2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
oh ne güzel bir his o :) Allah kucağımıza almayı nasip etsin hoşgeldin aramıza

Mrb kizlar 2 negatif asilamadan sonra hamile oldugmu ogrendim bin sukur.. ama malesef cok endiseliyim bide inanamiyorum maysta tup denicektik..
kasik agrisi bazn kisa bi sanci batma cok sik.. sizlerde nasil bide sinirlenince daha belli

İnşallah Cnn hayırlısıyla insallah. Darısı başına olsun. Ve isteyen herkese. Yarın da iyi sonuçlar alırsın inşallah. Habersiz birakma

canım dün hsg çektirdim sonuçlar çok iyi dedi doktor. şuan artık ara verdim tedaviye 3 4 ay deneyip aşılama denemeyi düşünüyorum.

Son düzenleme:
Hadi gozunaydin canim ayrintilari merakla bekliyorum

Mrb kizlar 2 negatif asilamadan sonra hamile oldugmu ogrendim bin sukur.. ama malesef cok endiseliyim bide inanamiyorum maysta tup denicektik..
kasik agrisi bazn kisa bi sanci batma cok sik.. sizlerde nasil bide sinirlenince daha belli
Göxün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Benimde yorulunca hafif ağrım ve batmalarım oluyor. Aniden kalktığım yere eğildiğimde de batmalar oluyor. Normal sanırım. Sizin aşılama ne zaman yapıldı. Doğum tarihi yaklaşık ne zaman olacak

Hayirli olsun cnm.hoşgeldin.benim de ayni.biraz geçer gibiydi bgn birseye sinirlendim bildiğin agridi karnim.cadi olacak bizimkiler

canım dün hsg çektirdim sonuçlar çok iyi dedi doktor. şuan artık ara verdim tedaviye 3 4 ay deneyip aşılama denemeyi düşünüyorum.
Canım bizimde spermle ilgili sorunumuz vardı doktorlar tüp bebek diyodu..bendede bşy olmadıgı emin olmak için en son hsg istedi doktor,hcg yi çektirdiğim ay hamile kaldım bence bu önümüzdeki ayları iyi değerlendirin

Canim gozumden kacti sanirim kusura bakma. Gonlunu ferah tut yasadigin sancilar gayet normal. Ayaklarini usitme ve doktoruna sorarak progestan hapa baslayabilirsin.

Kizlar doktorumun twitterinda iyi fikirdeki doktorun tweetlerini gordum yogurt uyarisina dikkat...

Eklentiler

• image.jpg
    95 KB · Görüntüleme: 104
Son düzenleme:
Canim gozumden kacti sanirim kusura bakma. Gonlunu ferah tut yasadigin sancilar gayet normal. Ayaklarini usitme ve doktoruna sorarak progestan hapa baslayabilirsin.
Cok sagol canim dr um progestan gerek yok dedi ama bn pzr testte cikinca baslamistim bu gun kararsz kaldim cvbin icin cok saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…