2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kızlar biz bugün keseyi gördük:) içide doluymuş alttan baktı yalnız
Hatta bakmışken smearde aldı:KK17:
Haftaya perş kalp atışı için çağırdı
Beslenmeyle ilgili bilgi verdi
Bisürü soru sordum ama şu an kayınvalidemdeyim eve geçince tekrar yazarım:) :KK66::KK23::KK25:
Hadi hayırlı olsun canım :) benim de muayenem yarın,bakalım nasıl gecicek :/ beslenmeyle ilgili bilgileri merakla bekliyorum senden..

:KK31:selam kızlar bugün baya baya sohbetler yapılmış sayfalar dolmuş taşmış maşallah

ben bugün hava güzel diye gezidim dolaştım gelincede günlük şekerleme uykumu uyudum ancak gelebildim:KK55:

doğum günü olan arkadaşada hepiyy bört dey :KK49:

O ben
:KK31:selam kızlar bugün baya baya sohbetler yapılmış sayfalar dolmuş taşmış maşallah

ben bugün hava güzel diye gezidim dolaştım gelincede günlük şekerleme uykumu uyudum ancak gelebildim:KK55:

doğum günü olan arkadaşada hepiyy bört dey :KK49:
o ben oluyorum sanırsam mersi:))))

Canım bizimde spermle ilgili sorunumuz vardı doktorlar tüp bebek diyodu..bendede bşy olmadıgı emin olmak için en son hsg istedi doktor,hcg yi çektirdiğim ay hamile kaldım bence bu önümüzdeki ayları iyi değerlendirin

canım rabbim kucağına hayırlısıyla almanı da nasip etsin inşallah. bende dün çektirdim işte eşimde de hareketlikte biraz yavaşlık var havuç suyu falan içiyoruz şuan. inşallah bize de nasip olur

Kizlar gogusleriniz agriyormu benimki cok agriyor ya normalmi? oglumda agriyormuydu hatirlamiyorum ama yazin gecirdigim mol gebeliktede agriyordu o_O

canım rabbim kucağına hayırlısıyla almanı da nasip etsin inşallah. bende dün çektirdim işte eşimde de hareketlikte biraz yavaşlık var havuç suyu falan içiyoruz şuan. inşallah bize de nasip olur
Amin canım allah sanada en kısa zamanda nasip Etsin inşallah

Kızlar biz bugün keseyi gördük:) içide doluymuş alttan baktı yalnız
Hatta bakmışken smearde aldı:KK17:
Haftaya perş kalp atışı için çağırdı
Beslenmeyle ilgili bilgi verdi
Bisürü soru sordum ama şu an kayınvalidemdeyim eve geçince tekrar yazarım:) :KK66::KK23::KK25:
Heyecanla beslenme ile ilgili vereceğiniz bilgileri bekliyoruzzzz :KK25:

Iyi aksamlar herkese.. Bi bakiyorum sayfalar cok ilerlemis hiziniza yetisip tamamen takip edemiyorum..
Bugün sabahtan basladi inanilmaz agrim var tam göbegimin hafif altin da, özellikle egildigim de sanki bicakla giriyormus gibi acikcasi korkmuyorum degil.. Ilkin de böyle bir agri hic yasamamistim.. Düsük falan olucak diye stress yapiyorum kendime

X