amiiiinnnnnn tatlim insallahhhhhadi hayırlısı canım rabbim yardımcın olsun kolaylık versin inşallah seninde mutlu haberleini alırız
Merhaba tatlım,aaa şaka gibi benimde salı muayene cuma veya c.tesi transfer :) hangi ildesin birde kaçıncı gün emriyosu?
cok guzel haber canim o ebriolardanda saglikli bebekler dunyaya getirirsin insallahkızlar kaderdaslarim. .iiyi akşamlar. çok farklı duygular yaşadım bugün .dün toplanan 9 yumurtam vardı ya hepsi dollenmis. Iyi durumdalar dediler. Eşim ve ben bu haberi alınca bile ağlamaya başladık. Ilk defa bizden Bir şeyler bir araya geldi. Ilk defa bizim ortak bir şeyimiz oldu.hepjnizi srviyor ve hep dua ediyorum..
Ins EsEs50 hepimiz inş. Hepiniz aklimdasin iz..cok guzel haber canim o ebriolardanda saglikli bebekler dunyaya getirirsin insallah
ıyı aksamlar canım malatya da hangı hastanede tedavı goruyorsun ben de malatyadayım daTunceli deyim canım tedaviye Malatya ya gidiyorum 3. Gün embriyosu benim 3 tanesini cozecekler 10 - 8- birde 7 hücreli senin canım kaçıncı gün embriyosu nerde yaptiriyorsun
ınsallah ıyı olur canım kotu dusunme dıyecem bende aynıyım benım de dort gunum var ama yıne aynı durumdayım dualarım senınle Rabbım hepımızın yardımcısı olsun ınsallahKizlar bn yarim kan testi yaptirmaya karar verdim 11.gunum olcal lutfen bna dua edin yarin pozitifi goreyim Allahim emklerimizi bosa cikarmasin hayallarimiz yikilmasin Allahim bizede evlat bagisladin korkuorim negatifi gormkten
ınsallah ıyı olur canım kotu dusunme dıyecem bende aynıyım benım de dort gunum var ama yıne aynı durumdayım dualarım senınle Rabbım hepımızın yardımcısı olsun ınsallah
ıyı aksamlar canım malatya da hangı hastanede tedavı goruyorsun ben de malatyadayım da
ayyy hadi insallah yarin pozitif haberlerini beklioo olacaz canimKizlar bn yarim kan testi yaptirmaya karar verdim 11.gunum olcal lutfen bna dua edin yarin pozitifi goreyim Allahim emklerimizi bosa cikarmasin hayallarimiz yikilmasin Allahim bizede evlat bagisladin korkuorim negatifi gormkten
Bursa'da canım,5. Gün embriyosu 2 tane koyulacak inşallah :)Tunceli deyim canım tedaviye Malatya ya gidiyorum 3. Gün embriyosu benim 3 tanesini cozecekler 10 - 8- birde 7 hücreli senin canım kaçıncı gün embriyosu nerde yaptiriyorsun
Bursa'da canım,5. Gün embriyosu 2 tane koyulacak inşallah :)
allah kabul etsin ammmminKızlar bugün 35 günlük olan yiğenimin mevlütü okundu tam dua zamanı gelince aklımdan burdaki nicklerinizi geçirdim bu seferde gülesim geldi niye güldüğümü sordular anlattım hepimiz için dua etti herkes bende tüm kalbimle diliyorum Allah hepimize bu denemede bebek versin İnşallahhhhhh
ınsallah ıyı olur canım kotu dusunme dıyecem bende aynıyım benım de dort gunum var ama yıne aynı durumdayım dualarım senınle Rabbım hepımızın yardımcısı olsun ınsaKizlar bn yarim kan testi yaptirmaya karar verdim 11.gunum olcal lutfen bna dua edin yarin pozitifi goreyim Allahim emklerimizi bosa cikarmasin hayallarimiz yikilmasin Allahim bizede evlat bagisladin korkuorim negatifi gormkten
dogu fertılde canım oldu benım tedavımFethiye Ersan tüp bebek merkezi canım sen nerde yaptiriyorsun
Kizlar bn yarim kan testi yaptirmaya karar verdim 11.gunum olcal lutfen bna dua edin yarin pozitifi goreyim Allahim emklerimizi bosa cikarmasin hayallarimiz yikilmasin Allahim bizede evlat bagisladin korkuorim negatifi gormkten
Dualarım seninle. Umarım pozitif sonucu alırsın.Kizlar bn yarim kan testi yaptirmaya karar verdim 11.gunum olcal lutfen bna dua edin yarin pozitifi goreyim Allahim emklerimizi bosa cikarmasin hayallarimiz yikilmasin Allahim bizede evlat bagisladin korkuorim negatifi gormkten
Canim benim ya inşallah rabbim gonlunuze göre verir, bende orda yaptırdım hakan hocada, 2, denemek için tedavi görüyorum, dondurulmuslarla,kızlar kaderdaslarim. .iiyi akşamlar. çok farklı duygular yaşadım bugün .dün toplanan 9 yumurtam vardı ya hepsi dollenmis. Iyi durumdalar dediler. Eşim ve ben bu haberi alınca bile ağlamaya başladık. Ilk defa bizden Bir şeyler bir araya geldi. Ilk defa bizim ortak bir şeyimiz oldu.hepjnizi srviyor ve hep dua ediyorum..