- 24 Ekim 2009
- 6.130
- 1.447
-
- Konu Sahibi adanamerkez
- #1.261
41 yasin okunacskmis canım genç bir hocada sohbet verecekmiş hepimiz için dua edecem sağlıklı bir şekilde kucagimiza alalım yavrularimizi.Sohbete nereye gidiyorsun canim kimin sohbeti?
ben dün kan vermedim canım direkt ultrasona aldı.ama geçen hafta pazartesi 776'ydı
41 yasin okunacskmis canım genç bir hocada sohbet verecekmiş hepimiz için dua edecem sağlıklı bir şekilde kucagimiza alalım yavrularimizi.
Kızlar ya ben doktora karar vermedim eşim bana bırakıyor. Çok stresliyim ya
oofff aynı dert bende de var. Zeynep Kamil donanımlı bi hastane ama hakkında kötü şeyler okuyunca acaba diyorum. Şu ilk kontrolümü yaptırayım iyi bir özel hastane bulmalıyım. Güzel hastane bulan istanbul anadolu yakasındaki anne adayları öneri ekliyorumKızlar ya ben doktora karar vermedim eşim bana bırakıyor. Çok stresliyim ya
benim sat da 28 ocak canım 28 günde bir benim de.İnşallah canım:))keseyi görünce bile çok heyecanlandık,kalp atışlarında çıldırırız galiba:))...doktor bir de jel verdi ,düşük tehliken yok ama her ihtimale karşı kullan dedi.çok az bir progesteron hormonu varmış içinde.O maşallah cnm seninki epey yuksekMis. Benim sat 1 Şubat ama ortalama 33 günde bir oluyorum. Pazar yaptırdım 468 çıktı bide bugün yaptircam. Haftaya gidince duyulacak kadar olur kalp atışlArı inşallah
Hangi ildesin canim?
Anladim canim Allah kabul etsin. Bende derslere sohbetlere gidiyorum hatta bazen sohbet veriyorum cok huzur veriyor insana.
41 yasin okunacskmis canım genç bir hocada sohbet verecekmiş hepimiz için dua edecem sağlıklı bir şekilde kucagimiza alalım yavrularimizi.
oofff aynı dert bende de var. Zeynep Kamil donanımlı bi hastane ama hakkında kötü şeyler okuyunca acaba diyorum. Şu ilk kontrolümü yaptırayım iyi bir özel hastane bulmalıyım. Güzel hastane bulan istanbul anadolu yakasındaki anne adayları öneri ekliyorum
ben de haftaya emsey'e gitcem Pınar hanım varmış ,onu çok önerdiler.şimdi kartal kızılay tıp merkezinde dilek hanım var o da çok tatlı çok cici bir doktor.ama eşim donanımlı bir hastane olsun istiyor.bakalım emsey de pınar hanımla görüşünce buradan yazarım:)oofff aynı dert bende de var. Zeynep Kamil donanımlı bi hastane ama hakkında kötü şeyler okuyunca acaba diyorum. Şu ilk kontrolümü yaptırayım iyi bir özel hastane bulmalıyım. Güzel hastane bulan istanbul anadolu yakasındaki anne adayları öneri ekliyorum
benim sat da 28 ocak canım 28 günde bir benim de.İnşallah canım:))keseyi görünce bile çok heyecanlandık,kalp atışlarında çıldırırız galiba:))...doktor bir de jel verdi ,düşük tehliken yok ama her ihtimale karşı kullan dedi.çok az bir progesteron hormonu varmış içinde.
çok sağol canım tavsiyen için :)))ben tatlıyı çok severdim ama bu aralar tiksindim sanki tatlıdan.inşallah çok kilo almadan,sağlıklı bebişlerle, şu dönemi atlatırız:))Ben haftada 4 5 gün yürümeye çalışıyorum 40 dk kadar. Bir de ekmeği kestim pilavları az yiyecem bundan sonra, tatlıyla zaten çok aram yoktu. İdolümTwoPrincess o 6 kilo almış hamileliğinde
oofff aynı dert bende de var. Zeynep Kamil donanımlı bi hastane ama hakkında kötü şeyler okuyunca acaba diyorum. Şu ilk kontrolümü yaptırayım iyi bir özel hastane bulmalıyım. Güzel hastane bulan istanbul anadolu yakasındaki anne adayları öneri ekliyorum
Amin canım.İnşallah bebişlerimizden hep güzel haberler alırız.doktorun kapısına her gittiğimde kötü bir şey duymim diye ne kadar dua varsa okuyorumAy maşallah cnm çok şükür gördünüz darısı kalp atışıNa. Banada iğne verdi duruma göre bırakırım şimdi önlem olsun dedi
Kayseri'deyim cnm. Sen
Kilosu 50 55 arasi olanlari yazmiyoruz listeye
Ben hala becerip ekleyemedim kendimi
bir an önce 9 dolsun bence :)
anladım yaa sonundaben kasım olacam banane sıkıcam dişimi
ben aksine en kuru dönemlerimi yaşıyorum ya herkes akıntı der kişiden kişiye değişiyor demekki
tamam canım :)
benimde bugün hafif hafif var sanki ve kolumu kaldırcak halim yok
ben aksine en kuru
dönemlerimi yaşıyorum ya herkes akıntı der kişiden kişiye değişiyor demekki
Benim basindan beri var düzenli.normalde çok olmaz sadece yumurta catladigi donem olur.baslarda baya düşündürmüştü beni hamile miyim acaba diye
tamam canım :)
benimde bugün hafif hafif var sanki ve kolumu kaldırcak halim yok
Bende de sonuç aynı. 29 gün ve pozitif :)Kızlar bugun regli günüm sabah ki testim. 29.gun yanı? Olmus mu acaba :)) kişnedim. Ya yanlıssa test :/