- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.066
- 37
-
- Konu Sahibi adanamerkez
- #1.501
akacak kan damarda durmaz berenooooooooooooooooooooo(Müslüm gürses stayla nerde benim jiletiiiiiiiiiiim)Kiz sende aldirma artik kanini alisican hep damardan istiycen sonra
Bence hicbisey olmamistir rahat ol canim.
Ben cuma günü doktora soracağım bi arkadaşıma doktoru kalp atışlarını duyana kadar yasaklamıştı.
Ben yanaşıyom eşim yok bebeğe zarar gelmesin diyo
3 haftadır kardeş kardeş yaşıyooz
Yok test konusunda üzerime manyak tanımıyorum lütfen
Kozlar kasik agrilarim bitti uyku bitti bir sorunun var acaba sizin agrilar devammi
Masraf yapmıyon beleşe test yapıyorsun çakall
ben test yapmıyorum gidip gün aşırı kan veriyorum ,bu arada bende bugün rüyamda gebelik testi yapıyordum t çizgisi kapkalın kırmızı görünüyodu hayra gelsin dedimde kalktım..heralde rüyamda yapıyorum ben de testleri
nasıl nasıl nasılMasraf yapmıyon beleşe test yapıyorsun çakall
bir simit yedim peynirle azı kaldı bitiremedim ..yanına açık çay..işe gelirken portakal suyu sıktım ...
sabah namazdan sonra burnuma ocakta biber patlatırız ya onun kokusu geldi salatalıkla beraber..dedim çüş kızım bu kadar çabuk başlamaz aşerme saçmalıyorsun...iki döndüm yattım
benim herifi görcen- valla mı biber çekti canın evdeki biberde acı patlatsak mı ....Süpersin ya valla bu kadar erken baslamaz
akacak kan damarda durmaz berenooooooooooooooooooooo(Müslüm gürses stayla nerde benim jiletiiiiiiiiiiim)
Benim eşimde aynı sorun vardı. Keçiboynuzu yedi eşim bolca, kıtır kıtır. Tadı kötü ama ben ikinciye hamileyim :)canım rabbim kucağına hayırlısıyla almanı da nasip etsin inşallah. bende dün çektirdim işte eşimde de hareketlikte biraz yavaşlık var havuç suyu falan içiyoruz şuan. inşallah bize de nasip olur
Bence biz evham yapıyoruz zararı olacağını sanmıyorum.hahahahh Bende bu adam beni istemiyor mu demeye başlamıştım. Fakat geçekten bi zararı olacağını sanmam. Olduysa da dün zaten oldu. 6. haftada Doktor'a tekrar gidicem; ozaman kadar bidaha olmasın barii
Rüyanda yaptığın gebelik testinasıl nasıl nasıl
çakal sensin bu arada beleş test ne la
Iyi aksamlar herkese.. Bi bakiyorum sayfalar cok ilerlemis hiziniza yetisip tamamen takip edemiyorum..
Bugün sabahtan basladi inanilmaz agrim var tam göbegimin hafif altin da, özellikle egildigim de sanki bicakla giriyormus gibi acikcasi korkmuyorum degil.. Ilkin de böyle bir agri hic yasamamistim.. Düsük falan olucak diye stress yapiyorum kendime
ben doktoru hiç görmedim ki asistanları yaptır dedi yani derdimi bile dinlemediler düşüğüm oldu kürtaj oldum deyin ce 2014 haziranından beri verdikleri testlere gidip duruyorum doktor beni toplamda 1,5 sene sonra görecekti anlayacağınBu testi senden isteyen doktoruna sorsan cnm. Belki gerek görmez artık @ parkbyull
kızlar size bir şey sorcam az beri gelin..6 ay önce gün verilmişti bana üniversite hastanesinde 13 martta kromozom testi yapılacaktı ben daha önce kürtaj olduğumdan ora gitmiştim testler için..kan alınacakmış bilmiyorum testin içeriğini..sonucu da 5,5 ay sonra çıkacak yani tee ekim 2015 de gidem verem mi kanı..ne diyonuz kocam da ya da bende genetik bir bozukluk var mı çocuğa engel ya da oluşumuna engel diye.
tabi her şey damardan güzelKis ben sana soyliyim ikinizde normalsiniz iste gebesinilla damara gircen dimii yohh fena alistin sen
Merak etme hiçbirşey olmaz.Kızlar ya size bir şey sorucamÖzel biraz ama.
Hamilelik te ilişki yaşadıktan sonra düşük tehlikesi falan yaşayan oldu mu? Eşim öğrendiğinden beri ilk defa yaklaştı bana, 2 gün önce sormuştu ilişki olabilicekmi diye. Bende okuduklarıma göre evet dedim; Doktor da ilişki yok demedi. Ne düşünüyor sunuz? Hamileliğimi etkilemiş olmaktan korkuyorum..