2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

hayırlı cumalar kızlar nasılsınız benim kaşıntım var ya neden sizdede varmı jelden kaynaklımı yoksa
Evet canim bende de var onun icin tekrar doktora gittim krem verdi rahatladim cok sukur ama halen var doktor jel yapiyordur gecmezse kes jeli pregosteronu uce cikar dedi ama gecti cok sukur

Evet canim bende de var onun icin tekrar doktora gittim krem verdi rahatladim cok sukur ama halen var doktor jel yapiyordur gecmezse kes jeli pregosteronu uce cikar dedi ama gecti cok sukur
ben progestanda kullanmıyorum opudan sonra keseye kadar kullandım igne olarak keseyi görünce jele geçti bide folik asit ve coraspirin kullanyorum ilaçlarım bunlar. estrofonu bırak dedi keseden sonra ama kullanan var anlamadm

çok sevindim güzelim allah tamamına erdirsin bizede bol dua edin hamilelerinki kabul olurmuş. ben 10 nisanda alacam sonucu inş
amin canım inşallah zaten dualarım sizinle cünkü cok iyi anlıyorum burda herzaman okuyup okuyup agladıgım günleri unutmadm şimdide sevinemıyorumki hep korkularla yaşıyorum saglıklı olur kalp atşını duyarım allahım sen bagışla hani insan sürekli tedirgin acabalarla ugraşıyorum sonucu beklerkenki hallarim yapsammı yapmasammı nasıl cıkıcak naparm cok cok iyi anlıyorum

amin canım inşallah zaten dualarım sizinle cünkü cok iyi anlıyorum burda herzaman okuyup okuyup agladıgım günleri unutmadm şimdide sevinemıyorumki hep korkularla yaşıyorum saglıklı olur kalp atşını duyarım allahım sen bagışla hani insan sürekli tedirgin acabalarla ugraşıyorum sonucu beklerkenki hallarim yapsammı yapmasammı nasıl cıkıcak naparm cok cok iyi anlıyorum
bende yaşadım o zor günleri pozitifi duyduk keseyi gördük ama kalp atışını dinlemeye gittiğimde düşük yaptığımı öğrendim resmen yıkıldım çok kötü zamanlardı ama insan herseyi atlatıyo

bende yaşadım o zor günleri pozitifi duyduk keseyi gördük ama kalp atışını dinlemeye gittiğimde düşük yaptığımı öğrendim resmen yıkıldım çok kötü zamanlardı ama insan herseyi atlatıyo
nasıl anladınız canım belirtilerin varmıydı bak şimdi cok korktum ve tedirgin oldum

normal baya cubugu ileri sokuyorum sıkıyorum sonrada 15 dk evde yürüyorum ama benim bu geçmeyen kaşıntım sürekli olurdu tedavi aşamalarında galiba yine tekrarladı zarar vermese bari
bende yok kasıntı..dr gorus ıstersen...alerı yapıyodur belkı.emılımı az olursa ıyı olmaz...cnm ya

ay gercekten mi ne güzel inş hayırlı havadisler alırız siz sürekli mi yatıyorsunuz

ben yatmıyorum..yanı gabıkı dınllenıyorum yormuyorum ama sureklı yatmadım.....ev işi yemek falan yavas yavs yapıyorum..dısarıda cıkıyorum...ne bıleyım devamlı yatmak konusunda emın degılım...*ılk ıkı gun yattım..sadece 2.gun aksamı dısarı cıktık arabayla 1 saat falan...hayırlısı sen pekı?????

Hayırlı olsun cnm inş güzel haberlerinide alırız. Ben ilk tup bebek denememde 12 gün boyunca devamlı yattım cunku pembe lekelenmelerim vardı korkmuştum.

İkinci denemede işlem günü dahil bes gun yatıp iş başı yaptım ama toplu taşıma kullanmadım işe giderken. O arada da çok dikkat etmeye çalıştım kendime. İşimde masa başıydı oturdum bütün gün.Doktorumdan izin alıp işbaşı yaptım. Bi kaç gün yatın demişti ama senin doktorum ne diyorsa onu dinle canım.
hayırlı cumalar canım. Ben henüz transfer aşamasına gelemedim artık doktor ne derse onu yaparım benim işimde masa başı hayırlısı olsun ne diyelim. O kadar iğneye rağmen 4 tane yumurta toplayacağız gibi görünüyor dedi bugün doktor herşey yolunda dedi ama ben çok üzüldüm niyeyse modum düştü birden

korkma güzelim rabbim korusun benim kanamam vardı ama dr um da seminere gitmiş bende diğer dr gözüktüm durumu anlattım normal dedi gönderdi düşüğü engelleyici iğneler felan varmış hiç vermedi bende dr bildiği birssy vardır dedim ama hata etmişim tecrübesizliğimin kurbanı oldum

X