2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Hadi hayırlı olsun canım :) benim de muayenem yarın,bakalım nasıl gecicek :/ beslenmeyle ilgili bilgileri merakla bekliyorum senden..

selam kızlar bugün baya baya sohbetler yapılmış sayfalar dolmuş taşmış maşallah

ben bugün hava güzel diye gezidim dolaştım gelincede günlük şekerleme uykumu uyudum ancak gelebildim

doğum günü olan arkadaşada hepiyy bört dey

O ben o ben oluyorum sanırsam mersi:))))

canım rabbim kucağına hayırlısıyla almanı da nasip etsin inşallah. bende dün çektirdim işte eşimde de hareketlikte biraz yavaşlık var havuç suyu falan içiyoruz şuan. inşallah bize de nasip olur

Kizlar gogusleriniz agriyormu benimki cok agriyor ya normalmi? oglumda agriyormuydu hatirlamiyorum ama yazin gecirdigim mol gebeliktede agriyordu

canım rabbim kucağına hayırlısıyla almanı da nasip etsin inşallah. bende dün çektirdim işte eşimde de hareketlikte biraz yavaşlık var havuç suyu falan içiyoruz şuan. inşallah bize de nasip olur
Amin canım allah sanada en kısa zamanda nasip Etsin inşallah

Heyecanla beslenme ile ilgili vereceğiniz bilgileri bekliyoruzzzz

Iyi aksamlar herkese.. Bi bakiyorum sayfalar cok ilerlemis hiziniza yetisip tamamen takip edemiyorum..
Bugün sabahtan basladi inanilmaz agrim var tam göbegimin hafif altin da, özellikle egildigim de sanki bicakla giriyormus gibi acikcasi korkmuyorum degil.. Ilkin de böyle bir agri hic yasamamistim.. Düsük falan olucak diye stress yapiyorum kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…