2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
kızlar hamilelikte bulantı gebeliğin iyi gittğine mi işaret bir yakınım öyle dedi midem bulanmayınca içime kurt düştü :KK43::cry:

Canım bende de aynı durum var özellikle geçen hafta çok fazla oldu kramplar şeklinde ama doktorum normal olduğunu belirtti. Bu hafta azaldı mesela,ağrı normal ama çok şiddetli ve dayanılmayacak gibiyse ve lekelenme gibi belirtilerinde olursa doktora git mutlaka

Bende sabah uyandiktan sonra hissetmedim daha fazla, sanirim yorgunlukla falan da alakali biraz cünkü dinlendikten sonra gecti.. Dün özellikle arabaya inip binerken canimi cikariyorlar gibi agri giriyordu resmen ama sükür lekelenmem falan yok...

BERENIMBO : ay dogru yazdim insalah nickini :KK48: alinti yapmayi unuttum tekrar da geriye gitmek istemedim.. Dedigin gibi oglum baya zorluyor beni, sirf gece dinlenebiliyorum artik yapicak birsey yok.. Senin de bi cocugun vardi sanirim demi yanlis hatirlamiyorsam

kızlar hamilelikte bulantı gebeliğin iyi gittğine mi işaret bir yakınım öyle dedi midem bulanmayınca içime kurt düştü :KK43::cry:

Canim kisye göre degisiyor hormonlarla alakali korkma hic.. Benim ilk seferin de 4 ayin hastane de serumla gecti su dahi icemiyor gece gündüz kusup duruyordum, doktor hamileligin saglikli ilerledigini gösteriyor demisi ozaman da bana ama hic agri sizi bulanti hissetmeden dogum yapan birsürü tabidigim var bir sorun yok hic birin de

bulantılar için 6.haftada en erken başlar diyorlar kızlar, benim arkadaşlarımın bazıları çok kötü zamanlar geçirdi,onlar gibi olacağım diye korkuyorum..Hele ki çalışınca insan daha da korkuyor,evde olsan bir nebze..

bulantılar için 6.haftada en erken başlar diyorlar kızlar, benim arkadaşlarımın bazıları çok kötü zamanlar geçirdi,onlar gibi olacağım diye korkuyorum..Hele ki çalışınca insan daha da korkuyor,evde olsan bir nebze..
bende çalışıyorum benide korkutuyor aslında ama işte millet sağlıklı gebeliğin göstergesi diyince olsun çıkartim diyorum :KK70:
Canim kisye göre degisiyor hormonlarla alakali korkma hic.. Benim ilk seferin de 4 ayin hastane de serumla gecti su dahi icemiyor gece gündüz kusup duruyordum, doktor hamileligin saglikli ilerledigini gösteriyor demisi ozaman da bana ama hic agri sizi bulanti hissetmeden dogum yapan birsürü tabidigim var bir sorun yok hic birin de

Bulantı genelde 7. haftada başlıyormuş canım. düşmesin o kurt içine :)

kızlar internettede şöyle bir şey buldum rahatladım sağolun :)
Bu arada ben 5+1 im şuan bebiş biraz geç yumurtlamayla olmuş :)
Hala mide bulantılarım yok’
Etrafınızdaki herkes hamileliklerinde mide bulantılarından muzdarip olmuşken siz henüz mide bulantısı ne demek tecrübe etmediniz mi?

NELER OLUYOR? ‘Mide bulantıları anne adaylarının yalnızca yarısında olur.’

NE YAPABİLİRSİNİZ? ‘Bebeğin doktor tarafından değerlendirilmesi olumlu olduğu sürece bulantı olmaması herhangi bir olumsuzluk ifade etmez. Kafanıza takılacak bir durum yok.’

Bence kesinlikte bünye meselesi. Kiminin olur kiminin olmaz. Ben sağlıklı sağlıksızla alakalı olduğunu sanmıyorum.
Şuan hep bide karnımda bulantı var gibi ama, bu bana aç olduğum sinyalini veriyor ve yemek yemek istiyorummm. :KK23:

Allah korusun canim insaALLAH mol degildir doktora gittim sadece kan tahlili verdim o zaman pek agri yoktu simdi ise cok hassas. bugun oglum icin gitcem doktorumuz ayni sorarim o zaman.

aynen benimkide oyle yesil damarlar gorunuyor :KK57:

gunaydin herkese:KK68: :KK68::KK68::KK68:
dun oglumun yuzunde vucudunda kabarikliklar cikti cok korktum :KK43:alerji oluyor birseye ama neye karsi bugun doktoruna goturcem.

Doktorumuz ayni mi? Sende mi demet hanima gidiyorsun?

Kizlaaar hizniza yetisemiyorum.. masallh .. :) sayfa akisi super..bn kasiklarimda bacagima uzanan agridan dolayi korkuyorum cok yurumemeye ve ayakta kalmamaya calisiyorum..cok zor oldu zaten hamile kalmam.. ama kalp atisini ve bi kac ay gecince boyle yapmicam tabi

Yok cnm ya ne alakasi var. Bazısı hiç bulanmiyo kiminin çok sürüyor. Eltim 6 ay bulandı Serumlarla ayakta durdu. Ogretmendi aldı rapor yattı. Ben özel sektordeyim inşallah o kadar olmaz

Kizlaaar hizniza yetisemiyorum.. masallh .. :) sayfa akisi super..bn kasiklarimda bacagima uzanan agridan dolayi korkuyorum cok yurumemeye ve ayakta kalmamaya calisiyorum..cok zor oldu zaten hamile kalmam.. ama kalp atisini ve bi kac ay gecince boyle yapmicam tabi

Aynisi bende de var.gecen hafta daha coktu simdi de aksam eve dönerken servis yolum uzun.eve gelince agriyir hemen yemek yiyip uzatiyorum ayakları.geçiyor dinlenince.odun patliyor birşey olacak diye o kadar çoksşey yasadim üzüldüm ve bu susami o kadar çok istedim kiii

portakal sıkmıştım çok ekşiymiş yeminle midem yanıyoor:KK53::KK53::KK53:ulen gebe kalınca mok mu var içersin gastritli reflülü karısın sen kendimi dövesim geldi:KK67:

Ahaha gecmis olsun atin olumu arpadan olsun be bacim. Bende o dedigin seyi yaptim baya acilardi iyi oldu kendime geldim sabah sabah:KK53:

Herkese merhaba !!!
Hem sitede hem de hamilelikte çok yeniyim:) Benim de muhtemel tarih 10 Kasım görünüyor, kilom 55, Şanlıurfa'da yaşıyorum. Umarım hepimizin hamileliği de sorunsuz geçer... Keseye cuma günü bakalım dedi doktorum. herkese sevgiler :)

Hosgeldin hemsom gunlerimiz seninle ayni hayirlisiyla kucagimiza aliriz insallah. Urfanin neresinde yasiyorsun?

Bende sabah uyandiktan sonra hissetmedim daha fazla, sanirim yorgunlukla falan da alakali biraz cünkü dinlendikten sonra gecti.. Dün özellikle arabaya inip binerken canimi cikariyorlar gibi agri giriyordu resmen ama sükür lekelenmem falan yok...

BERENIMBO : ay dogru yazdim insalah nickini :KK48: alinti yapmayi unuttum tekrar da geriye gitmek istemedim.. Dedigin gibi oglum baya zorluyor beni, sirf gece dinlenebiliyorum artik yapicak birsey yok.. Senin de bi cocugun vardi sanirim demi yanlis hatirlamiyorsam

Evet canim bir kizim vardi benimde 34 aylik ama seninki kadar yormuyordur kucak olayimiz yok cunku.

benimde hala yok bulantılar.. gayet iyi yemek yiyorum :)

Bende de hala yok bayag istahliyim aman yok ben istemiyorum bulanti falan iyiyim boylee
:KK53::KK53:
yok canim ben Turkiyede degilim doktorumuz ayni olamaz :KK66: oglumla benim doktorum ayni :KK66:

Anladim canim:KK70:

manyak mısınız lan siz bulantı merakı da ne sabahları 3-5 öğürüyom canım çıkıyo,psikopat gebeler çocuklar nere düştük la biz diye kendilerini yicekler bakında görün:KK53::KK53::KK70:

X