2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Sende geell:KK53: aklima tavuklari pisirmisem sarkisi geldi:KK48::KK71:

40 dk yurumek mi masallah valla ben hic yuruyemiyorum yaw cok sıkılıyorum yururkene:KK57:o_O
bereno daha şimdiden 9 aya bağladın mı yürümezsen doğumun kolay olmaz yürümemiz lazım yürümekten nefret ederim ha düz zemin olsa severim ama bursanın yokuşlu yollarında yürümüyorum fakat artık mecburen yürüyeceğim ...eğer gebe bol yürürse doğumu kolay oluyomuş ...ben öyle duydum :KK70:
he bi de o türküyü çığırt brda millet tavuk peşine düşsün akşam :63::KK70::KK70:

bereno daha şimdiden 9 aya bağladın mı yürümezsen doğumun kolay olmaz yürümemiz lazım yürümekten nefret ederim ha düz zemin olsa severim ama bursanın yokuşlu yollarında yürümüyorum fakat artık mecburen yürüyeceğim ...eğer gebe bol yürürse doğumu kolay oluyomuş ...ben öyle duydum :KK70:
he bi de o türküyü çığırt brda millet tavuk peşine düşsün akşam :63::KK70::KK70:

Ahaha harbiden ne desek istenebiliyor artikin:KK52:kiss ben ilkindede yurumedim kolay dogum yaptim yanii:KK53:

He bak onemli olan mesaj ne dusunuyorsan o oluyor cunku:KK19:
Bu arada gercektende bursanin yollari hep yokus ya la. Soyledinde ordan aklima geldi:stop:
heee İstanbul 7 tepe diyen halt etmiş ah memleketim ah goca konyam ah dümdüz memleketime bi tayin edemediler ya la beni 6 yıldır kuruttular kuruttular tüm ülkeyi dolandım memleketimi yar etmediler banaaa:mad::mad::mad::mad:

:KK70:
Günaydın günaydın günaydın:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Her sabah test yapmak 2.çizgiyi görmek ne güzelmiş be:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
ben test yapmıyorum gidip gün aşırı kan veriyorum ,bu arada bende bugün rüyamda gebelik testi yapıyordum t çizgisi kapkalın kırmızı görünüyodu hayra gelsin dedimde kalktım..heralde rüyamda yapıyorum ben de testleri:KK70::KK70::KK70::KK70:

ben bu sabah kasık ağrısı ve sancıyla uyandım kanamam başladı ve maalesef bebeğimi kaybettim.Daha 3 haftalık küçücüktü.Kese bile oluşmamıştı....
Hayırlısı buymuş, üzülme diyeceğim ama üzüleceksin.
Ama önemli bir nokta var. Düşüklerin çoğunlukla sebebi, doğanın kendini koruması. Genetik anlamda mükemmel olmadığı zaman vücut gebeliği iptal ediyormuş. Böylesi hayırlıymış, üzülme nasıl olsa yeniden hamile kalırsın.
Sevgiler.

Kızlar ya size bir şey sorucam :KK22:Özel biraz ama.

Hamilelik te ilişki yaşadıktan sonra düşük tehlikesi falan yaşayan oldu mu? Eşim öğrendiğinden beri ilk defa yaklaştı bana, 2 gün önce sormuştu ilişki olabilicekmi diye. Bende okuduklarıma göre evet dedim; Doktor da ilişki yok demedi. Ne düşünüyor sunuz? Hamileliğimi etkilemiş olmaktan korkuyorum..

heee İstanbul 7 tepe diyen halt etmiş ah memleketim ah goca konyam ah dümdüz memleketime bi tayin edemediler ya la beni 6 yıldır kuruttular kuruttular tüm ülkeyi dolandım memleketimi yar etmediler banaaa:mad::mad::mad::mad:

Off yuregimi dagladin heee :KK75::KK75:konyaya gitmedim nasip olmadi orayi gormek o yuzden yorum yapamiycam ama bursayi severim guzel şeher kiz tadini cikar:KK53::KK16:

Hamilelik te ilişki yaşadıktan sonra düşük tehlikesi falan yaşayan oldu mu? Eşim öğrendiğinden beri ilk defa yaklaştı bana, 2 gün önce sormuştu ilişki olabilicekmi diye. Bende okuduklarıma göre evet dedim; Doktor da ilişki yok demedi. Ne düşünüyor sunuz? Hamileliğimi etk,lemiş olmaktan korkuyorum..
önerilmez en azından tehlikeli dönem geçene kadar geçen sene ben aynı duruma düştüm ondan mıdır bilmem arkasından lekelenme başladı ve sonra da kalbi durdu kürtaja alındım..inşallah bir şey olmaz içini ferah tut gene de eşine söyle az biraz sabretsin çok değil 4-5 hafta.

Hamilelik te ilişki yaşadıktan sonra düşük tehlikesi falan yaşayan oldu mu? Eşim öğrendiğinden beri ilk defa yaklaştı bana, 2 gün önce sormuştu ilişki olabilicekmi diye. Bende okuduklarıma göre evet dedim; Doktor da ilişki yok demedi. Ne düşünüyor sunuz? Hamileliğimi etk,lemiş olmaktan korkuyorum..
Ben cuma günü doktora soracağım bi arkadaşıma doktoru kalp atışlarını duyana kadar yasaklamıştı.
Ben yanaşıyom eşim yok bebeğe zarar gelmesin diyo:KK70:
3 haftadır kardeş kardeş yaşıyooz:KK70:

önerilmez en azından tehlikeli dönem geçene kadar geçen sene ben aynı duruma düştüm ondan mıdır bilmem arkasından lekelenme başladı ve sonra da kalbi durdu kürtaja alındım..inşallah bir şey olmaz içini ferah tut gene de eşine söyle az biraz sabretsin çok değil 4-5 hafta.

Bende lekelenme faşan hiç bir şey olmadı canım. Zaten daha kalp atışları yoktur diye düşünüyorum ama öyle yapalım ozaman. Birşey olursa Allah korusun sonra kendimizi suçlamayalım.

:KK70:
ben test yapmıyorum gidip gün aşırı kan veriyorum ,bu arada bende bugün rüyamda gebelik testi yapıyordum t çizgisi kapkalın kırmızı görünüyodu hayra gelsin dedimde kalktım..heralde rüyamda yapıyorum ben de testleri:KK70::KK70::KK70::KK70:

Kiz sende aldirma artik kanini alisican hep damardan istiycen sonra:KK70::KK70:

Hamilelik te ilişki yaşadıktan sonra düşük tehlikesi falan yaşayan oldu mu? Eşim öğrendiğinden beri ilk defa yaklaştı bana, 2 gün önce sormuştu ilişki olabilicekmi diye. Bende okuduklarıma göre evet dedim; Doktor da ilişki yok demedi. Ne düşünüyor sunuz? Hamileliğimi etkilemiş olmaktan korkuyorum..

Bence hicbisey olmamistir rahat ol canim.

X