-
- Konu Sahibi adanamerkez
- #1.321
Arkadaşlar İstanbul Avrupa Yakası'nda olanların özellikle tavsiyesine ihtiyacım var. Hangi doktora gidiyorsunuz, ve hangi hastane?
Ben ilk doğumumda epeyce doktor sorunu yaşamıştım, bebeğimin beyninde kist oluşmuştu vs. çok stresli ve zor bir dönem geçirmiştim. En sonunda iyi bir doktor bulmuştum Hizmet Hastanesi'nde. Ama o hastane o zamanlar (2009 Şubat) Türk Böbrek Vakfı'na bağlıydı ve fiyatları hayli uygundu şimdikine kıyasla. Forumda bir arkadaş sezaryen için 3800 TL diye yazmış SSK'lı fiyat olarak...Bana çok fazla geldi
Tek bir doktorla başlayıp bitirmek istiyorum kısmetse, o yüzden önerilerinize ihtiyacım var.
Ben şu anda 4+2 deyim, doktora gitmek için erken mi? aramızda bazı arkadaşlar her gün kan testinden bahsediyor? kafam karıştı daha mı erken gitmeliyim?
kızla benim beta hcg 2246 gibi bir sey cıktı. inşallah yükselir sorun olmadan. folic asit kullanıyorum bende pazartesi doktora gideceğim. Allah sağlıklı bir sekilde almayı nasip etsin kucaklarımıza inşallah.
Canlar doktor bana kimyasal gebelik yaşadığımda coraspin vermişti kullanmaya devam edeyim mi? bilemedim
Arkadaşlar İstanbul Avrupa Yakası'nda olanların özellikle tavsiyesine ihtiyacım var. Hangi doktora gidiyorsunuz, ve hangi hastane?
Ben ilk doğumumda epeyce doktor sorunu yaşamıştım, bebeğimin beyninde kist oluşmuştu vs. çok stresli ve zor bir dönem geçirmiştim. En sonunda iyi bir doktor bulmuştum Hizmet Hastanesi'nde. Ama o hastane o zamanlar (2009 Şubat) Türk Böbrek Vakfı'na bağlıydı ve fiyatları hayli uygundu şimdikine kıyasla. Forumda bir arkadaş sezaryen için 3800 TL diye yazmış SSK'lı fiyat olarak...Bana çok fazla geldi
Tek bir doktorla başlayıp bitirmek istiyorum kısmetse, o yüzden önerilerinize ihtiyacım var.
Ben şu anda 4+2 deyim, doktora gitmek için erken mi? aramızda bazı arkadaşlar her gün kan testinden bahsediyor? kafam karıştı daha mı erken gitmeliyim?
Masallah canim degerin cok iyi seninle ayni gun dogumlarimiz Allah hayirlisiyla kucaklarimiza almayi nasip etsin.kızla benim beta hcg 2246 gibi bir sey cıktı. inşallah yükselir sorun olmadan. folic asit kullanıyorum bende pazartesi doktora gideceğim. Allah sağlıklı bir sekilde almayı nasip etsin kucaklarımıza inşallah.
Ben araştırma yapıp cevap yazacağım, iş yerindeyken yapamıyorum zira buradakiler daha hamile olduğumu bilmiyorlar :) İrtibatta olalım o halde, çok teşekkür ederim cevap için.Ben kızımı 2005 yılında Hizmet Hast.'de doğum yapmıştım. Ama şimdi cidden fiyatları çok yükselmiş..Bende aynı şekilde kontrollerime de gideceğim ve inşallah doğumu yapabileceğim bir yer arayışındayım. Bende Avrupa yakası ve mümkünse evime yada işime (Sarıyer-Nişantaşı) uygun bütçeli ve bir o kadar güvenilir bir yer arıyorum. Bakalım kısmetimizde neresi olacak.
Devam et canim coradpin kan sulandirici bir ilac faydasi olur zarari olmaz merak etme.
Berenimbo valla harikasın ne diyeyim :)
Ben ilk doğumumu Hizmet Hastanesinde Meltem Hanım'da yapmıştım, çok memnundum hiç sorun da yaşamadım. Bak kafam karıştı sen böyle deyince şimdi ?
Ethica nasıl bir hastane? Odaları, hemşireleri vs.? Daha önceki doğumunu orda yapmışsın, memnunun demişsin merak ettim.
Canim bende ilk dogum doktorumdan cok memnundum ama cok kalabalik ve yeri uzak oldugundan cocukla zorlanacagimdan dolayi bunda yeni doktor arayisina girdim. Bende avrupa yakasindayim hizmet hastanesinde kadin dogumun veznedinde arkadasim calisiyor meltem kalkavana gidecektim ama hakkinda hic olumlu uorum duymadim muayene ucreti 137 tl idi sanirim.
Simdi aile hastanesi var eskiden jfk idi simdi acibadem aldi aile oldu ismi hem evime yakin hem doktorunu cok methediyorlar demet dikmen muayene ucreti en son 120 tl idi dogum ne kadar bilgim yok bu hafta bu doktora gidicem.
Ethica hastanesinde merih erguney iyi diye duydum onada gidip bir bakmayi dusunuyorum. Muayene 90 tl gibi biseydi. İlk dogumumu bu hastanede yaptim ama doktorum disardan geldi o yuzden dogum fiyatini bilemiyorum.
Daha uygun istersen vital hospital didem gunes aktas ti galiba o doktoruda cok begeniyorlar fiyati 50 tl gibi biseydi sanirim.
Anne ismi :) | - Sat - | Termin | başlangıç kilo | bebiş cinsiyeti | doğum kilosu |
---|---|---|---|---|---|
hande_buse88 | 24 ocak | 1 kasım | - | - | - |
gfr | 25 ocak | 1 kasım | 71 | - | - |
simayus | 25 ocak | 3 kasım | 48 | - | - |
Sekizhaziran | 26 ocak | 1 kasım | 50 | - | - |
allbaby | 28 ocak | 4 kasım | 67 | - | - |
Simay ada | 28 ocak | 4 kasım | 52 | - | - |
adanamerkez | 30 ocak | 7 kasım | 92 | - | - |
mariapdr | 30 ocak | 7 kasım | - | - | - |
Pearl9703 | 30 ocak | 7 kasım | 58 | - | - |
handete | 31 ocak | 8 kasım | - | - | - |
Ssilan | 31 ocak | 8 kasım | - | - | - |
hatice1969 | 30 ocak | 9 kasım | - | - | - |
GCA | 1 şubat | 9 kasım | - | - | - |
musss87 | 1 şubat | 9 kasım | 55 | - | - |
yagmuryagiyorkac | 2 şubat | 9 kasım | 93 | - | - |
SMAYRANA | 2 şubat | 10 kasım | 58 | - | - |
Berenimbo | 3 şubat | 10 kasım | 64,5 | - | - |
sempatico1 | 3 şubat | 10 kasım | 55 | - | - |
moon2887 | 3 şubat | 10 kasım | - | - | - |
Serinse | 4 şubat | 11 kasım | - | - | - |
turkuazkebelek | 4 şubat | 11 kasım | 56 | - | - |
hazal87 | 5 şubat | 12 kasım | 62 | - | - |
ospa | 8 şubat | 15 kasım | 65 | - | - |
Akasya | 9 şubat | 16 kasım | 55 | - | - |
DoraNora | 9 şubat | 16 kasım | - | - | - |
parkbyull | 9 şubat | 17 kasım | 84 | - | - |
melekyuzlumm | 9 şubat | 17 kasım | 54 | - | - |
melek1818 | 9 şubat | 17 kasım | 67 | - | - |
- | - | - | - | - | - |
- | - | - | - | - | - |
- | - | - | - | - | - |
- | - | - | - | - | - |
- | - | - | - | - | - |
Nezaman çıktı bu canım? Ben 3 haftalıkken (4 hafta sanıyordum) 461 çıkmıştı. Hayli yüksek senin
Masallah canim degerin cok iyi seninle ayni gun dogumlarimiz Allah hayirlisiyla kucaklarimiza almayi nasip etsin.
Amanınnnn!!!excite
Canim meltem kalkavanin bir dogumunda bebegin kalbi ters taraftaymis onu gorememis 9 ay boyunca cocuk dogmus ölür bu yasamaz demisler ailesi ateme goturmus ve cocuk suan 10 yasinda. Meltem hanim o zaman bagcilarda bi hastanede calisiyormus bunu yasayan birebir tanidigim biri. Diger olayida kk da okumustum sezeryandan sonra kadin bayilmis ic kanama gecirmis vs bi olay vardi yazarsan cikar ya da ben bulur eklerim o yorumu buraya o yuzden vazgectim.
Ethicanin dogumhanesi normal dogum yaptim ufakti ama hijyenikti ebeler hemsireler cok ilgili, kucuk odada var buyukte butcene bagli ben buyuk oda secmistim. Doktorum disardan geldi ama hersey cok guzeldi ilgi alaka 10 numara. Ama gecen benim kiz rahatsizlandi doktorumuz yurt disindaydi ethicada mehmet celik beyin methinide duymustum ona gotureyim dedim cok fazla arap asker var hepsi yarali falan. Libyada savas askerleri iyi hastane diye burayla anladmislar bu hastanede tedavi goruyorlarmis bunuda ekliyim:)
Tatlım benim başlangıç kilomu 53 olarak değiştirebilir misin? Yanlış yazmışım[tr][/tr]
Anne ismi :) - Sat - Termin başlangıç kilo bebiş cinsiyeti doğum kilosu hande_buse88 24 ocak 1 kasım - - - gfr 25 ocak 1 kasım 71 - - simayus 25 ocak 3 kasım 48 - - Sekizhaziran 26 ocak 1 kasım 50 - - allbaby 28 ocak 4 kasım 67 - - Simay ada 28 ocak 4 kasım 52 - - adanamerkez 30 ocak 7 kasım 92 - - mariapdr 30 ocak 7 kasım - - - Pearl9703 30 ocak 7 kasım 58 - - handete 31 ocak 8 kasım - - - Ssilan 31 ocak 8 kasım - - - hatice1969 30 ocak 9 kasım - - - GCA 1 şubat 9 kasım - - - musss87 1 şubat 9 kasım 55 - - yagmuryagiyorkac 2 şubat 9 kasım 93 - - SMAYRANA 2 şubat 10 kasım 58 - - Berenimbo 3 şubat 10 kasım 64,5 - - sempatico1 3 şubat 10 kasım 55 - - moon2887 3 şubat 10 kasım - - - Serinse 4 şubat 11 kasım - - - turkuazkebelek 4 şubat 11 kasım 56 - - hazal87 5 şubat 12 kasım 62 - - ospa 8 şubat 15 kasım 65 - - Akasya 9 şubat 16 kasım 55 - - DoraNora 9 şubat 16 kasım - - - parkbyull 9 şubat 17 kasım 84 - - melekyuzlumm 9 şubat 17 kasım 54 - - melek1818 9 şubat 17 kasım 67 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
[tr]
[/tr]
Canim beni de ekler misin sat 26 ocak dogum tar 2 kasim kilo 72.5[tr][/tr]
Anne ismi :) - Sat - Termin başlangıç kilo bebiş cinsiyeti doğum kilosu hande_buse88 24 ocak 1 kasım - - - gfr 25 ocak 1 kasım 71 - - simayus 25 ocak 3 kasım 48 - - Sekizhaziran 26 ocak 1 kasım 50 - - allbaby 28 ocak 4 kasım 67 - - Simay ada 28 ocak 4 kasım 52 - - adanamerkez 30 ocak 7 kasım 92 - - mariapdr 30 ocak 7 kasım - - - Pearl9703 30 ocak 7 kasım 58 - - handete 31 ocak 8 kasım - - - Ssilan 31 ocak 8 kasım - - - hatice1969 30 ocak 9 kasım - - - GCA 1 şubat 9 kasım - - - musss87 1 şubat 9 kasım 55 - - yagmuryagiyorkac 2 şubat 9 kasım 93 - - SMAYRANA 2 şubat 10 kasım 58 - - Berenimbo 3 şubat 10 kasım 64,5 - - sempatico1 3 şubat 10 kasım 55 - - moon2887 3 şubat 10 kasım - - - Serinse 4 şubat 11 kasım - - - turkuazkebelek 4 şubat 11 kasım 56 - - hazal87 5 şubat 12 kasım 62 - - ospa 8 şubat 15 kasım 65 - - Akasya 9 şubat 16 kasım 55 - - DoraNora 9 şubat 16 kasım - - - parkbyull 9 şubat 17 kasım 84 - - melekyuzlumm 9 şubat 17 kasım 54 - - melek1818 9 şubat 17 kasım 67 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
[tr]
[/tr]
Bak smilebitte isimli kullanicinin yorumuda bu. Bunlari duyup okuyunca vazgectim belki iyi bir dontor ama insan acabada kaliyor. Didem gunes aktasida bir arastir.Amanınnnn!!!
istanbulda özel hastane fiyatları çok değişken. Uygunda var pahalıdaBide istanbulda çok pahalı dimi özel hastane. Kayseri'de çok diil. Acıbademle memorial var ben onları istiyorum temiz diye ama çok iyi Dr var mı bilmiyorum. Diğer ozellerin devletten farkı yok. Kafam bi milyon
Gözün aydın canım Beta hcg kaçtı peki?arkadaşlar benimde 4+4 ken doktor keseyi gördü ama yine de emin olmak için bu cuma çağırdı. Dilerim herkes sağlıkla bebeğine bir an önce kavuşur :)
Emsey benimde listemde. 6 arkadaşım orda doğum yaptılar. Zeynep Kamile gideyim Emsey le görüşücem bende.ben de haftaya emsey'e gitcem Pınar hanım varmış ,onu çok önerdiler.şimdi kartal kızılay tıp merkezinde dilek hanım var o da çok tatlı çok cici bir doktor.ama eşim donanımlı bir hastane olsun istiyor.bakalım emsey de pınar hanımla görüşünce buradan yazarım:)