Hepinize merhaba kader ortaklarım sanırım en iyi biz anlarız birbirimizi.
Benimde bu 3. denemem Daha önce İnternational Yeşilköyde deneme yaptık neğatifdi şimdi de bahçeçide başladık.
Fakt benim ilk denemde de43 yumurta olup ohss olmuştum. Bu seferde 51 yumurta oldu 25 i olgun ama 7 si döllendi. sıkıntılı bir oran yani. Şimdi de karnım 6 aylık hamile şeklinde geziniyorum. Transfer ertelendi tabi. Ama öncesinde dk. Rahim histeroskopisi+ERA testi+miyom ameliyatı dedi bakalım hayırlısı
Gozun aydın canım bızlere dua et olurmu benım de aklıma hep olumsuz gelıyor ama ıcımden bır ses olumlu dıyo ne olacak bılmıyom bızlere de bol bol dua etKızlarrrrrrrrrrr günaydınlar.Bugün doktorumdan randevu aldım 14 nisanda ilk kontrolüm olucak inşallah bebişimin kalp atışlarını duyacağım.Çok mutluyum dün son kez tahlil istediler benden 16. gün 1996 çıktı.Allahım nerde bebek özlemi evlat özlemi çeken kardeşim varsa dualarını kabul etsin inşallah.
Ben de bursadayımBursa'da canım,5. Gün embriyosu 2 tane koyulacak inşallah :)
Gozun aydın canım bızlere de dua etKızlar günaydın. Kontrolden geliyorum, 6+2 deyim. Bebişimin kalp atışlarını duydum. Düşük riski çok az artık. Bir haftadır yatıyordum, gelir gelmez yatağımı topladım. Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah
İnşallah gönlüne göre olur. Allah sağlıklı hayırlı akıllı bir evlat kısmet eder.Kizlar hepinizden Allahim razi olsun gonlunuzde ne varsa, olsun isallh cevaplariniz icinde cok saolun bnm dualarimda hep sizinle 1 saat sonra sonucumu ogrenicrm artik herseyin hayirlisi biz,elimizden geleni yaptik takdir Allahimin olumlu olumsuz sukurler olsun yindde
Kizlar hepinizden Allahim razi olsun gonlunuzde ne varsa, olsun isallh cevaplariniz icinde cok saolun bnm dualarimda hep sizinle 1 saat sonra sonucumu ogrenicrm artik herseyin hayirlisi biz,elimizden geleni yaptik takdir Allahimin olumlu olumsuz sukurler olsun yindde
Kızlar günaydın. Kontrolden geliyorum, 6+2 deyim. Bebişimin kalp atışlarını duydum. Düşük riski çok az artık. Bir haftadır yatıyordum, gelir gelmez yatağımı topladım. Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah
ohh ne güzel bir haber böyle. gözünaydın cnm. bizleride dualarında eksik etme.
Bende bir duysam derin bir ohh çekicem hayırlısıyla
Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
arkadaşlar ya sabırsızlanıyorum sonuç için kendim evde test yapsam belli olur mu pozitifse bugün transferin 8.gunu
cnm biraz daha bekle istersen. heyecanını çok iyi anlıyorum bende dayanamayıp 11. günün akşamı kan testi yaptırmıştım. ama sonra pişman oldum bir gun beklesemiydim değerim ne çıkardı dedim hep. bir kaç gün sabret canım az kalmış zaten... ev testleri yanıltabilir.
hayırlı haberlerini bekliyoruz :)
oleeeyyyyyyyyyy tahmin etmiştim canim senin hamile olduğunu değerini sordugundaKizlarrr hamileyimmmmm sonucum 238 Allahima sukurler olsun hepinuzden Allah razi olsunnnnnn
oleeeyyyyyyyyyy tahmin etmiştim canim senin hamile olduğunu değerini sordugunda
Rabbim tamamina erdirsin insallahhhhhhhhh