2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Evinle arasi cok yoksa muhakkak git fiyatlarini tam bilmiyorum arayip ogren istersen canim.
Haftasonu muhakkak öğrenirim haftaya da randevu alırım çok uçuk değil ise fiyatları doktor olarak tavsiye edebileceğiniz biri var mi esra hanım pınar hanım ve gülcan hanımın isimlerini duydum başka formlardada ama kim daha iyi acaba

Haftasonu muhakkak öğrenirim haftaya da randevu alırım çok uçuk değil ise fiyatları doktor olarak tavsiye edebileceğiniz biri var mi esra hanım pınar hanım ve gülcan hanımın isimlerini duydum başka formlardada ama kim daha iyi acaba

Ucununde bilgisine bak hangisinin mesleki egitimi ve sertifikalari agir basiyorsa ona git derim.

hmm peki bu sefer doktora gittiğimde pıhtılaşma var mı yokmu diye bakmasını isteyeceğim o çabuk çıkan testlerden dimi.?

15 gün sürüyor cnm. Ya keşke ilk muayeneye özele giden sorsan hemde çünkü yaptırmazsan günün geçecek hadi gerekli bişeyse. En azından doktor desin

Gunaydin canim bizim burda hala kapali ve buhranli hava hakim otomatik olarak bizede yansiyo. Neyse gunesli gunler yakindir. Bende sinirliyim bayag esim hic yanasmiyor o yuzden biri bisey desede saldirsam diye bekliyorum:KK70::KK70:

Ben çok stresli olmaya başladım isteksiz sesimi yükseltiyorum kızmıyorum ama birden sesim çok çıkıyor.. Ben hapşururken , öksürürken arada kasıklarımın üzerine sancı giriyor sabah sanki bıçak gibi keskin bir ağrı oldu. Bir de bu sabah yataktan kalkmadan 2 tane kraker yedim hiç bulantı yaşamadım çok şükürr:KK28:

portakal sıkmıştım çok ekşiymiş yeminle midem yanıyoor:KK53::KK53::KK53:ulen gebe kalınca mok mu var içersin gastritli reflülü karısın sen kendimi dövesim geldi:KK67:

X