2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

Acıbadem de kadın doğuma değil ama başka bölümlere gittim. gayet nezih. orda Mustafa Bey i öneririm.

Bülent hoca ve Serdar hoca tip yamiyo

Biraz saçma olmuş. Hiç duymadım böyle birşey. Baktığında anlar ki zaten bunu. Kesenin boş olması dış gebelik değildir. Yani şuan değildir. Bebek başka yerde büyüyor olabilir ama 4+5 de asla kalbi duyamazsınız zaten. Dış gebelik nedir biliyormusun? Bebeğin rahim içine ulaşmadan başka yerde büyümesidir. 5 haftada kese zaten boştur. 6-7 haftada görülür. 2 hafta sonra başkasına git derim.

Canlar doktor bana kimyasal gebelik yaşadığımda coraspin vermişti kullanmaya devam edeyim mi? bilemedim

değildir inşallah neye göre öyle bir şeyden şüphelenilliyor
Alttan muayene etti once keseyi gordum dedi sonra dis ge elige benziyo dedi bide etraginda cok kanama var heran dusebilir dikkat et dedi sonrasinda bikacgun bayagi sancim kanamam oldu ama simdi iyiyim

Karından ultrasonla baktı vajinal ultrasonla bakmak istedi ben baktırmadım. 10 gün sonra için başka bir doktora randevu aldım zaten. Bizde henüz hiç bebek düşünmediğimiz için hiçbir bilgim yok karın ve kasık ağrım oluyor bende kötü bir şey olacak gibi hissetmeye başlamıştım. Folik asit kullanmaya başladım. 1 hafta beklemedeyim sonra başka doktara gideceğim bakalım. Sağol yazdığın açıklama yaptığın için.

Canım korkma Allahın izniyle ağrılar hiç belli olmaz. Ben de de var. Doktorum Sağlıklı bir gebelik başlamış dedi. Bebek zaten belirgin değil ve 6. hafta da gitmeyi düşünüyorum. Benim Doktorum kan tahlili ve idrar tahlili aldı; herşey çok iyi dedi. I mom omega diye bir vitamin yazdı. Folik asitte dahil olmaz üzere tüm gerekli vitaminler var.

Kasık ağrıları çok normal. Sonuçta orda birşeyler oluyor En önemlisi bir bebek can almaya çalışıyor (of yie duygu patlaması yaşıyorum) Doktorunun öyle bir yorumu yanlış olmuş.

Zaten pazar günü bulabildiğim eve yakın bir özel hastaneye gitmiştim. Evde yapmış olduğum gebelik testini sonucuna göre. Amacım zaman geçmeden folik asit kullanmaya başlamaktı. Folio diye bir ilaç verdi bana da. Kan tahlili ve idrar tahlili yapmadı.

Bende bu aralar dokunsalar ağalayacak moddayım. off off rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin bebeklerimizi inşallah.

Arkadaşlar İstanbul Avrupa Yakası'nda olanların özellikle tavsiyesine ihtiyacım var. Hangi doktora gidiyorsunuz, ve hangi hastane?
Ben ilk doğumumda epeyce doktor sorunu yaşamıştım, bebeğimin beyninde kist oluşmuştu vs. çok stresli ve zor bir dönem geçirmiştim. En sonunda iyi bir doktor bulmuştum Hizmet Hastanesi'nde. Ama o hastane o zamanlar (2009 Şubat) Türk Böbrek Vakfı'na bağlıydı ve fiyatları hayli uygundu şimdikine kıyasla. Forumda bir arkadaş sezaryen için 3800 TL diye yazmış SSK'lı fiyat olarak...Bana çok fazla geldi
Tek bir doktorla başlayıp bitirmek istiyorum kısmetse, o yüzden önerilerinize ihtiyacım var.
Ben şu anda 4+2 deyim, doktora gitmek için erken mi? aramızda bazı arkadaşlar her gün kan testinden bahsediyor? kafam karıştı daha mı erken gitmeliyim?

Canım doktor ve hastane konusunda çok tavsiyede bulunamayacağım malesef. Ama doktora eşim istediği için ve folik asite başlamak için gittim. Kan ve idrar testi gittiğim doktor yapmadı zaten 10 gün sonra gel dedi.

kızla benim beta hcg 2246 gibi bir sey cıktı. inşallah yükselir sorun olmadan. folic asit kullanıyorum bende pazartesi doktora gideceğim. Allah sağlıklı bir sekilde almayı nasip etsin kucaklarımıza inşallah.

kızla benim beta hcg 2246 gibi bir sey cıktı. inşallah yükselir sorun olmadan. folic asit kullanıyorum bende pazartesi doktora gideceğim. Allah sağlıklı bir sekilde almayı nasip etsin kucaklarımıza inşallah.
Amin caniminsallah kacgun gecikmisti tzhli yaptirdiginda

Merhabalar bayanlar..
Ben ilk muayenem için akropolü aradım zeynep hocanın müsait olduğunu söyledikleri için ondan randevu aldm..zeynep hoca hakkında hiçbir yorum bulamadım..zeynep hocaya giden var mı aranızda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…