- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.765
-
- Konu Sahibi adanamerkez
- #1.541
doğmamış çocuğa şimdiden don mu biçtin helal olsun ,doğum fiyatlarını napcan şimdiden yahu
bu arada şu listeye kimler hangi şehirden onları da yazsak ya birbirimize yardımcı oluruz ,ben gurbet eldeyim zira
Allahın izni ile duyarsınparkbyull bana kan idrar vs için kağıt verdi burda yada başka yerde yapabilirsin dedi ptesi izine çıkıyorum testlerimi yaptiricam doktora göstermem lazım haftaya ışte o zamana duyabilirmiyim acaba meraklardayim
İstanbullular için hastane tavsiyesinde bulunabilirim EMSEY hospitaladanamerkez e is cikartican anlasilan ben istanbul-avrupa yakasindan katiliyorum yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum
İstanbullular için hastane tavsiyesinde bulunabilirim EMSEY hospital
Tek hastane ve doktorda tamamlamak içindoğmamış çocuğa şimdiden don mu biçtin helal olsun ,doğum fiyatlarını napcan şimdiden yahu
Emsey guzel mi iyi mi yaniEmsey karsida karsida otursaydim bende oraya giderdim.
Emsey guzel mi iyi mi yani
Emsey karsida karsida otursaydim bende oraya giderdim.
Emsey guzel mi iyi mi yani
İyi yorumlarini cok okudum hastanede temiz ve odalari ferah.
Onu da öğrenirim merak etme :)Kizz ben oraya gidicem normal dogumuda soraydin keske:)
menzilin hastanesi,inanmayanlar olabilir tabi ama Allah dostlarının açmış olduğu bir yer..
Onu da öğrenirim merak etme :)
Bu arada Ali Utku Öz iyi görünüyor, oradaki doktorlar arasında.
Ben maltepedeyim yakın sayılmaz ama kontrole oraya mi gitsem bilemedim şimdi fiyatları ile ilgili bilginiz var miBak bunu bilmiyordum fiyatlarida kalitesine gore uygun bu yuzden demekki. Bir kere daha uzuldum karsida olmadigima.
Ben maltepedeyim yakın sayılmaz ama kontrole oraya mi gitsem bilemedim şimdi fiyatları ile ilgili bilginiz var mi
Haftasonu muhakkak öğrenirim haftaya da randevu alırım çok uçuk değil ise fiyatları doktor olarak tavsiye edebileceğiniz biri var mi esra hanım pınar hanım ve gülcan hanımın isimlerini duydum başka formlardada ama kim daha iyi acabaEvinle arasi cok yoksa muhakkak git fiyatlarini tam bilmiyorum arayip ogren istersen canim.
Haftasonu muhakkak öğrenirim haftaya da randevu alırım çok uçuk değil ise fiyatları doktor olarak tavsiye edebileceğiniz biri var mi esra hanım pınar hanım ve gülcan hanımın isimlerini duydum başka formlardada ama kim daha iyi acaba
hmm peki bu sefer doktora gittiğimde pıhtılaşma var mı yokmu diye bakmasını isteyeceğim o çabuk çıkan testlerden dimi.?
Gunaydin canim bizim burda hala kapali ve buhranli hava hakim otomatik olarak bizede yansiyo. Neyse gunesli gunler yakindir. Bende sinirliyim bayag esim hic yanasmiyor o yuzden biri bisey desede saldirsam diye bekliyorum