2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
ben dün kan vermedim canım direkt ultrasona aldı.ama geçen hafta pazartesi 776'ydı

O maşallah cnm seninki epey yuksekMis. Benim sat 1 Şubat ama ortalama 33 günde bir oluyorum. Pazar yaptırdım 468 çıktı bide bugün yaptircam. Haftaya gidince duyulacak kadar olur kalp atışlArı inşallah

41 yasin okunacskmis canım genç bir hocada sohbet verecekmiş hepimiz için dua edecem sağlıklı bir şekilde kucagimiza alalım yavrularimizi.

Anladim canim Allah kabul etsin. Bende derslere sohbetlere gidiyorum hatta bazen sohbet veriyorum cok huzur veriyor insana.

Kızlar ya ben doktora karar vermedim eşim bana bırakıyor. Çok stresliyim ya
oofff aynı dert bende de var. Zeynep Kamil donanımlı bi hastane ama hakkında kötü şeyler okuyunca acaba diyorum. Şu ilk kontrolümü yaptırayım iyi bir özel hastane bulmalıyım. Güzel hastane bulan istanbul anadolu yakasındaki anne adayları öneri ekliyorum

O maşallah cnm seninki epey yuksekMis. Benim sat 1 Şubat ama ortalama 33 günde bir oluyorum. Pazar yaptırdım 468 çıktı bide bugün yaptircam. Haftaya gidince duyulacak kadar olur kalp atışlArı inşallah
benim sat da 28 ocak canım 28 günde bir benim de.İnşallah canım:))keseyi görünce bile çok heyecanlandık,kalp atışlarında çıldırırız galiba:))...doktor bir de jel verdi ,düşük tehliken yok ama her ihtimale karşı kullan dedi.çok az bir progesteron hormonu varmış içinde.

Anladim canim Allah kabul etsin. Bende derslere sohbetlere gidiyorum hatta bazen sohbet veriyorum cok huzur veriyor insana.
41 yasin okunacskmis canım genç bir hocada sohbet verecekmiş hepimiz için dua edecem sağlıklı bir şekilde kucagimiza alalım yavrularimizi.

kızlar bildiklerimizi paylaşalım ben aklıma geldikçe bunu yapıyorum başka neler var mesela bildiğiniz ?

Hamile bayanlar ellerini bebeğin üzerine koyarak el-Musavvir (cc) zikrine devam ederlerse inşallah bu doğacak çocuk da bu esma-i İlahiye ile güzel ve sağlıklı olur.

Bide istanbulda çok pahalı dimi özel hastane. Kayseri'de çok diil. Acıbademle memorial var ben onları istiyorum temiz diye ama çok iyi Dr var mı bilmiyorum. Diğer ozellerin devletten farkı yok. Kafam bi milyon

ben de haftaya emsey'e gitcem Pınar hanım varmış ,onu çok önerdiler.şimdi kartal kızılay tıp merkezinde dilek hanım var o da çok tatlı çok cici bir doktor.ama eşim donanımlı bir hastane olsun istiyor.bakalım emsey de pınar hanımla görüşünce buradan yazarım:)

Ay maşallah cnm çok şükür gördünüz darısı kalp atışıNa. Banada iğne verdi duruma göre bırakırım şimdi önlem olsun dedi

Ben haftada 4 5 gün yürümeye çalışıyorum 40 dk kadar. Bir de ekmeği kestim pilavları az yiyecem bundan sonra, tatlıyla zaten çok aram yoktu. İdolüm TwoPrincess o 6 kilo almış hamileliğinde
çok sağol canım tavsiyen için :)))ben tatlıyı çok severdim ama bu aralar tiksindim sanki tatlıdan.inşallah çok kilo almadan,sağlıklı bebişlerle, şu dönemi atlatırız:))

ben 2013 ağustosta emseyde doğum yaptım..inşallah şimdi de orada yapacağım..doğum gece olunca hangi doktor denk gelirse o giriyor..ama tüm doktorları iyidir..ben esra hanımda doğum yaptım...acileden ona denk gelmiştim kendi doktoruma değil...şimdi tekrar esra hanımla devam etmeyi düşünüyorum..hastaneye söyleyecek laf yok zaaten..prenses gibi bakıldım..temizlik hizmet..

şimdi fiyatları çok artmaya başladı eşim kara kara düşünmeye başladı ama yapacak bişey yok her ay doğum yapmıyoruz sonuçta di mi

Kayseri'deyim cnm. Sen

ben de Kayseri'deyim GCA. aynı sorun bende de var. kafamda bi isim var ama emin değilim. senin de duydukların varsa yardımcı olalım birbirimize. ben az çok bu camianın içindeyim. arkadaşlarıma falan soruyorum. öğrendiğim şeyleri sana da haber veririm.

Reactions: GCA
Kilosu 50 55 arasi olanlari yazmiyoruz listeye

Kilo sorunu için artık çok geçerli nedenimiz var Allaha Şükür...
Benim kilom 52 ama Boy kısa canım 158... Yani aman aman zayıf sayılmam...

Ben hala becerip ekleyemedim kendimi

Canım ekranın üst sağ kısmında Bildirimlerin yanında kendi nickini göreceksin üzerine tıkla ve Kişisel Bilgilerime gir.
Orta sıralarda Hamilelik Takvimi yazan yere tahmini doğum yapacağın tarihi gün-ay-yıl şeklinde gir ve Kaydete tıkla...

bir an önce 9 dolsun bence :)

anladım yaa sonunda ben kasım olacam banane sıkıcam dişimi

Anlatabildiğime sevindim bendeeee

ben aksine en kuru dönemlerimi yaşıyorum ya herkes akıntı der kişiden kişiye değişiyor demekki

tamam canım :)

benimde bugün hafif hafif var sanki ve kolumu kaldırcak halim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…