2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Fast food kebap tarzındaki beslenmeden uzak duruyoruz
Haftada en az 2 gün kırmızı et 2 gün balık önerdi
Mideni rahatsız etmezse yatmadan önce süt iç dedi gece acıkmalarım için
Fındık fıstık ceviz kuru meyveler
Kahvaltıda yumurta muhakkak
Ve açık çay yada ıhlamur
Birde ilk iki ay araba kullanma dedi ama kullancam tabiikiii
15. Haftataya kadar haftada 1 gün parise gidilebiliyormuş
Sonrasında haftada 2 34. Haftaya kadar tabi
Aklıma gelenler şimdilik bunlar canlar

Kızlar canım cok sıkkın... Testlerde ıkıncı cızgı gözüküyor ama ınce ve ılk cızgı gıbı koyu değil... Nıye koyu cıkmıyor ... Bı sey mı var acaba. Reglımı gecelı 2. gun oldu ... Ay nasıl asabım bozuldu..yarın sabah bı de sabah kalkar kalkmaz yapıım. Bugun aksam 5 gıbı yaptım. Rutın su ıctım. Off ya

Belki sabah ilk idrar olmadığı içindir. Yada test markası farklıysa her testin hassasligi ve doğal olarak çizgi rengi farklı oluyor. Mesela ben 5 gün boyunca al bi gebelik testiyle yaptım 5. Gun en koyu halini aldı. Sonra nova markaya geçtim 6. Gun, bi baktım renk açıldı. Ama aynı nova ile devam edince koyuluk artmaya devam etti. Aksam yapılan testler zaten sabahkine göre açıktır içiniz rahat olsun

Cnm stres yapma. Markasından saatinden bir çok neden olur. Sen kan tahlili yaptırdın mi. Bence yaptirmadiysan idrar testlerini boşver tan tahlili yaptir

Günaydın bayanlar. Ben de 2015 Kasım annesi olacağım inşallah ☺ fakat ben epilepsi hastasıyım ve sürekli ilaç kullanıyorum. Dozunu doktorum ayarladı.ben ama yine de çok tedirginim. Kan testinde belli oldu gebeliğim. Dün öğrendim. Kese ve kalp artışı icin biraz bekleyeceğim. Umarım hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımiza aliriz.

Kizlar gogusleriniz agriyormu benimki cok agriyor ya normalmi? oglumda agriyormuydu hatirlamiyorum ama yazin gecirdigim mol gebeliktede agriyordu

Benimde cok agriyor canim ilkinde bu kadar agrimiyordu, hatta dun bir kac damla sut geldi mol gebelikten hic suphelenmedim ilk bebisle arasinda cok yil farki olmadigi icin sut bezlerim calisiyodur diye yordum. Sen doktora gitmedin mi?

Kizlaaar Değerim 468 den 1037 olmuş çok şükür çok şükür

Masallah masallah artarak buyumeye devam:)

Canim stres yapma kendini cok yormamaya bak karin agrinin sebebi evde ufak oglun var onu kucagina almaktan altini bezle yedir uyut vs bu tarz hareketlerden agriyordur. Cok yorma kendini.

Fast food neysede kebap bizim hayat felsefemizdigerlerinde sorun yok. En cok parisi merak ediyordum bende doktora gidip keseyi goriyimde haftada birle yetiniriz artik

Canim koyuluga takma cizgi var mi var oh misss hamilesin

Hosgeldin canim aramiza Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin yavrunu kolay bir hamilelik diliyorum.

Silik cizgi varsa bebe de vardir muhtemelen.moralini yuksek tut.,

bir simit yedim peynirle azı kaldı bitiremedim ..yanına açık çay..işe gelirken portakal suyu sıktım ...

sabah namazdan sonra burnuma ocakta biber patlatırız ya onun kokusu geldi salatalıkla beraber..dedim çüş kızım bu kadar çabuk başlamaz aşerme saçmalıyorsun...iki döndüm yattım

Kiss canimi nasil istettin simdi kalkayimda biber atiyim kizarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…