla1835..............................?................?....................?...................................................20 mart..............:anneadayı::emir_bebek::nazar:
elmaciaskim........................26..............1..........sanliurfa osm...............................................?....................:anneadayı::emir_bebek::nazar:

conqueror...........................28............4............bahçeci fulya...........................................20 mart.............:KK51:
makeupnurr.......................25................1...........izmir smyra art....................................26 mart...............:anneadayı::emir_bebek::nazar:

prensim1975......................?...............3............sisli memorial............................................?...........................beklemede

aysegul_huseyn..................28................2......medicana international............................29 mart...................8 nisan

hanifefk..............................26..............1...............doğu fertil............................................29 mart..................9 nisan

loreth..................................32................1............bahçeci fulya........................................26 mart..................10 nisan

fatmafatma.......................35...............1.............ankara memorial...................................29 mart.................10 nisan

abbajur..............................27.............1............diyarbakir veni vidi ..................................?...........................tedavide

eses50...............................29................5............yurtdisi...........................................................?....................tedavide

esma_kavak1907.............27...............5..........acibadem maslak.............................................?....................tedavide

kardelennnnnnnn............26...............1..........acbadem kayseri..............................................?....................tedavide

daisyp...............................33................1..........izmir tinaz tepe................................................?....................tedavide

admad................................27................2...........bahçeci umut.....................................................?....................tedavide

eflin87.................................27................1...........tepecik hastanesi................................................?....................tedavide

kelebek7977.......................36................1...........bahcecei fulya.....................................................?....................tedavide

elvin_06...............................38...............2..........sisli memorial.......................................................?...................tedavide

umutt88...............................27.............3............bursa pembemavi.................................................?...................tedavide

serenci.................................28..............2...................acibadem........................................................?...................tedavide

glshgktrk............................29..............1.............baskent üniversitesi.............................................?...................tedavide

semOS57............................23..............1................yurtdisi...............................................................?..................tedavide

fintoz44..............................34...............1............sisli memorial........................................................?................tedavide
[/QUOTE]
Benide ekleyin lütfen 37 yaş 3 deneme bahçeçi fulya yumurta toplandı ohss oldum :KK43: önümüzdeki ay transfer

Kızlar bana da dua edın lutfen ya benım de uc gunum kaldı cok heyacanlıyım ya dıyorum evde yapsam tahlıl ne cıkar cıkmazsa uzulurum dıyorum ne yapayım bılmıyorum
en güzeli beklemek canim boşu boşuna kendini yıpratma cunku idrar net cikmiooo
yârin kan verebilirsin cikar kesinlikle az kalmis

Tesekkur ederim canım inşallah herkes buraya hamile haberini yazmayı nasip eder. Bu arada zaman hic geçmiyor sanki ama cok heyecenli oluyor beklemesi :))
amin tatlim hamiş haberlerine sevinioruz hep birlikte ne güzel bir duygu Rabbim isteyen herkese anneliği tattirsin insallah
biliorum o zamanlari canim bende yasadim sanki zaman hic gecmio gibisine gelio insanin
yârin kucagina alinca zamani yetiştiremeyeceksin insallah
cok güzel , mutluluk ve huzur veren tek sey evlat dir diorum ben her ani ayri bir heyecan ayri bir mutluluk

X