2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

kızlar kaderdaslarim. .iiyi akşamlar. çok farklı duygular yaşadım bugün .dün toplanan 9 yumurtam vardı ya hepsi dollenmis. Iyi durumdalar dediler. Eşim ve ben bu haberi alınca bile ağlamaya başladık. Ilk defa bizden Bir şeyler bir araya geldi. Ilk defa bizim ortak bir şeyimiz oldu.hepjnizi srviyor ve hep dua ediyorum..

Merhaba tatlım,aaa şaka gibi benimde salı muayene cuma veya c.tesi transfer :) hangi ildesin birde kaçıncı gün emriyosu?

Tunceli deyim canım tedaviye Malatya ya gidiyorum 3. Gün embriyosu benim 3 tanesini cozecekler 10 - 8- birde 7 hücreli senin canım kaçıncı gün embriyosu nerde yaptiriyorsun

cok guzel haber canim o ebriolardanda saglikli bebekler dunyaya getirirsin insallah

Tunceli deyim canım tedaviye Malatya ya gidiyorum 3. Gün embriyosu benim 3 tanesini cozecekler 10 - 8- birde 7 hücreli senin canım kaçıncı gün embriyosu nerde yaptiriyorsun
ıyı aksamlar canım malatya da hangı hastanede tedavı goruyorsun ben de malatyadayım da

Kizlar bn yarim kan testi yaptirmaya karar verdim 11.gunum olcal lutfen bna dua edin yarin pozitifi goreyim Allahim emklerimizi bosa cikarmasin hayallarimiz yikilmasin Allahim bizede evlat bagisladin korkuorim negatifi gormkten

Kizlar bn yarim kan testi yaptirmaya karar verdim 11.gunum olcal lutfen bna dua edin yarin pozitifi goreyim Allahim emklerimizi bosa cikarmasin hayallarimiz yikilmasin Allahim bizede evlat bagisladin korkuorim negatifi gormkten
ınsallah ıyı olur canım kotu dusunme dıyecem bende aynıyım benım de dort gunum var ama yıne aynı durumdayım dualarım senınle Rabbım hepımızın yardımcısı olsun ınsallah

ınsallah ıyı olur canım kotu dusunme dıyecem bende aynıyım benım de dort gunum var ama yıne aynı durumdayım dualarım senınle Rabbım hepımızın yardımcısı olsun ınsallah

Ins. Cnm Allahim hepimizin yardimcisi olsun dua edenlerin bol olsun seninde isallh Allah razi olsun

ayyy hadi insallah yarin pozitif haberlerini beklioo olacaz canim

Bursa'da canım,5. Gün embriyosu 2 tane koyulacak inşallah :)

Kızlar bugün 35 günlük olan yiğenimin mevlütü okundu tam dua zamanı gelince aklımdan burdaki nicklerinizi geçirdim bu seferde gülesim geldi niye güldüğümü sordular anlattım hepimiz için dua etti herkes bende tüm kalbimle diliyorum Allah hepimize bu denemede bebek versin İnşallahhhhhh

allah kabul etsin ammmmin

ınsallah ıyı olur canım kotu dusunme dıyecem bende aynıyım benım de dort gunum var ama yıne aynı durumdayım dualarım senınle Rabbım hepımızın yardımcısı olsun ınsa
Fethiye Ersan tüp bebek merkezi canım sen nerde yaptiriyorsun
dogu fertılde canım oldu benım tedavım

Allah'ın izniyle inşallah güzel haberler alırsın cnm. İçini ferah tut kendini strese sokma dicem ama eminimki stresli olucaksın. Seni çok iyi anlıyorum. Sen yinede rahat olmaya çalış olumlu düşün. Haberlerini bekliyoruz cnm

Dualarım seninle. Umarım pozitif sonucu alırsın.
Hepimiz negatifi görmekten korkuyoruz. Yalnız değilsin. Ama negatifler hayallerimizi yıkamaz, sadece biraz daha beklememize neden olur, bunu da unutma.
Tüm şanslar ve güzellikler bugün seninle olsun inşallah. Bekliyoruz. =)

Canim benim ya inşallah rabbim gonlunuze göre verir, bende orda yaptırdım hakan hocada, 2, denemek için tedavi görüyorum, dondurulmuslarla,

Hepinize merhaba kader ortaklarım sanırım en iyi biz anlarız birbirimizi.

Benimde bu 3. denemem Daha önce İnternational Yeşilköyde deneme yaptık neğatifdi şimdi de bahçeçide başladık.
Fakt benim ilk denemde de43 yumurta olup ohss olmuştum. Bu seferde 51 yumurta oldu 25 i olgun ama 7 si döllendi. sıkıntılı bir oran yani. Şimdi de karnım 6 aylık hamile şeklinde geziniyorum. Transfer ertelendi tabi. Ama öncesinde dk. Rahim histeroskopisi+ERA testi+miyom ameliyatı dedi bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…