- 28 Aralık 2012
- 2.904
- 2.395
P prensim1975 canim senin sonucunu da merak edioruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay ay harika! Çoooook sevindim senin adına. Allah sağlıklı bir hamilelik geçirmeni, bebeğini sağlıkla kucağına almanı nasip etsin. Tebrikler! Darısı benim ve tüm isteyenlerin başına. =)Kizlarrr hamileyimmmmm sonucum 238 Allahima sukurler olsun hepinuzden Allah razi olsunnnnnn
Allahım yüzünü güldürsün inşallah dua ediyorum sana hemen sonucu yaz tatlım bizede 4 gözle bekliyoruzKizlar hepinizden Allahim razi olsun gonlunuzde ne varsa, olsun isallh cevaplariniz icinde cok saolun bnm dualarimda hep sizinle 1 saat sonra sonucumu ogrenicrm artik herseyin hayirlisi biz,elimizden geleni yaptik takdir Allahimin olumlu olumsuz sukurler olsun yindde
canim sonucu okumadi sanirsam :)))Allahım yüzünü güldürsün inşallah dua ediyorum sana hemen sonucu yaz tatlım bizede 4 gözle bekliyoruz
Ay şimdi okudum geriden geliyorum yeni uyandım alikligim üstümdecanim sonucu okumadi sanirsam :)))
Görmemişim Ohh çok şükür Allah kucağına almayi nasip etsin insallahh sagliklaAllahım yüzünü güldürsün inşallah dua ediyorum sana hemen sonucu yaz tatlım bizede 4 gözle bekliyoruz
Hangi hast canmBen de bursadayım
Tebrikler cok sevindIm. Senin sonucunu bende 4 gözle bekliyordum. Hadi bakalım kese kalp derken zaman hemen geçer inşallah. Gerçi zaman zor geçiyor ama cok şükür bende bu perşembe normal kadin dogum druna baslicam. :)Kizlarrr hamileyimmmmm sonucum 238 Allahima sukurler olsun hepinuzden Allah razi olsunnnnnn
topiğimizin ilk hamisi maşallah canim sana ve bebeineeTebrikler cok sevindIm. Senin sonucunu bende 4 gözle bekliyordum. Hadi bakalım kese kalp derken zaman hemen geçer inşallah. Gerçi zaman zor geçiyor ama cok şükür bende bu perşembe normal kadin dogum druna baslicam. :)
Cok sukur canim gozunaydin :)Kizlarrr hamileyimmmmm sonucum 238 Allahima sukurler olsun hepinuzden Allah razi olsunnnnnn
Ay cok sevındım canım ya hayırlı olsun ınsallah ne olur bana da dua et olur muKizlarrr hamileyimmmmm sonucum 238 Allahima sukurler olsun hepinuzden Allah razi olsunnnnnn
aminnnnnnnn canim aminnnnnnnn....14 kisi olmusuz hamile allah sayimizi artirsin
Hayırlı olsun çoooooooook sevindim yaaawKizlarrr hamileyimmmmm sonucum 238 Allahima sukurler olsun hepinuzden Allah razi olsunnnnnn
Tesekkur ederim canım inşallah herkes buraya hamile haberini yazmayı nasip eder. Bu arada zaman hic geçmiyor sanki ama cok heyecenli oluyor beklemesi :))topiğimizin ilk hamisi maşallah canim sana ve bebeinee
[/QUOTE]Mart ta tup bebek yapacak arkadaşlar topiğimizde inşallah mucizelerine kavuşurlar....
hepimizin anne olmasi dilegiyleeee,
UYE................................YAS......DENEME............MERKEZ.....................................TRANSFER..............SONUC
arife1991.............................23..............2.......adana kisla başkent hast......................02mart(2 emb)....
nursela09...........................30...............2...........bahçeci fulya.......................................5 mart(2emb).................
kzuski.................................37...............2.........Antalya gelecek tup bebek..................01 mart..............
melekada............................26..............1..........sanliurfaosm.....................................................?...........................
arzusglam..........................29...............1......................?.................................................05 mart...........................
scoz2121.............................35..............1...........bahçeci diyarbakir..............................8 mart(2emb).....
icegul..................................34..............2...........eskisehir acibadem...............................9 mart..(değerleri dustu)
mayfly................................30...............3..........bahçeci fulya.........................................09 mart..............
egeada................................29..............1...........Antalya ivf..............................................17 mart.............
yağmurun elleri.................31..............1.......Trabzon clinart.......................................14mart(1 emb)....
nurcan_seas.........................?...............?...........acibadem maslak.......................................?....................
dogannu................................?..............?.................?.........................................................13 ma...............
Cnsrhn1907..........................?..............?...................?..........................................................?.....................
_ksk_..................................34..............2...........ege üniversitesi......................................18 mart...............
patikli.................................36..............1...........ankara Turgut ozal univ.hast.............16 mart(2emb)....
karamasarsln.......................?...............?.....................?........................................................?.....................
asyalacali..............................?...............?.....................?.........................................................?....................
aayla1835..............................?................?....................?...................................................20 mart..............
elmaciaskim........................26..............1..........sanliurfa osm...............................................?....................
conqueror...........................28............4............bahçeci fulya...........................................20 mart.............
makeupnurr.......................25................1...........izmir smyra art....................................26 mart...............
prensim1975......................?...............3............sisli memorial............................................?...........................beklemede
aysegul_huseyn..................28................2......medicana international............................29 mart...................8 nisan
hanifefk..............................26..............1...............doğu fertil............................................29 mart..................9 nisan
loreth..................................32................1............bahçeci fulya........................................26 mart..................10 nisan
fatmafatma.......................35...............1.............ankara memorial...................................29 mart.................10 nisan
abbajur..............................27.............1............diyarbakir veni vidi ..................................?...........................tedavide
eses50...............................29................5............yurtdisi...........................................................?....................tedavide
esma_kavak1907.............27...............5..........acibadem maslak.............................................?....................tedavide
kardelennnnnnnn............26...............1..........acbadem kayseri..............................................?....................tedavide
daisyp...............................33................1..........izmir tinaz tepe................................................?....................tedavide
admad................................27................2...........bahçeci umut.....................................................?....................tedavide
eflin87.................................27................1...........tepecik hastanesi................................................?....................tedavide
kelebek7977.......................36................1...........bahcecei fulya.....................................................?....................tedavide
elvin_06...............................38...............2..........sisli memorial.......................................................?...................tedavide
umutt88...............................27.............3............bursa pembemavi.................................................?...................tedavide
serenci.................................28..............2...................acibadem........................................................?...................tedavide
glshgktrk............................29..............1.............baskent üniversitesi.............................................?...................tedavide
semOS57............................23..............1................yurtdisi...............................................................?..................tedavide
fintoz44..............................34...............1............sisli memorial........................................................?................tedavide
en güzeli beklemek canim boşu boşuna kendini yıpratma cunku idrar net cikmioooKızlar bana da dua edın lutfen ya benım de uc gunum kaldı cok heyacanlıyım ya dıyorum evde yapsam tahlıl ne cıkar cıkmazsa uzulurum dıyorum ne yapayım bılmıyorum
Yok canım ya persembr olsun kendımı o gune hazırladım dua edın bana cok heyecanlıyımen güzeli beklemek canim boşu boşuna kendini yıpratma cunku idrar net cikmiooo
yârin kan verebilirsin cikar kesinlikle az kalmis
amin tatlim hamiş haberlerine sevinioruz hep birlikte ne güzel bir duygu Rabbim isteyen herkese anneliği tattirsin insallahTesekkur ederim canım inşallah herkes buraya hamile haberini yazmayı nasip eder. Bu arada zaman hic geçmiyor sanki ama cok heyecenli oluyor beklemesi :))