2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
sağol canm ilk hamilelik olunca birde 3 yıldır istiyorduk tedirgin oldum 6. haftanın içinde duyanlar varmış ya haftaya inşallah duyarım rahatlattın ama biraz teşekkür ederim :))
canım benim bana doktorun söylediği hamilelik herkesde farklı yaşanabiliyormuş. Kimi erken kimi birazcık geç. stres yaparsan bebek etkilenbilir biliyorsun. Pozitif yönünü koru çünkü bebeğin kalp atışını duymak ortalama 6 ve 7 hafta.Normal olan bu :)

ben bu sabah kasık ağrısı ve sancıyla uyandım kanamam başladı ve maalesef bebeğimi kaybettim.Daha 3 haftalık küçücüktü.Kese bile oluşmamıştı....

Anne ismi :)- Sat - Terminbaşlangıç kilobebiş cinsiyetidoğum kilosu
hande_buse8824 ocak1 kasım---
gfr25 ocak1 kasım71--
simayus25 ocak3 kasım48--
Sekizhaziran26 ocak1 kasım50--
allbaby28 ocak 4 kasım67--
Simay ada28 ocak 4 kasım52--
adanamerkez30 ocak7 kasım92--
mariapdr30 ocak7 kasım---
Pearl970330 ocak7 kasım58--
Kader5531 ocak7 kasım48--
handete31 ocak8 kasım---
Ssilan31 ocak8 kasım---
hatice196930 ocak9 kasım---
GCA1 şubat9 kasım---
musss871 şubat9 kasım55--
yagmuryagiyorkac2 şubat9 kasım93--
SMAYRANA2 şubat10 kasım58--
Berenimbo3 şubat10 kasım64,5--
sempatico13 şubat10 kasım55--
moon28873 şubat10 kasım---
Serinse4 şubat11 kasım---
turkuazkebelek4 şubat11 kasım56--
hazal875 şubat12 kasım62--
ospa8 şubat15 kasım65--
Akasya9 şubat16 kasım55--
DoraNora9 şubat16 kasım---
parkbyull9 şubat17 kasım84--
melekyuzlumm9 şubat17 kasım54--
melek18189 şubat 17 kasım67--
------
------
------
------
------

[/tr]

[tr]

[/tr]
[tr][/tr]

K kader55 ekledim :) hoşgeldin bu arada

canım üzülme lütfen hayırlısı buymuş demekki.. Allah sağlıklı bir hamilelik nasip eder inşalah

Üzülme desek boş. Allah sabır versin :KK43: Umarım en kısa zamanda anne olursun

İnşallah...İlk hamileliğimde de düşük tehlikem olmuştu ama 6 .haftadan sonra.Tek tesellim daha kese bile oluşmamıştı çok ama çok yeniydi.Allah size sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

İnşallah...İlk hamileliğimde de düşük tehlikem olmuştu ama 6 .haftadan sonra.Tek tesellim daha kese bile oluşmamıştı çok ama çok yeniydi.Allah size sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Canım ilk 3 ay genetik bozukluk diyorlar rabbim sağlıklı bir gebelik nasip edicektir en kısa zamanda inşallah

Kızlar bu avm lerdeki x-ray cihazından geçiyormusunuz ben nette baktım zararsız falan yazan yerler var geçiyodum bi arkadaşımda kızdı geçmemen lazım diyince çok takıldı kafama doktorada sormayı unuttum doktorada soran oldumu

Kızlar bu avm lerdeki x-ray cihazından geçiyormusunuz ben nette baktım zararsız falan yazan yerler var geçiyodum bi arkadaşımda kızdı geçmemen lazım diyince çok takıldı kafama doktorada sormayı unuttum doktorada soran oldumu

İlk hamileliğimde doktorum yasaklamıştı halende geçmem...Geçmeyin Radyasyondan ne kadar uzak olursanız o kadar iyi...

hamileliğimin 5+3 ü içerindeyim doktordan geldim kalp atışlarını duyamadık bir problem yok kesenin şekli düzgün dedi haftaya çağırdı. ama keyfim kaçtı gibi ilk hamilelik olduğu için tedirgin oluyo insan . bu arada 7 kasım gözüküyo benimde tahmini doğum tarihim benide ekleyin :) bide kilom 48
Benimde tarihlerim aynı seninle ve bende doktora gittim bu gün kalp atışları henüz yoktu moralini bozma demekti erken daha

Canim ben gecmiyordum ilk gebeligimde bunda da gecmeyi dusunmuyorum.

="selna, post: 39870448, member: 98141"]ben bu sabah kasık ağrısı ve sancıyla uyandım kanamam başladı ve maalesef bebeğimi kaybettim.Daha 3 haftalık küçücüktü.Kese bile oluşmamıştı....[/QUOTE]
Gecmis olsun cnm üzüldüm.tabii moral bozmak yok yola devam

Merhaba arkadaşlar,
Bende 28.02.2015 tarihinde hamile olduğumu inat ederek öğrendim. Öyle diyorum çünkü kendimi hamile hissetmeme rağmen uyguladığım idrar testleri (Ultra Erken olduğunu iddia edenler dahil) kan testinin bir önceki gecesi bile direkt negatif göstermişti. Reglim de iki gün gecikmişti. Eşim pek de inanmayarak kan testi için bana eşlik etti. 2 saat sonra internetten sonucu öğrenebileceğimi belirttiler. Söylenen 2 saati geçmişti,biraz heyecanlı biraz da pozitif çıkacağına inanmayarak telefondan laboratuvarın sitesine girdim ve karşımda 113 Beta Hcg değerini gördüm.Yaşadığım şoku anlatamam.. Ve ısrarla kan testini yapmama sebep Kadınlar Kulübüdür. Çünkü okuduklarım bana idrar testinin doğruyu göstermeyeceği konusunda aklıma kurt düşürdü. İyi ki de öyle olmuş :) Bende üye olmaya ve yaşadıklarımı diğer anne adaylarınla paylaşarak bir nebze de olsa yardımcı olmaya karar verdim. Bu arada SAT 02.02.2015 ve 5+1 'im. Geçen Cumartesi 5mmlik keseyi gördük,2 hafta sonra işallah kalp atışı ve kendisini göreceğiz. Allah hepimize sağlıkla bebişlerimize kavuşmaya nasip etsin.

X