- 16 Mart 2010
- 5.404
- 138
-
- Konu Sahibi adanamerkez
- #1.221
Ayy gecmis olsun canim bende cok kotuyum midemden iyyyy iki guncuf dahada berbat hayiflisiyla gecer insallahOyyy midem. Arkadaşlar çok kötüyüm ya. Geçsin bu günler. Eşim diyor Allah boşuna ayaklarınızın altına cenneti sunmadı :) biran önce üç ay dolsun
Oyyy midem. Arkadaşlar çok kötüyüm ya. Geçsin bu günler. Eşim diyor Allah boşuna ayaklarınızın altına cenneti sunmadı :) biran önce üç ay dolsun
Yeni canım ya. Böyle yemek görmek istemiyordum. Bugünse bildiğin kustum kuscam. Deneyimli anneler kaçıncı hafta da geçiyor bulantılar. Geçecek değil miMiden yeni mi basladi ne zamandan beri bulaniyo?
Yeni canım ya. Böyle yemek görmek istemiyordum. Bugünse bildiğin kustum kuscam. Deneyimli anneler kaçıncı hafta da geçiyor bulantılar. Geçecek değil mi
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hamilelikte-hurma.400674/
buyur tatlım her şey burda
GunaydinlR canimgunaydin hatunlar
Oyyy midem. Arkadaşlar çok kötüyüm ya. Geçsin bu günler. Eşim diyor Allah boşuna ayaklarınızın altına cenneti sunmadı :) biran önce üç ay dolsun
yok canım ya sende özel mesaj atabilirsen burda sayfalar hızlı ilerliyor sonra bulamıyorum cuma günü gibi tekrar gücncellicez :)Canim bende yazmixtim gormusmuydun eklersensevinirim sat 25 ocak dogum 1 kasi kilo 71
Gonderdim geldimi canimyok canım ya sende özel mesaj atabilirsen burda sayfalar hızlı ilerliyor sonra bulamıyorum cuma günü gibi tekrar gücncellicez :)
tamam canım :)Gonderdim geldimi canim
canim gececek elbette ilk gebeligimde bende sabahlari hic bisey yemedigim halde cikartirdim iki aydan sonra basladi ve 4. aya kadar surmustu. Doktorum bi hap vermisti bulanti onlemek icin ama onu bile ictikten sonra cikartiyordum cok kotu midem bulanirdi benim bakalim simdiki nasil olacak. Bide doktorum mide bulantisinin bi nevi iyi oldugunu soylerdi bebek sana iyice tutunuyormus.Yeni canım ya. Böyle yemek görmek istemiyordum. Bugünse bildiğin kustum kuscam. Deneyimli anneler kaçıncı hafta da geçiyor bulantılar. Geçecek değil mi
Erken başlayıp erken mi biter acaba :) inşallah ya şu günleri atlatalım daCnm ne kadar erken başlamış ya vücudun çok hassas demekki. Benim bulantim çok az biraz baş dönmem var. İştahım az bide. Senin kan tahlilin kaç cnm. Ay çabuk geçer bu günler inşallah. Huzurlu gebelikler yasariz
ben aksine en kuru dönemlerimi yaşıyorum ya herkes akıntı der kişiden kişiye değişiyor demekkiKizlar sizlerde yogun akinti var mi bende pek yok yani cook az ara ara var normal mi cevsp yazarsaniz sevinirim
tamam canım :)adanamerkez ozelden yazdim bilgileri
canim gececek elbette ilk gebeligimde bende sabahlari hic bisey yemedigim halde cikartirdim iki aydan sonra basladi ve 4. aya kadar surmustu. Doktorum bi hap vermisti bulanti onlemek icin ama onu bile ictikten sonra cikartiyordum cok kotu midem bulanirdi benim bakalim simdiki nasil olacak. Bide doktorum mide bulantisinin bi nevi iyi oldugunu soylerdi bebek sana iyice tutunuyormus.
günaydınnngunaydin hatunlar
bnede birazdan sohbete gidecem ve otobuse binmem gerekiyor ya bulanirsa diye endiseleniyorumben aksine en kuru dönemlerimi yaşıyorum ya herkes akıntı der kişiden kişiye değişiyor demekki
tamam canım :)
benimde bugün hafif hafif var sanki ve kolumu kaldırcak halim yok