- 24 Aralık 2013
- 2.498
- 2.166
- 34
-
- Konu Sahibi adanamerkez
- #1.561
benim çok ağrıyor ya özellikle sağ ve acayip mor yeşil damarlar belirdiKizlar gogusleriniz agriyormu benimki cok agriyor ya normalmi? oglumda agriyormuydu hatirlamiyorum ama yazin gecirdigim mol gebeliktede agriyordu
çok şükür gözün aydın :)Kizlaaar Değerim 468 den 1037 olmuş çok şükür çok şükür
bir simit yedim peynirle azı kaldı bitiremedim ..yanına açık çay..işe gelirken portakal suyu sıktım ...
sabah namazdan sonra burnuma ocakta biber patlatırız ya onun kokusu geldi salatalıkla beraber..dedim çüş kızım bu kadar çabuk başlamaz aşerme saçmalıyorsun...iki döndüm yattım
bende kan testiyle öğrendim şu eczanedende alimde saklayım dedim daha alıcam nefret ediyorum o testlerden bir kere silik çıktı kan verdim değer çok yüksek baştan kan alıcaz dediler baştan verdim negatifBen bu testlerden hep kalmak istiyorum hocammm
Kaç aydır o çizgiyi görmek için yanıp tutuşuyorum ben hakkımı sonuna kadar kullanıcam
günaydınnn domates demişken çok sevmeyen ben domates yiyorum habireGünaydınnn güzel anne adayları...Bugün hava süper içim kıpır kıpır hafta sonu da bebişimizi görmeye gideceğiz inşallah sağlıklı olduğu haberlerini alırız Bugün eşimle domates yüzünden hafiften tartıştık sonra durup güldük benim sinirlerim çok hassas
benimde eşim aşeriyorBeyler çabuk giriyo havaya. Benim günlük hayatta çok şey ister cnm. Bu 2-3 gündür hiç bişey istemiyo. Eşimde sasiriyo
herkes profiline yazsın ya boşverinadanamerkez e is cikartican anlasilan ben istanbul-avrupa yakasindan katiliyorum yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum
portakal sıkmıştım çok ekşiymiş yeminle midem yanıyoorulen gebe kalınca mok mu var içersin gastritli reflülü karısın sen kendimi dövesim geldi
günaydınnnnHerkese günaydın canlarım :) dilerim güzel bir gün olur hepimiz için :)
Anne ismi :) | - Sat - | Termin | başlangıç kilo | bebiş cinsiyeti | doğum kilosu |
---|---|---|---|---|---|
hande_buse88 | 24 ocak | 1 kasım | - | - | - |
gfr | 25 ocak | 1 kasım | 71 | - | - |
simayus | 25 ocak | 3 kasım | 48 | - | - |
Sekizhaziran | 26 ocak | 1 kasım | 50 | - | - |
allbaby | 28 ocak | 4 kasım | 67 | - | - |
Simay ada | 28 ocak | 4 kasım | 52 | - | - |
adanamerkez | 30 ocak | 7 kasım | 92 | - | - |
mariapdr | 30 ocak | 7 kasım | - | - | - |
Pearl9703 | 31 ocak | 7 kasım | 58 | - | - |
Kader55 | 31 ocak | 7 kasım | 48 | - | - |
handete | 31 ocak | 8 kasım | 62 | - | - |
Ssilan | 31 ocak | 8 kasım | 66,5 | - | - |
hatice1969 | 30 ocak | 9 kasım | - | - | - |
GCA | 1 şubat | 9 kasım | 60 | - | - |
musss87 | 1 şubat | 9 kasım | 55 | - | - |
yagmuryagiyorkac | 2 şubat | 9 kasım | 93 | - | - |
SMAYRANA | 2 şubat | 10 kasım | 58 | - | - |
Carolines | 2 şubat | 10 kasım | 59 | - | - |
Berenimbo | 3 şubat | 10 kasım | 64,5 | - | - |
sempatico1 | 3 şubat | 10 kasım | 55 | - | - |
moon2887 | 3 şubat | 10 kasım | - | - | - |
Serinse | 4 şubat | 11 kasım | - | - | - |
turkuazkebelek | 4 şubat | 11 kasım | 56 | - | - |
vigoroso | 4 şubat | 11 kasım | 54 | - | - |
hazal87 | 5 şubat | 12 kasım | 62 | - | - |
ospa | 8 şubat | 15 kasım | 65 | - | - |
excite | 8 şubat | 15 kasım | 87 | - | - |
Akasya | 9 şubat | 16 kasım | 55 | - | - |
DoraNora | 9 şubat | 16 kasım | - | - | - |
parkbyull | 9 şubat | 17 kasım | 84 | - | - |
melekyuzlumm | 9 şubat | 17 kasım | 54 | - | - |
melek1818 | 9 şubat | 17 kasım | 67 | - | - |
- | - | - | - | - | - |
- | - | - | - | - | - |
- | - | - | - | - | - |
- | - | - | - | - | - |
- | - | - | - | - | - |
Allah korusun canim insaALLAH mol degildir doktora gittim sadece kan tahlili verdim o zaman pek agri yoktu simdi ise cok hassas. bugun oglum icin gitcem doktorumuz ayni sorarim o zaman.Benimde cok agriyor canim ilkinde bu kadar agrimiyordu, hatta dun bir kac damla sut geldi mol gebelikten hic suphelenmedim ilk bebisle arasinda cok yil farki olmadigi icin sut bezlerim calisiyodur diye yordum. Sen doktora gitmedin mi
Hosgeldin canim aramiza Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin yavrunu kolay bir hamilelik diliyorum.
aynen benimkide oyle yesil damarlar gorunuyorbenim çok ağrıyor ya özellikle sağ ve acayip mor yeşil damarlar belirdi
herkes profiline yazsın ya boşverin
Allah korusun canim insaALLAH mol degildir doktora gittim sadece kan tahlili verdim o zaman pek agri yoktu simdi ise cok hassas. bugun oglum icin gitcem doktorumuz ayni sorarim o zaman.
aynen benimkide oyle yesil damarlar gorunuyor
gunaydin herkese
dun oglumun yuzunde vucudunda kabarikliklar cikti cok korktumalerji oluyor birseye ama neye karsi bugun doktoruna goturcem.
kizamigi cikard zaten canim bu kizamik gibi degil alerji oldugunda vucudun kabarir ya oyle birsey, Sonuclar erken ciksada ona gore dikkat etsek yediklerine.kabarıklık dedinde bunun kaba kulağı , kızamığı bilmem nesi off off
geçmiş olsun ya diğerlerini çıkardı mı ? ben kabakulak cıkarmamışım ya korkuyorum bu yaştan sonra çocukla çıkartmıyım :)kizamigi cikard zaten canim bu kizamik gibi degil alerji oldugunda vucudun kabarir ya oyle birsey, Sonuclar erken ciksada ona gore dikkat etsek yediklerine.
sorun yoktur inşallah bana da öyle demişti bi hafta bekledim canım.çok şükür kese yi gördükHayirlisibakalim bende cumaya gidecem dojtor bana disgebelige benziyo demisticuma belli olacak sorun yoktur insallah
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-kasim-anneleri.796743/page-157#post-39882193Alıntı yapamadım :)
Kaba kulak cikarmadi canim kizamik hepsine bedel zaten cocugun agzinin ici dili kizariklarla doluydu yemek yiyemiyordu.geçmiş olsun ya diğerlerini çıkardı mı ? ben kabakulak cıkarmamışım ya korkuyorum bu yaştan sonra çocukla çıkartmıyım :)
Hoş geldinHerkese merhaba !!!
Hem sitede hem de hamilelikte çok yeniyim:) Benim de muhtemel tarih 10 Kasım görünüyor, kilom 55, Şanlıurfa'da yaşıyorum. Umarım hepimizin hamileliği de sorunsuz geçer... Keseye cuma günü bakalım dedi doktorum. herkese sevgiler :)
aynı günüz canım :) hayırlı olsun tebrik ederim :) ve hoşgeldin.. benim geçen hafta minnacık bir kese gözüktü ama beni de bu cuma çağırdı çünkü o gün netleşirmiş :)Herkese merhaba !!!
Hem sitede hem de hamilelikte çok yeniyim:) Benim de muhtemel tarih 10 Kasım görünüyor, kilom 55, Şanlıurfa'da yaşıyorum. Umarım hepimizin hamileliği de sorunsuz geçer... Keseye cuma günü bakalım dedi doktorum. herkese sevgiler :)
Amin inşallah hepimizHoş geldin
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Hepimize hayırlı olsun inşallah canım... Cuma güzel haberlerle döneriz inşallahaynı günüz canım :) hayırlı olsun tebrik ederim :) ve hoşgeldin.. benim geçen hafta minnacık bir kese gözüktü ama beni de bu cuma çağırdı çünkü o gün netleşirmiş :)
portakal sıkmıştım çok ekşiymiş yeminle midem yanıyoorulen gebe kalınca mok mu var içersin gastritli reflülü karısın sen kendimi dövesim geldi
çok zor ya hafif hafif geçirirler bari inşallah :)Kaba kulak cikarmadi canim kizamik hepsine bedel zaten cocugun agzinin ici dili kizariklarla doluydu yemek yiyemiyordu.
Anne ismi :) | - Sat - | Termin | başlangıç kilo | bebiş cinsiyeti | doğum kilosu |
---|---|---|---|---|---|
hande_buse88 | 24 ocak | 1 kasım | - | - | - |
gfr | 25 ocak | 1 kasım | 71 | - | - |
simayus | 25 ocak | 3 kasım | 48 | - | - |
Sekizhaziran | 26 ocak | 1 kasım | 50 | - | - |
allbaby | 28 ocak | 4 kasım | 67 | - | - |
Simay ada | 28 ocak | 4 kasım | 52 | - | - |
alyaderin33 | 29 ocak | 5 kasım | 63 | - | - |
adanamerkez | 30 ocak | 7 kasım | 92 | - | - |
mariapdr | 30 ocak | 7 kasım | - | - | - |
Pearl9703 | 31 ocak | 7 kasım | 58 | - | - |
Kader55 | 31 ocak | 7 kasım | 48 | - | - |