2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Seninde mi dondurulmuş tedavisi canım bana estrojen bantlari verdi ilk muayene de 9 mm di salı günü tekrar gidecem duruma göre cuma ya transfer inşallah
Merhaba tatlım,aaa şaka gibi benimde salı muayene cuma veya c.tesi transfer :) hangi ildesin birde kaçıncı gün emriyosu?

Merhaba arkadaslar. Transferden sonra goguslerinizde koyuluk oldumu. Benim tam bir hfta oldu bugun. Birkac gun once goguslerimin ucu koyulasmisti.soylemesi ayip esim rengin acildigni ve israrla buraya sormami istedi.
Uclari belirgin ve sadeceuclarina dokununca aciyor bide
Gebelik belirtileri canım :)

Merhaba arkadaslar. Transferden sonra goguslerinizde koyuluk oldumu. Benim tam bir hfta oldu bugun. Birkac gun once goguslerimin ucu koyulasmisti.soylemesi ayip esim rengin acildigni ve israrla buraya sormami istedi.
Uclari belirgin ve sadeceuclarina dokununca aciyor bide
gebelikte degisio canim ya cok koyu ya da cok acik renkte oluo gogus uclari hassaslasio

Mrhb arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum.30 martta transfer oldu. Bugün 7. Günüm ama hiçbir Ağrı sızı yok bende . Bu şekilde hamile kalan var mı aranızda.sadece 2. Ve 3. Gün kasıkta batma oldu geçti ??
kimisinde cok bariz kimisinde de belli olmuo belirti canim yanliz transferin 6. 7. günleri baslio belirtiler

gebelikte degisio canim ya cok koyu ya da cok acik renkte oluo gogus uclari hassaslasio
Esime gore rendi once koyulasti sonra renk acildi biraz canim:-) cvep geldimi geldimi diye sorup duruyor sabahtan beri. Insallah pozitif sonuc alirizda rahatlatiz biraz
Ben suan renk farkliligindan ziyade meme basinjn belirginlesmesini ve oraya dokununca hafid aci hissesiyorum

Esime gore rendi once koyulasti sonra renk acildi biraz canim:-) cvep geldimi geldimi diye sorup duruyor sabahtan beri. Insallah pozitif sonuc alirizda rahatlatiz biraz
Ben suan renk farkliligindan ziyade meme basinjn belirginlesmesini ve oraya dokununca hafid aci hissesiyorum
ay hadi inşallah müjdeli haberlerini beklioz canim

Isallh bu yasadiklarimiz bi belirtidirde sonunda cok mutlu oluruz bugun 10.gunumdeyim ara ara giren sancilarim oluyo halen daha siskinligim devam edio hamile kalan arkadaslar sizde adet oluck gbi kisa sureli arada giren agrilariniz oldumu

Isallh bu yasadiklarimiz bi belirtidirde sonunda cok mutlu oluruz bugun 10.gunumdeyim ara ara giren sancilarim oluyo halen daha siskinligim devam edio hamile kalan arkadaslar sizde adet oluck gbi kisa sureli arada giren agrilariniz oldumu
elbette canm adet agrıları arada hafıf oluyordu ama kasıkta batma daha sık oluyrdu ben senden daha fzlaa merak edıyrm sonucu:)

X