2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Anne ismi :) - Sat - Terminbaşlangıç kilobebiş cinsiyeti doğum kilosu
Sekizhaziran26 ocak 1 kasım---
allbaby28 ocak4 kasım67--
Simay ada 28 ocak4 kasım52--
adanamerkez30 ocak 7 kasım92--

mariapdr
30 ocak 7 kasım---
Pearl970330 ocak 7 kasım---
handete31 ocak8 kasım---
Ssilan
31 ocak8 kasım---
hatice196930 ocak9 kasım---
Berenimbo3 şubat10 kasım64,5--
sempatico13 şubat10 kasım55--
moon28873 şubat10 kasım---
Serinse4 şubat11 kasım---
hazal875 şubat12 kasım62--
Akasya9 şubat16 kasım---
DoraNora9 şubat16 kasım---
parkbyull9 şubat17 kasım84--
------
------
------
------
------
------
------

kızlar tamammıııııııııı :)
SAT 8 Şubat, 15 Kasım :)

Merhaba kasım ayı anne adayları, bende 5 haftalık hamileyim çok karmaşık hisler içindeyim, doktor kesemin boş olduğunu dış gebelik olabileceğini söyledi 4 hafta 5 günlükken. karından ultrasonla sadece keseyi gördüğünü söyledi. Endişeleniyorum. Sizde nedir durum ?

[QUOTEr, post: 39861810, member: 197028"]Hayirlisibakalim bende cumaya gidecem dojtor bana disgebelige benziyo demisticuma belli olacak sorun yoktur insallah[/QUOTE]

Niye oyle dedi doktor.değerlerinde mi sorun var

ben de Kayseri'deyim GCA. aynı sorun bende de var. kafamda bi isim var ama emin değilim. senin de duydukların varsa yardımcı olalım birbirimize. ben az çok bu camianın içindeyim. arkadaşlarıma falan soruyorum. öğrendiğim şeyleri sana da haber veririm.

Cnm ben önce zeki yilmaz a gittim sevmiştim ama sonra sogudum. Dün bihter hanıma gittim oda Erciyes hastanesinde onunda hastaneyi sevmedim. Doğuma yeni yerlerine geçerler mi bilmiyorum. Sen kime gitmeyi dusunuyosun. Ben memorial de fatma hanim yada Kıvanç beyi duydum. Acıbademde hiç bilmiyorum kim iyi ya

ben de Kayseri'deyim GCA. aynı sorun bende de var. kafamda bi isim var ama emin değilim. senin de duydukların varsa yardımcı olalım birbirimize. ben az çok bu camianın içindeyim. arkadaşlarıma falan soruyorum. öğrendiğim şeyleri sana da haber veririm.

Merhaba! Bende Kayserideyim. Hangi Doktor'a gidiyor sunuz?

Cnm ben önce zeki yilmaz a gittim sevmiştim ama sonra sogudum. Dün bihter hanıma gittim oda Erciyes hastanesinde onunda hastaneyi sevmedim. Doğuma yeni yerlerine geçerler mi bilmiyorum. Sen kime gitmeyi dusunuyosun. Ben memorial de fatma hanim yada Kıvanç beyi duydum. Acıbademde hiç bilmiyorum kim iyi ya

Ben Çetin Arığa gittim kızlar (Erciyes Kartal). Tıklımm Tıklım, Bayram yeri gibiydi. Kendisini çok beğendim ama daha sakin biyeremi gitsem... Çok az vakit geçiriyorlar.

Zeki Yılmaz'ın doktorluğunu iyi diyorlar ama eskisi kadar ilgili değilmiş. Birkaç kişiden duydum bunu. Fatma Hanım için çok iyi şeyler duydum ama ben o hastaneyi pek tercih etmiyorum. Memorialda Serdar bey de çok iyi bi doktor ama gebelik takibi yapıyo mu yoksa sadece onkolojiyle mi ilgileniyor artık bilmiyorum. Acıbademde Mustafa Taş ve Bülent Hoca var. Bülent Hoca da aynı şekilde serdar bey gibi sadece onkoloji ile ilgileniyor olabilir. ben haftaya Mehmet Tayyar'a gitmeyi düşünüyorum. morningmoon morningmoon , G GCA

Zeki Yılmaz'ın doktorluğunu iyi diyorlar ama eskisi kadar ilgili değilmiş. Birkaç kişiden duydum bunu. Fatma Hanım için çok iyi şeyler duydum ama ben o hastaneyi pek tercih etmiyorum. Memorialda Serdar bey de çok iyi bi doktor ama gebelik takibi yapıyo mu yoksa sadece onkolojiyle mi ilgileniyor artık bilmiyorum. Acıbademde Mustafa Taş ve Bülent Hoca var. Bülent Hoca da aynı şekilde serdar bey gibi sadece onkoloji ile ilgileniyor olabilir. ben haftaya Mehmet Tayyar'a gitmeyi düşünüyorum. morningmoon morningmoon , G GCA

Acıbadem de Bülent bey olsaydı ben kesinlikle ona gidicektim. İstanbul Atakent'e geçtiğini söylediler. Benim içimi şu bulandırdı, Şimdi bana 4 haftalıksın dedi ki bugun 5+1 oldum. 1 ay sonra kontrole gel dedi. Bebek daha canlanmamış, neye göre 1 ay diyor? 2 haftasonra gel kalp atışlarına bakalım diye bilirdi. Bu yüzden biraz bulandım. Bahsettiğim gibi kalabalıktı da zaten. Zeki bey'in sorunlu hamileliklere çok iyi baktığını duydum. Acıbademi deniyim ben. Giden varmı acaba? Orasıda böyle tıklım tıklım mı..

aslında Suat Altmışyedioğlu için de çok iyi şeyler duyuyorum ama adam Hüma'da. Doğumevinden farkı yok oranın

X