-
- Konu Sahibi adanamerkez
- #1.521
ben doktoru hiç görmedim ki asistanları yaptır dedi yani derdimi bile dinlemediler düşüğüm oldu kürtaj oldum deyin ce 2014 haziranından beri verdikleri testlere gidip duruyorum doktor beni toplamda 1,5 sene sonra görecekti anlayacağınburası mübarek bursanın mübarek hastanesi işte...kalp için gidenlere de 5 ay sonraya gün verdiklerini görünce görevlinin yanına gittim,hiç efor testine girmeden ölen hastanız var mı diye sordum,adam beni gözleri ile öldürecekti..sağlık hele ki insan sağlığı çok ucuz bu ülkede.
CoK iyiymiş yaaaben doktoru hiç görmedim ki asistanları yaptır dedi yani derdimi bile dinlemediler düşüğüm oldu kürtaj oldum deyin ce 2014 haziranından beri verdikleri testlere gidip duruyorum doktor beni toplamda 1,5 sene sonra görecekti anlayacağınburası mübarek bursanın mübarek hastanesi işte...kalp için gidenlere de 5 ay sonraya gün verdiklerini görünce görevlinin yanına gittim,hiç efor testine girmeden ölen hastanız var mı diye sordum,adam beni gözleri ile öldürecekti..sağlık hele ki insan sağlığı çok ucuz bu ülkede.
Peki kaçıncı haftada kalp atışını tutabiliriz acabadoktora gittin mi daha diye bir sorsana ben toptan gitmeye karar verdim hepsi bir arada çıksın diye
benim herifi görcen- valla mı biber çekti canın evdeki biberde acı patlatsak mı ....
bende ki tepki bi susta uyuyak
Test sonucu çıkana kadar doğumun gelmiş olacak bilemedim ki şimdikızlar size bir şey sorcam az beri gelin..6 ay önce gün verilmişti bana üniversite hastanesinde 13 martta kromozom testi yapılacaktı ben daha önce kürtaj olduğumdan ora gitmiştim testler için..kan alınacakmış bilmiyorum testin içeriğini..sonucu da 5,5 ay sonra çıkacak yani tee ekim 2015 de gidem verem mi kanı..ne diyonuz kocam da ya da bende genetik bir bozukluk var mı çocuğa engel ya da oluşumuna engel diye.
Günaydınnn güzel anne adayları...Bugün hava süper içim kıpır kıpır hafta sonu da bebişimizi görmeye gideceğiz inşallah sağlıklı olduğu haberlerini alırız Bugün eşimle domates yüzünden hafiften tartıştık sonra durup güldük benim sinirlerim çok hassas
Canlar günaydın mesajlarınız ılaç gibi geldi seviyorum sizi iyi ki varsınız. Valla benım test en ucuzlarında burda burası belcıka bu arada demıstım ben gemıdeyım dun bu lımana geldık. Testler cok pahalı. Ucuzundan aldım keset tipi belirsiz marka 2 li 5 euro bitane de daha farklı bı marka aldım :) 12 euro tek atımlık :) eczanedekı kadın bı tane test gösterdi 20 euro, dedim kalsın. Mcdonalds tuvaletinde tiştim :) saat önemli dediğiniz gibi bu sabah yaptım ilk idrarla dune göre koyuydu. Kan testi su asamada yaptıramıyorum(bir arkadasım yukarda demişti bana cevap yazarken) cunku lımanda 24 saatten fazla kalmıyoruz. Belkı bınlımanda uzun kalırsak drye giderim ama . Bu arada gaz gaz gaz, karnım davul, kabızlık...
Doğru söylüyorsun cnm. Bebeğin kontrolü için Hangi doktora gitcen Ona sor bari bilmiyorum ki yaptırmak mi iyi yaptırmamak mi
canım bu haftadan sonra nasipse duyulur ama ben işimi sağlama almak adına 20 marta gün aldım..ilkinde hemen gitmiştim doktora rezillikten başka bir şey değildi o günler..düşük tehliken var yat..meğersem kesem bozukmuş para almak için uzatmaya lüzum yoktu..belki kendim düşürecektim ama 3,5 milyarımı yiyip kürtaj etmeyi tercih ettiler çok çok özel hastane olunca..Peki kaçıncı haftada kalp atışını tutabiliriz acaba
Beyler çabuk giriyo havaya. Benim günlük hayatta çok şey ister cnm. Bu 2-3 gündür hiç bişey istemiyo. Eşimde sasiriyo
Test sonucu çıkana kadar doğumun gelmiş olacak bilemedim ki şimdi
Kızlar ben mi pimpirikliyim bilmiyorum ama kalp atışını duymadan doktor bi sorum olmaz demeden istemiyorum valla. Sizde durun birazcık sorun doktorunuza
Zaten hamilelik boyunca bir sürü test yaptıracaksın. 2li tarama 3 lü tarama.
hmm peki bu sefer doktora gittiğimde pıhtılaşma var mı yokmu diye bakmasını isteyeceğim o çabuk çıkan testlerden dimi.?Zaten hamilelik boyunca bir sürü test yaptıracaksın. 2li tarama 3 lü tarama.
Ayrıntılı ultrasona da girersin.
Yaptırma bence.
doğmamış çocuğa şimdiden don mu biçtin helal olsun ,doğum fiyatlarını napcan şimdiden yahuMerhaba;
Ben bugün İstanbul Bahçelievler'deki Aile Hastanesini aradım ve fiyat aldım.
Sezaryen 3950 TL + isteğe bağlı olursa 500 TL + epidural anestezi 500 TL.
Muayene 110 TL + 12 TL devlet katkısı 122 TL.
Başka öğrenebilirsem paylaşırım.
Merhaba;
Ben bugün İstanbul Bahçelievler'deki Aile Hastanesini aradım ve fiyat aldım.
Sezaryen 3950 TL + isteğe bağlı olursa 500 TL + epidural anestezi 500 TL.
Muayene 110 TL + 12 TL devlet katkısı 122 TL.
Başka öğrenebilirsem paylaşırım.
Hiç yaptırmadım canım bilmiyorum.hmm peki bu sefer doktora gittiğimde pıhtılaşma var mı yokmu diye bakmasını isteyeceğim o çabuk çıkan testlerden dimi.?