- 26 Ağustos 2013
- 3.225
- 2.142
-
- Konu Sahibi adanamerkez
- #1.341
arakadaş 2000 tl normal doğum dediben 2013 ağustosta emseyde doğum yaptım..inşallah şimdi de orada yapacağım..doğum gece olunca hangi doktor denk gelirse o giriyor..ama tüm doktorları iyidir..ben esra hanımda doğum yaptım...acileden ona denk gelmiştim kendi doktoruma değil...şimdi tekrar esra hanımla devam etmeyi düşünüyorum..hastaneye söyleyecek laf yok zaaten..prenses gibi bakıldım..temizlik hizmet..
şimdi fiyatları çok artmaya başladı eşim kara kara düşünmeye başladı ama yapacak bişey yok her ay doğum yapmıyoruz sonuçta di mi
@ matmazel ve özelde doğum yapan diğer arkadaşlar Bu ücretlere muayene testler vs. dahil mi değil mi. Yani doğum 2000 ise onu sadece doğum için veriyoruz diğer ücretler ayrı değil mi
teşekkürler canım.. o gün beta ölçtürmemiştim ama hesabıma göre 700 deydi.Gözün aydın canım Beta hcg kaçtı peki?
Ben de cuma günü gideceğim doktora.teşekkürler canım.. o gün beta ölçtürmemiştim ama hesabıma göre 700 deydi.
Hımm anladım. Ben burda bi hastaneyle görüştüm doğum paketi diye bişey varmış muayeneler o ücrete dahilmiş. Ama e bebek kısmına bakıyorum hep sezaryen. Via Hospital diye bir yer.O sadece dogum icin canim testler ve muayene ucretleri ayri oluyor.
Düşük değil canım moral bozmaKızlar ya benim beta hcg pazar 468 di ay düşük diil dimi ya. Bugün yaptircam inşallah artmıştir. Valla huzursuzluk oluyo bende Of ya
Kızlar ya benim beta hcg pazar 468 di ay düşük diil dimi ya. Bugün yaptircam inşallah artmıştir. Valla huzursuzluk oluyo bende Of ya
inşalah görürsün canım :) doktor şunu da söyledi 4 + 4 ken gözükmesi çok zormuş. yani göremesende üzülme normalmiş görmemek :) beni de 6 gün sonrası için çağırdı kese ozman net oluyormuş çünkü..cuma bakalım napıcaz :)Ben de cuma günü gideceğim doktora.
4+4 olacağım inşallah ben de görürüm
Peki alttan mı baktı karından mı?inşalah görürsün canım :) doktor şunu da söyledi 4 + 4 ken gözükmesi çok zormuş. yani göremesende üzülme normalmiş görmemek :) beni de 6 gün sonrası için çağırdı kese ozman net oluyormuş çünkü..cuma bakalım napıcaz :)
Kızlar ya benim beta hcg pazar 468 di ay düşük diil dimi ya. Bugün yaptircam inşallah artmıştir. Valla huzursuzluk oluyo bende Of ya
Peki alttan mı baktı karından mı?[
canım karından görülmesi o vakitte imkansızmış. Doktor hiçbir zararı olmadığını söyleyerek vajinal ultrasonla baktı.Gıcık bir durum ama bebeğe değerPeki alttan mı baktı karından mı?
Ben razıyım tatlım alıştım zaten yeter ki göreyimcanım karından görülmesi o vakitte imkansızmış. Doktor hiçbir zararı olmadığını söyleyerek vajinal ultrasonla baktı.Gıcık bir durum ama bebeğe değer
Yaz için planlarımız vardı ama bakalımKIZLAR ŞU DOĞUM OLAYLARINA GİRMEDEN BİR KAÇAMAK YAPILMASI GEREK ASLINDA EŞLERLE2 GÜNLÜK FALAN İYİ OLURDU.. BEN BAKINMAKTAYIM.