- Konu Sahibi adanamerkez
- #1.321
Arkadaşlar İstanbul Avrupa Yakası'nda olanların özellikle tavsiyesine ihtiyacım var. Hangi doktora gidiyorsunuz, ve hangi hastane?
Ben ilk doğumumda epeyce doktor sorunu yaşamıştım, bebeğimin beyninde kist oluşmuştu vs. çok stresli ve zor bir dönem geçirmiştim. En sonunda iyi bir doktor bulmuştum Hizmet Hastanesi'nde. Ama o hastane o zamanlar (2009 Şubat) Türk Böbrek Vakfı'na bağlıydı ve fiyatları hayli uygundu şimdikine kıyasla. Forumda bir arkadaş sezaryen için 3800 TL diye yazmış SSK'lı fiyat olarak...Bana çok fazla geldi
Tek bir doktorla başlayıp bitirmek istiyorum kısmetse, o yüzden önerilerinize ihtiyacım var.
Ben şu anda 4+2 deyim, doktora gitmek için erken mi? aramızda bazı arkadaşlar her gün kan testinden bahsediyor? kafam karıştı daha mı erken gitmeliyim?
Ben kızımı 2005 yılında Hizmet Hast.'de doğum yapmıştım. Ama şimdi cidden fiyatları çok yükselmiş..Bende aynı şekilde kontrollerime de gideceğim ve inşallah doğumu yapabileceğim bir yer arayışındayım. Bende Avrupa yakası ve mümkünse evime yada işime (Sarıyer-Nişantaşı) uygun bütçeli ve bir o kadar güvenilir bir yer arıyorum. Bakalım kısmetimizde neresi olacak.