- 24 Aralık 2013
- 2.498
- 2.166
- 34
-
- Konu Sahibi adanamerkez
- #1.601
Yok cnm ya ne alakasi var. Bazısı hiç bulanmiyo kiminin çok sürüyor. Eltim 6 ay bulandı Serumlarla ayakta durdu. Ogretmendi aldı rapor yattı. Ben özel sektordeyim inşallah o kadar olmaz
Dr.a bende gitmedim ama kan testini erken yapınca emin olamadım eczaneden 5 test aldım :) Eczacı bendeki deli gözünü fark etmiş olmalı ki tarihleri 1 2 ay geçmiş 7 test daha verdiSende mi brutus ben mi cok rahatim kizz bir kere test yaptim aa iki cizgi dedim daha doktora bile gitmedim
manyak mısınız lan siz bulantı merakı da ne sabahları 3-5 öğürüyom canım çıkıyo,psikopat gebeler çocuklar nere düştük la biz diye kendilerini yicekler bakında görün
manyak mısınız lan siz bulantı merakı da ne sabahları 3-5 öğürüyom canım çıkıyo,psikopat gebeler çocuklar nere düştük la biz diye kendilerini yicekler bakında görün
Dr.a bende gitmedim ama kan testini erken yapınca emin olamadım eczaneden 5 test aldım :) Eczacı bendeki deli gözünü fark etmiş olmalı ki tarihleri 1 2 ay geçmiş 7 test daha verdi. E ziyan mı olsun testler yapıp duruyorum
Biz tam gaz devam ediyoruz bişeycik olmadı şimdiye kadar :)Kızlar ya size bir şey sorucamÖzel biraz ama.
Hamilelik te ilişki yaşadıktan sonra düşük tehlikesi falan yaşayan oldu mu? Eşim öğrendiğinden beri ilk defa yaklaştı bana, 2 gün önce sormuştu ilişki olabilicekmi diye. Bende okuduklarıma göre evet dedim; Doktor da ilişki yok demedi. Ne düşünüyor sunuz? Hamileliğimi etkilemiş olmaktan korkuyorum..
Kızlar doktorumu aradım artışın iyi dedi. Pazartesi yada salı günü bakalım dedi. Önce çarşamba demişti. Hem hemen gitmek istiyorum hemde gitmişken kesesi fln görünsün istiyorum. Kalp atışı erken mi acaba ay bu annelik ne endişeli bir durummus
Biz tam gaz devam ediyoruz bişeycik olmadı şimdiye kadar :)
Biz tam gaz devam ediyoruz bişeycik olmadı şimdiye kadar :)
Tez zamanda geçsin inşallah canımMidesi bulanmayan arkadaşlar yatıp kalksın şak öndesükretsin. Sabah olmasın istiyorum. Ah ahh gün sayıyorum geösin diye
Kiz aman diyim frene basin bi dur nereye gidiyonuz sakin
Yavrum ben kocayı 30umda buldum ne freniKiz aman diyim frene basin bi dur nereye gidiyonuz sakin
sende bizdensin heralde kaç kg sun ? :)hahahahah hunharca gülüyorum şuannn!Kızz miğdemiz bulansında kilo almayalımm Ben Home Office tarzi çalışıyorum, bu yüzden istediğim kadar istediğim yere öğürebilirim
Midesi bulanmayan arkadaşlar yatıp kalksın şükretsin. Sabah olmasın istiyorum. Ah ahh gün sayıyorum geösin diye
Aynen cok korkuyorum bnde canim 2bucuk yili asmisti olmuyor ekim kasim olumsuz 2 asilama.. maysta tup deneriz dedik bu bizim mucizemiz suprizimiz Rabbimin buyuklugu.. Rabbim esirgesin kollasin..Aynisi bende de var.gecen hafta daha coktu simdi de aksam eve dönerken servis yolum uzun.eve gelince agriyir hemen yemek yiyip uzatiyorum ayakları.geçiyor dinlenince.odun patliyor birşey olacak diye o kadar çoksşey yasadim üzüldüm ve bu susami o kadar çok istedim kiii
Ahaha gecmis olsun atin olumu arpadan olsun be bacim. Bende o dedigin seyi yaptim baya acilardi iyi oldu kendime geldim sabah sabah
Hosgeldin hemsom gunlerimiz seninle ayni hayirlisiyla kucagimiza aliriz insallah. Urfanin neresinde yasiyorsun?
Evet canim bir kizim vardi benimde 34 aylik ama seninki kadar yormuyordur kucak olayimiz yok cunku.
Bende de hala yok bayag istahliyim aman yok ben istemiyorum bulanti falan iyiyim boylee
Anladim canim
yaa ben korkuyorumBiz tam gaz devam ediyoruz bişeycik olmadı şimdiye kadar :)
Heheheh deli olmak bazen işe yarıyor işte :)Masraf yapmıyon beleşe test yapıyorsun çakall