keşke sen söyleseydın 2 tane istiyorum dıye benm2 taneden biri tuttu sordularmı sanaTesekkur ederim canim ama burada ilk olup da iki uc embiryo bile duydum topilde neyse hayirlisiyla olsun da tek olsun insallah
inşallah sağlıcakla kucağına alırsın canım ALLAH bizede nasip eder inşallahgayet iyi canm benmde 16. gun 2050cıkmıştı ve ben keseyı gördüm sen gördunmu
aminnn canım inşallah hepimiz görürürz bu güzel görüntüyü senin degerin yüksek keseyi nezaman görceksin yada gördünmüinşallah sağlıcakla kucağına alırsın canım ALLAH bizede nasip eder inşallah
ben daha 13 ünde kontrole gdicem yaaaminnn canım inşallah hepimiz görürürz bu güzel görüntüyü senin degerin yüksek keseyi nezaman görceksin yada gördünmü
canımm rahat ol cok zor ama onun bir zamanı var bak 2 defa aşılama yaptırdım ikisndede aglayark gttim olmicak dedim tutmayacak doktor kızdı anlıyordum hissediyordum istemiyordum sonrada kanalımın biri tıkalı cıktı doktor yapıcak tek şey tüp bebege gidecesin tutmazsa lapaoroskopi olup kanallarını baglıcaz dedi dünya başıma yıkıldı 2.defa o amelıyatı olcaktm ilk evlendıgım yıl çikolata kistinden olmuştum zaten ameliyat o kistin yeri kapanmış tek tarafla cok zordu 1 ay aradan sonra olmicak ümidiyle uzun protokole başladm cok korkagım ama bir rahatlık gelmişti olmayacak o korkan kız igneyi kendi yapmaya başladı 11 yumurtam oldu 9 döllendi 2 tane konuldu ve ben idrarımı tutamam gelince yapmam lazm ve ben cok cok zorlandm transferde cok kötüydüm kıpırdadım doktor 30 sanıye sabret dedi allahımın isimlerini saydım ve bekledim 30 saniye sonra btti dedi gösterdi ama içimden olmiyacak die bi ses yoktu rahattm cok hemde eve gelmedik otelde kaldık 3 saatlık yola gtme dedi doktorum ve transferin 6. günü ohss oldum oda zordu 9. gün dayanamadım agrısına ohssnin muyane için gttigimde görümcem labrant zaten gel alalım dedi iyi al dedim aşılamalarımda ki o ses yoktu ama cok rahattm salmıştım ve koşarak oldu nur dedi benim hıkayem bu canım kusura bakma uzun oldu ama kımse kolaylıkla bulmuyor bulanlarda kıymet bılmıyorr rabbim herkesin yardımcısı olsun sabrını versin inşallahhhhhhhhben daha 13 ünde kontrole gdicem yaa
canımm rahat ol cok zor ama onun bir zamanı var bak 2 defa aşılama yaptırdım ikisndede aglayark gttim olmicak dedim tutmayacak doktor kızdı anlıyordum hissediyordum istemiyordum sonrada kanalımın biri tıkalı cıktı doktor yapıcak tek şey tüp bebege gidecesin tutmazsa lapaoroskopi olup kanallarını baglıcaz dedi dünya başıma yıkıldı 2.defa o amelıyatı olcaktm ilk evlendıgım yıl çikolata kistinden olmuştum zaten ameliyat o kistin yeri kapanmış tek tarafla cok zordu 1 ay aradan sonra olmicak ümidiyle uzun protokole başladm cok korkagım ama bir rahatlık gelmişti olmayacak o korkan kız igneyi kendi yapmaya başladı 11 yumurtam oldu 9 döllendi 2 tane konuldu ve ben idrarımı tutamam gelince yapmam lazm ve ben cok cok zorlandm transferde cok kötüydüm kıpırdadım doktor 30 sanıye sabret dedi allahımın isimlerini saydım ve bekledim 30 saniye sonra btti dedi gösterdi ama içimden olmiyacak die bi ses yoktu rahattm cok hemde eve gelmedik otelde kaldık 3 saatlık yola gtme dedi doktorum ve transferin 6. günü ohss oldum oda zordu 9. gün dayanamadım agrısına ohssnin muyane için gttigimde görümcem labrant zaten gel alalım dedi iyi al dedim aşılamalarımda ki o ses yoktu ama cok rahattm salmıştım ve koşarak oldu nur dedi benim hıkayem bu canım kusura bakma uzun oldu ama kımse kolaylıkla bulmuyor bulanlarda kıymet bılmıyorr rabbim herkesin yardımcısı olsun sabrını versin inşallahhhhhhhh
Ben dedim hocam iki tane olsun diye yok dedi yasin kucuk dedi ama bayagi umutlu ama Rabbim bilirkeşke sen söyleseydın 2 tane istiyorum dıye benm2 taneden biri tuttu sordularmı sana
Sakin ol canim olabilir ilac kullaniyosan oda yapar bide surekli gerginiz ondanda olur.dinlen yatama baş dönmeleri için erken diye düşünüyorum bugün 15. gün bana cevap yazın lütfennnnnnnnn
gayet iyi canm benmde 16. gun 2050cıkmıştı ve ben keseyı gördüm sen gördunmu
Saol cnm Allah hepimizin kucağına almayı nasip etsin hayırlısıylamaşallah değerlerin süper artmis tatlim Rabbim tamamina erdirsin insallah
benimki de 3 hafta sonra gel dedi canim. Bende iki kere yaptirdim test.Cnm ben testi kendi içimi rahatlatmak için yaptım. Dr test istemedi hatta uc hafta sonraya randevu verdi. Biraz geç değil mi üç hafta? Doktorumun bildiği bişey vardır diye neden bu kadar geç diye sormadım
Ne güzel sen keseyi gormüşşün maşallaah canım benim. Benimkide gorunur mu acaba? Kafam karıştı şimdi
benimki de 3 hafta sonra gel dedi canim. Bende iki kere yaptirdim test.
Benim ilk hic deneyimim olmadigi icin ne derlerse yapiyorum :)Bu benim üçüncü yaptırışım pipirikli biriyim ve hala inanamıyorum. Zor sahip olduk sanırım ondan. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Herkese nasip etsin en kısa zamanda. İnş hep böyle güzel gider.
Benim ilk hic deneyimim olmadigi icin ne derlerse yapiyorum :)
Amin canim hayirlisiyla keseyi gorup kalbini duysak.saglikla kucagimiza alsak.heralde o gune kadar hep diken ustunde olucaz.
Gecmis olsun canim gozunaydin.bazen ultrasondan farkli cikiyo opuda.kafana cok takma.insallah saglikli embriyolarin olur.Kızlar merhabalar. .yumurtalarım toplandı bugün. 9 tane aktif yumurta demiş doktor. .uyurken hepimize dua ederek uyudum, uyandigimda ise hem agliyordum hem dua ediyordum. Canımın açısından değildi ağlamam. Yumurta takiplerinde daha çok yumurtadan bahsediyorlardi. Kafam karıştı hepsini almıyorlar mi. ..rRabbim e sşükürler olsun kaliteli olsunlar
dda.kafam karıştı diğer
yumurtalar Nerede ki acep. .