- 23 Haziran 2008
- 316
- 113
-
- Konu Sahibi adanamerkez
- #1.281
SAT 8 Şubat, 15 Kasım :)
Anne ismi :) - Sat - Termin başlangıç kilo bebiş cinsiyeti doğum kilosu Sekizhaziran 26 ocak 1 kasım - - - allbaby 28 ocak 4 kasım 67 - - Simay ada 28 ocak 4 kasım 52 - - adanamerkez 30 ocak 7 kasım 92 - -
mariapdr30 ocak 7 kasım - - - Pearl9703 30 ocak 7 kasım - - - handete 31 ocak 8 kasım - - - Ssilan
31 ocak 8 kasım - - - hatice1969 30 ocak 9 kasım - - - Berenimbo 3 şubat 10 kasım 64,5 - - sempatico1 3 şubat 10 kasım 55 - - moon2887 3 şubat 10 kasım - - - Serinse 4 şubat 11 kasım - - - hazal87 5 şubat 12 kasım 62 - - Akasya 9 şubat 16 kasım - - - DoraNora 9 şubat 16 kasım - - - parkbyull 9 şubat 17 kasım 84 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
kızlar tamammıııııııııı :)
Amin canım.İnşallah bebişlerimizden hep güzel haberler alırız.doktorun kapısına her gittiğimde kötü bir şey duymim diye ne kadar dua varsa okuyorum
valla benim ilk ve hiç bir şey anlamıyorum sat :3o ocak bana 6 martta 4+3 dedihemen büyüsün istiyorum ya ondan aslında sağlıklıysa 4 müş 5 miş ne farkeder :)
ben de Kayseri'deyim GCA. aynı sorun bende de var. kafamda bi isim var ama emin değilim. senin de duydukların varsa yardımcı olalım birbirimize. ben az çok bu camianın içindeyim. arkadaşlarıma falan soruyorum. öğrendiğim şeyleri sana da haber veririm.
ben de Kayseri'deyim GCA. aynı sorun bende de var. kafamda bi isim var ama emin değilim. senin de duydukların varsa yardımcı olalım birbirimize. ben az çok bu camianın içindeyim. arkadaşlarıma falan soruyorum. öğrendiğim şeyleri sana da haber veririm.
Cnm ben önce zeki yilmaz a gittim sevmiştim ama sonra sogudum. Dün bihter hanıma gittim oda Erciyes hastanesinde onunda hastaneyi sevmedim. Doğuma yeni yerlerine geçerler mi bilmiyorum. Sen kime gitmeyi dusunuyosun. Ben memorial de fatma hanim yada Kıvanç beyi duydum. Acıbademde hiç bilmiyorum kim iyi ya
Kayseri'deyim cnm. Sen
Ben Çetin Arığa gittim kızlar (Erciyes Kartal). Tıklımm Tıklım, Bayram yeri gibiydi. Kendisini çok beğendim ama daha sakin biyeremi gitsem... Çok az vakit geçiriyorlar.
O zaman yatdimci olamiycam canim bende istanbuldayim kayseriden bayag kisi var sanirim bizim topikte.
Cnm o millet vekili adayı olmuş. Seçilirse gider kayseriden
Ben kayseride değilim ama kayseride öğrendim gebeliğimi :) yeri ayrı olacak :) inşallah herşey yolunda gider hepimiz içinO zaman yatdimci olamiycam canim bende istanbuldayim kayseriden bayag kisi var sanirim bizim topikte.
Cnm ben önce zeki yilmaz a gittim sevmiştim ama sonra sogudum. Dün bihter hanıma gittim oda Erciyes hastanesinde onunda hastaneyi sevmedim. Doğuma yeni yerlerine geçerler mi bilmiyorum. Sen kime gitmeyi dusunuyosun. Ben memorial de fatma hanim yada Kıvanç beyi duydum. Acıbademde hiç bilmiyorum kim iyi ya
Kilo sorunu için artık çok geçerli nedenimiz var Allaha Şükür...
Benim kilom 52 ama Boy kısa canım 158... Yani aman aman zayıf sayılmam...
Sende bulursun gönlüne göre inşallah bizde cnm ya. İşe konsantre olmuyorum
Zeki Yılmaz'ın doktorluğunu iyi diyorlar ama eskisi kadar ilgili değilmiş. Birkaç kişiden duydum bunu. Fatma Hanım için çok iyi şeyler duydum ama ben o hastaneyi pek tercih etmiyorum. Memorialda Serdar bey de çok iyi bi doktor ama gebelik takibi yapıyo mu yoksa sadece onkolojiyle mi ilgileniyor artık bilmiyorum. Acıbademde Mustafa Taş ve Bülent Hoca var. Bülent Hoca da aynı şekilde serdar bey gibi sadece onkoloji ile ilgileniyor olabilir. ben haftaya Mehmet Tayyar'a gitmeyi düşünüyorum.morningmoon , G GCA
Kuşlar benim arada karnim agriyor hala sizde de var mi.korkuyorum sanki heran kasilacak da düşük olacak gibi