2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
arakadaş 2000 tl normal doğum dedi ben henüz görüşmedim

[="yagmuryagiyorkac, post: 39864173, member: 664267"]Biraz saçma olmuş. Hiç duymadım böyle birşey. Baktığında anlar ki zaten bunu. Kesenin boş olması dış gebelik değildir. Yani şuan değildir. Bebek başka yerde büyüyor olabilir ama 4+5 de asla kalbi duyamazsınız zaten. Dış gebelik nedir biliyormusun? Bebeğin rahim içine ulaşmadan başka yerde büyümesidir. 5 haftada kese zaten boştur. 6-7 haftada görülür. 2 hafta sonra başkasına git derim.[/QUOTE]

Bence de sansin varsa başka doktora git.ben gecen sene dis gebelik geçirdim.profesörle gidiyordum anlamadi sis gebelik olduğunu.daha küçük ondan görünmüyor diye oyaladi ki kanamam ve düzensiz beta artisim vardi.bir de yumurta takibi yapiyordu.benim.bebeğim tüpün içinde 9 haftalık olmuş kalbi atiyordu

mattmazel ve özelde doğum yapan diğer arkadaşlar Bu ücretlere muayene testler vs. dahil mi değil mi. Yani doğum 2000 ise onu sadece doğum için veriyoruz diğer ücretler ayrı değil mi

Kızlar ya benim beta hcg pazar 468 di ay düşük diil dimi ya. Bugün yaptircam inşallah artmıştir. Valla huzursuzluk oluyo bende Of ya

Ben de cuma günü gideceğim doktora.
4+4 olacağım inşallah ben de görürüm
inşalah görürsün canım :) doktor şunu da söyledi 4 + 4 ken gözükmesi çok zormuş. yani göremesende üzülme normalmiş görmemek :) beni de 6 gün sonrası için çağırdı kese ozman net oluyormuş çünkü..cuma bakalım napıcaz :)

Peki alttan mı baktı karından mı?

Kızlar ya benim beta hcg pazar 468 di ay düşük diil dimi ya. Bugün yaptircam inşallah artmıştir. Valla huzursuzluk oluyo bende Of ya

Canım bunları takma. Geç döllenme olmuş olabilir ya da kana az hormon karışmış ola bilir. Değerlerin az değilki. Normal aralıklarda.

KIZLAR ŞU DOĞUM OLAYLARINA GİRMEDEN BİR KAÇAMAK YAPILMASI GEREK ASLINDA EŞLERLE 2 GÜNLÜK FALAN İYİ OLURDU.. BEN BAKINMAKTAYIM.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…