- 6 Mart 2015
- 304
- 227
-
- Konu Sahibi adanamerkez
- #1.401
canım benim bana doktorun söylediği hamilelik herkesde farklı yaşanabiliyormuş. Kimi erken kimi birazcık geç. stres yaparsan bebek etkilenbilir biliyorsun. Pozitif yönünü koru çünkü bebeğin kalp atışını duymak ortalama 6 ve 7 hafta.Normal olan bu :)sağol canm ilk hamilelik olunca birde 3 yıldır istiyorduk tedirgin oldum 6. haftanın içinde duyanlar varmış ya haftaya inşallah duyarım rahatlattın ama biraz teşekkür ederim :))
Evvvet biz baharda sapanca ya da maşukiyeye kaçıcaz hafta sonu içinKIZLAR ŞU DOĞUM OLAYLARINA GİRMEDEN BİR KAÇAMAK YAPILMASI GEREK ASLINDA EŞLERLE2 GÜNLÜK FALAN İYİ OLURDU.. BEN BAKINMAKTAYIM.
Sevin gari o tatili ömrün boyunca hatirlayacaksinşansıma bu sene sağlam tatil yaptım Balıkesir Antalya afyon huh huuuuuuuuuuuuuuu
Evvvet biz baharda sapanca ya da maşukiyeye kaçıcaz hafta sonu için
canım üzülme lütfen hayırlısı buymuş demekki.. Allah sağlıklı bir hamilelik nasip eder inşalahben bu sabah kasık ağrısı ve sancıyla uyandım kanamam başladı ve maalesef bebeğimi kaybettim.Daha 3 haftalık küçücüktü.Kese bile oluşmamıştı....
[tr][/tr]
Anne ismi :) - Sat - Termin başlangıç kilo bebiş cinsiyeti doğum kilosu hande_buse88 24 ocak 1 kasım - - - gfr 25 ocak 1 kasım 71 - - simayus 25 ocak 3 kasım 48 - - Sekizhaziran 26 ocak 1 kasım 50 - - allbaby 28 ocak 4 kasım 67 - - Simay ada 28 ocak 4 kasım 52 - - adanamerkez 30 ocak 7 kasım 92 - - mariapdr 30 ocak 7 kasım - - - Pearl9703 30 ocak 7 kasım 58 - - Kader55 31 ocak 7 kasım 48 - - handete 31 ocak 8 kasım - - - Ssilan 31 ocak 8 kasım - - - hatice1969 30 ocak 9 kasım - - - GCA 1 şubat 9 kasım - - - musss87 1 şubat 9 kasım 55 - - yagmuryagiyorkac 2 şubat 9 kasım 93 - - SMAYRANA 2 şubat 10 kasım 58 - - Berenimbo 3 şubat 10 kasım 64,5 - - sempatico1 3 şubat 10 kasım 55 - - moon2887 3 şubat 10 kasım - - - Serinse 4 şubat 11 kasım - - - turkuazkebelek 4 şubat 11 kasım 56 - - hazal87 5 şubat 12 kasım 62 - - ospa 8 şubat 15 kasım 65 - - Akasya 9 şubat 16 kasım 55 - - DoraNora 9 şubat 16 kasım - - - parkbyull 9 şubat 17 kasım 84 - - melekyuzlumm 9 şubat 17 kasım 54 - - melek1818 9 şubat 17 kasım 67 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
[/tr]
[tr]
[/tr]
Üzülme desek boş. Allah sabır versinben bu sabah kasık ağrısı ve sancıyla uyandım kanamam başladı ve maalesef bebeğimi kaybettim.Daha 3 haftalık küçücüktü.Kese bile oluşmamıştı....
canım üzülme lütfen hayırlısı buymuş demekki.. Allah sağlıklı bir hamilelik nasip eder inşalah
Üzülme desek boş. Allah sabır versinUmarım en kısa zamanda anne olursun
Canım ilk 3 ay genetik bozukluk diyorlar rabbim sağlıklı bir gebelik nasip edicektir en kısa zamanda inşallahİnşallah...İlk hamileliğimde de düşük tehlikem olmuştu ama 6 .haftadan sonra.Tek tesellim daha kese bile oluşmamıştı çok ama çok yeniydi.Allah size sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Kızlar bu avm lerdeki x-ray cihazından geçiyormusunuz ben nette baktım zararsız falan yazan yerler var geçiyodum bi arkadaşımda kızdı geçmemen lazım diyince çok takıldı kafama doktorada sormayı unuttum doktorada soran oldumu
Bende izmirdeyim açıkçası hala kararsızım , hangi hastanede doğum yaptırıyorlarmış mete beyin çoğu arkadaş beğeniyor , ben de başkete gitmeyi düşünüyorum ama kararsızım hala
Benimde tarihlerim aynı seninle ve bende doktora gittim bu gün kalp atışları henüz yoktu moralini bozma demekti erken dahahamileliğimin 5+3 ü içerindeyim doktordan geldim kalp atışlarını duyamadık bir problem yok kesenin şekli düzgün dedi haftaya çağırdı. ama keyfim kaçtı gibi ilk hamilelik olduğu için tedirgin oluyo insan . bu arada 7 kasım gözüküyo benimde tahmini doğum tarihim benide ekleyin :) bide kilom 48
Kızlar bu avm lerdeki x-ray cihazından geçiyormusunuz ben nette baktım zararsız falan yazan yerler var geçiyodum bi arkadaşımda kızdı geçmemen lazım diyince çok takıldı kafama doktorada sormayı unuttum doktorada soran oldumu
Ben geçmiyorumKızlar bu avm lerdeki x-ray cihazından geçiyormusunuz ben nette baktım zararsız falan yazan yerler var geçiyodum bi arkadaşımda kızdı geçmemen lazım diyince çok takıldı kafama doktorada sormayı unuttum doktorada soran oldumu
Beni de ekleyiin :) SAT 02.02.2015 Termin 10 Kasım Kilo 59