2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

güncelll .. ay bir otursaydı şşu tablo düzeni

Son düzenleme:
hamileliğimin 5+3 ü içerindeyim doktordan geldim kalp atışlarını duyamadık bir problem yok kesenin şekli düzgün dedi haftaya çağırdı. ama keyfim kaçtı gibi ilk hamilelik olduğu için tedirgin oluyo insan . bu arada 7 kasım gözüküyo benimde tahmini doğum tarihim benide ekleyin :) bide kilom 48

Benimdir o en şişko :)
Önceki hamileliğimde yalnızca 7 kilo almıştım.
Doğumdan sonra bazı sebeplerden sütüm olmadı
Habire onu bunu ye derken maşallahım var şimdi, 87 kiloyum
özel bir şey yapmışmıydın kilo almamak için yoksa bünyeselmi ya genelde kilolular az alıyor hep öyle gözlemledim şuana kadar

canım neden stres yapıyorsun ki .. haftaya duyarsın.. kese maşallah düzgünmüş. sıkıntı olsa söylerdi ama herşey yolunda arkadaşım 7 haftalıkken duymuştu

canım neden stres yapıyorsun ki .. haftaya duyarsın.. kese maşallah düzgünmüş. sıkıntı olsa söylerdi ama herşey yolunda arkadaşım 7 haftalıkken duymuştu
sağol canm ilk hamilelik olunca birde 3 yıldır istiyorduk tedirgin oldum 6. haftanın içinde duyanlar varmış ya haftaya inşallah duyarım rahatlattın ama biraz teşekkür ederim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…