2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

Doğru söylüyorsun cnm. Bebeğin kontrolü için Hangi doktora gitcen Ona sor bari bilmiyorum ki yaptırmak mi iyi yaptırmamak mi

C
CoK iyiymiş yaaa

Test sonucu çıkana kadar doğumun gelmiş olacak bilemedim ki şimdi

Gunaydin canim bizim burda hala kapali ve buhranli hava hakim otomatik olarak bizede yansiyo. Neyse gunesli gunler yakindir. Bende sinirliyim bayag esim hic yanasmiyor o yuzden biri bisey desede saldirsam diye bekliyorum

Canlar günaydın mesajlarınız ılaç gibi geldi seviyorum sizi iyi ki varsınız. Valla benım test en ucuzlarında burda burası belcıka bu arada demıstım ben gemıdeyım dun bu lımana geldık. Testler cok pahalı. Ucuzundan aldım keset tipi belirsiz marka 2 li 5 euro bitane de daha farklı bı marka aldım :) 12 euro tek atımlık :) eczanedekı kadın bı tane test gösterdi 20 euro, dedim kalsın. Mcdonalds tuvaletinde tiştim :) saat önemli dediğiniz gibi bu sabah yaptım ilk idrarla dune göre koyuydu. Kan testi su asamada yaptıramıyorum(bir arkadasım yukarda demişti bana cevap yazarken) cunku lımanda 24 saatten fazla kalmıyoruz. Belkı bınlımanda uzun kalırsak drye giderim ama . Bu arada gaz gaz gaz, karnım davul, kabızlık...

Kızlar ben mi pimpirikliyim bilmiyorum ama kalp atışını duymadan doktor bi sorum olmaz demeden istemiyorum valla. Sizde durun birazcık sorun doktorunuza

Dun bir doktor soylemisti kabizlik ve siskinlik icin en iyi sey su icmekmis. H2O iyi geliyomus. Kuru kayisida ye sabahlari. Kabak cekirdegide kabizliga bire bir. Kabak yemegi ve kabak tatlisida yiyebilirsin.

Doğru söylüyorsun cnm. Bebeğin kontrolü için Hangi doktora gitcen Ona sor bari bilmiyorum ki yaptırmak mi iyi yaptırmamak mi

ben 20 marta gün aldım test 13 martta üniversitede
Peki kaçıncı haftada kalp atışını tutabiliriz acaba
canım bu haftadan sonra nasipse duyulur ama ben işimi sağlama almak adına 20 marta gün aldım..ilkinde hemen gitmiştim doktora rezillikten başka bir şey değildi o günler..düşük tehliken var yat..meğersem kesem bozukmuş para almak için uzatmaya lüzum yoktu..belki kendim düşürecektim ama 3,5 milyarımı yiyip kürtaj etmeyi tercih ettiler çok çok özel hastane olunca..

Beyler çabuk giriyo havaya. Benim günlük hayatta çok şey ister cnm. Bu 2-3 gündür hiç bişey istemiyo. Eşimde sasiriyo

aynen bol bol uyuyo hcg si çok salgılanıyor diyorum
Test sonucu çıkana kadar doğumun gelmiş olacak bilemedim ki şimdi

aynen

Merhaba;

Ben bugün İstanbul Bahçelievler'deki Aile Hastanesini aradım ve fiyat aldım. Bunlar SSK'lı fiyatlar :S

Sezaryen 3950 TL + isteğe bağlı olursa 500 TL + epidural anestezi 500 TL.

Muayene 110 TL + 12 TL devlet katkısı 122 TL.

Başka öğrenebilirsem paylaşırım.

Zaten hamilelik boyunca bir sürü test yaptıracaksın. 2li tarama 3 lü tarama.
Ayrıntılı ultrasona da girersin.
Yaptırma bence.
hmm peki bu sefer doktora gittiğimde pıhtılaşma var mı yokmu diye bakmasını isteyeceğim o çabuk çıkan testlerden dimi.?

doğmamış çocuğa şimdiden don mu biçtin helal olsun ,doğum fiyatlarını napcan şimdiden yahu

Kizz ben oraya gidicem normal dogumuda soraydin keske:)

parkbyull bana kan idrar vs için kağıt verdi burda yada başka yerde yapabilirsin dedi ptesi izine çıkıyorum testlerimi yaptiricam doktora göstermem lazım haftaya ışte o zamana duyabilirmiyim acaba meraklardayim

hmm peki bu sefer doktora gittiğimde pıhtılaşma var mı yokmu diye bakmasını isteyeceğim o çabuk çıkan testlerden dimi.?
Hiç yaptırmadım canım bilmiyorum.
Bana da kimyasal gebelik yaşadığımda doktorum coraspin vermişti kullanmaya devam ediyorum.
Cuma günü sorarım doktora.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…