- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.066
- 37
-
- Konu Sahibi adanamerkez
- #1.481
bereno daha şimdiden 9 aya bağladın mı yürümezsen doğumun kolay olmaz yürümemiz lazım yürümekten nefret ederim ha düz zemin olsa severim ama bursanın yokuşlu yollarında yürümüyorum fakat artık mecburen yürüyeceğim ...eğer gebe bol yürürse doğumu kolay oluyomuş ...ben öyle duydumSende geellaklima tavuklari pisirmisem sarkisi geldi
40 dk yurumek mi masallah valla ben hic yuruyemiyorum yaw cok sıkılıyorum yururkene
bereno daha şimdiden 9 aya bağladın mı yürümezsen doğumun kolay olmaz yürümemiz lazım yürümekten nefret ederim ha düz zemin olsa severim ama bursanın yokuşlu yollarında yürümüyorum fakat artık mecburen yürüyeceğim ...eğer gebe bol yürürse doğumu kolay oluyomuş ...ben öyle duydum
he bi de o türküyü çığırt brda millet tavuk peşine düşsün akşam
şimdiden beynime kolay doğum mesajları gönderiyorum ben şşşt çaktırmaaAhaha harbiden ne desek istenebiliyor artikinkiss ben ilkindede yurumedim kolay dogum yaptim yanii
şimdiden beynime kolay doğum mesajları gönderiyorum ben şşşt çaktırmaa
heee İstanbul 7 tepe diyen halt etmiş ah memleketim ah goca konyam ah dümdüz memleketime bi tayin edemediler ya la beni 6 yıldır kuruttular kuruttular tüm ülkeyi dolandım memleketimi yar etmediler banaaaHe bak onemli olan mesaj ne dusunuyorsan o oluyor cunku
Bu arada gercektende bursanin yollari hep yokus ya la. Soyledinde ordan aklima geldi
Günaydın günaydın günaydın
Her sabah test yapmak 2.çizgiyi görmek ne güzelmiş be
ben test yapmıyorum gidip gün aşırı kan veriyorum ,bu arada bende bugün rüyamda gebelik testi yapıyordum t çizgisi kapkalın kırmızı görünüyodu hayra gelsin dedimde kalktım..heralde rüyamda yapıyorum ben de testleriGünaydın günaydın günaydın
Her sabah test yapmak 2.çizgiyi görmek ne güzelmiş be
gebe kalınca eczaneyi zengin etmez sandıydık ama yanılmışız son gaz devam ediii psikopatAhaha bi siyrik daha geldihosgeldin bacimm ne olcak su testlerle imtihanimiz gecebilecek miyiz hocam
doktora gittin mi daha diye bir sorsana ben toptan gitmeye karar verdim hepsi bir arada çıksın diyegünaydın günaydın günaydınkalp atışlarını duyan varmı aramızda ???
Hayırlısı buymuş, üzülme diyeceğim ama üzüleceksin.ben bu sabah kasık ağrısı ve sancıyla uyandım kanamam başladı ve maalesef bebeğimi kaybettim.Daha 3 haftalık küçücüktü.Kese bile oluşmamıştı....
heee İstanbul 7 tepe diyen halt etmiş ah memleketim ah goca konyam ah dümdüz memleketime bi tayin edemediler ya la beni 6 yıldır kuruttular kuruttular tüm ülkeyi dolandım memleketimi yar etmediler banaaa
Ben bu testlerden hep kalmak istiyorum hocammmAhaha bi siyrik daha geldihosgeldin bacimm ne olcak su testlerle imtihanimiz gecebilecek miyiz hocam
önerilmez en azından tehlikeli dönem geçene kadar geçen sene ben aynı duruma düştüm ondan mıdır bilmem arkasından lekelenme başladı ve sonra da kalbi durdu kürtaja alındım..inşallah bir şey olmaz içini ferah tut gene de eşine söyle az biraz sabretsin çok değil 4-5 hafta.Kızlar ya size bir şey sorucamÖzel biraz ama.
Hamilelik te ilişki yaşadıktan sonra düşük tehlikesi falan yaşayan oldu mu? Eşim öğrendiğinden beri ilk defa yaklaştı bana, 2 gün önce sormuştu ilişki olabilicekmi diye. Bende okuduklarıma göre evet dedim; Doktor da ilişki yok demedi. Ne düşünüyor sunuz? Hamileliğimi etk,lemiş olmaktan korkuyorum..
Ben cuma günü doktora soracağım bi arkadaşıma doktoru kalp atışlarını duyana kadar yasaklamıştı.Kızlar ya size bir şey sorucamÖzel biraz ama.
Hamilelik te ilişki yaşadıktan sonra düşük tehlikesi falan yaşayan oldu mu? Eşim öğrendiğinden beri ilk defa yaklaştı bana, 2 gün önce sormuştu ilişki olabilicekmi diye. Bende okuduklarıma göre evet dedim; Doktor da ilişki yok demedi. Ne düşünüyor sunuz? Hamileliğimi etk,lemiş olmaktan korkuyorum..
Yok test konusunda üzerime manyak tanımıyorum lütfenAhaha bi siyrik daha geldihosgeldin bacimm ne olcak su testlerle imtihanimiz gecebilecek miyiz hocam
önerilmez en azından tehlikeli dönem geçene kadar geçen sene ben aynı duruma düştüm ondan mıdır bilmem arkasından lekelenme başladı ve sonra da kalbi durdu kürtaja alındım..inşallah bir şey olmaz içini ferah tut gene de eşine söyle az biraz sabretsin çok değil 4-5 hafta.
ben test yapmıyorum gidip gün aşırı kan veriyorum ,bu arada bende bugün rüyamda gebelik testi yapıyordum t çizgisi kapkalın kırmızı görünüyodu hayra gelsin dedimde kalktım..heralde rüyamda yapıyorum ben de testleri
Kızlar ya size bir şey sorucamÖzel biraz ama.
Hamilelik te ilişki yaşadıktan sonra düşük tehlikesi falan yaşayan oldu mu? Eşim öğrendiğinden beri ilk defa yaklaştı bana, 2 gün önce sormuştu ilişki olabilicekmi diye. Bende okuduklarıma göre evet dedim; Doktor da ilişki yok demedi. Ne düşünüyor sunuz? Hamileliğimi etkilemiş olmaktan korkuyorum..