- 15 Ocak 2015
- 251
- 161
- 34
-
- Konu Sahibi adanamerkez
- #1.241
ben de bgüne kadr akıntı olmadı bgün sabah vardı amaKizlar sizlerde yogun akinti var mi bende pek yok yani cook az ara ara var normal mi cevsp yazarsaniz sevinirim
herkese merhabalar.ben 2013 ağustos annelerindendim.18 aylık bir oğlum var..dün akşam iki tane bu sabah bir tane test yaptım üçünde de silik bir şekilde pozitif çıktı..
şuan ne hissedeceğimi bilemiyorum..aslında mutlu oldum.ama biraz daha zayıflamaktı niyetim.bir de oğluma yetemezsem diye korkuyorum
doktordan randevu alacağım kesinleşince ranıza katılmış olurum artık:)
hayırlı olsun herkese.
bnede birazdan sohbete gidecem ve otobuse binmem gerekiyor ya bulanirsa diye endiseleniyorum
kac gundur ara ara bulaniyor midem .
Kizlar kalp atislarini duydunuzmu
bnede birazdan sohbete gidecem ve otobuse binmem gerekiyor ya bulanirsa diye endiseleniyorum
kac gundur ara ara bulaniyor midem .
Daha keseyi bile görmedikKizlar kalp atislarini duydunuzmu
Hayirlisibakalim bende cumaya gidecem dojtor bana disgebelige benziyo demisticuma belli olacak sorun yoktur insallahbiz de dün gördük keseyi:)12 mm. haftaya da inşallah kalp atışlarını duymaya başlıcaz:)).bu arada fazla kilo almamak için yaptığınız bir program var mı?
Hem gorur hem duyarsin insallah cnmDaha keseyi bile görmedik
biz de dün gördük keseyi:)12 mm. haftaya da inşallah kalp atışlarını duymaya başlıcaz:)).bu arada fazla kilo almamak için yaptığınız bir program var mı?
ben dün kan vermedim canım direkt ultrasona aldı.ama geçen hafta pazartesi 776'ydıBen dün Drye gittim görmeyiz die bakmadı bile. seninle de az varmış aramızda cnm beta hcg kaçtı senin. İnşallah bende haftaya çarşamba gitcem belki kalp atışı da duyulur
değildir inşallah neye göre öyle bir şeyden şüphelenilliyorHayirlisibakalim bende cumaya gidecem dojtor bana disgebelige benziyo demisticuma belli olacak sorun yoktur insallah
Bendee midem çok kötü bende kolumu kıpırdatıcak halim yokk ne oluyo bana yaaaAyy gecmis olsun canim bende cok kotuyum midemden iyyyy iki guncuf dahada berbat hayiflisiyla gecer insallah
oovv geçmiş olsun canımOyyy midem. Arkadaşlar çok kötüyüm ya. Geçsin bu günler. Eşim diyor Allah boşuna ayaklarınızın altına cenneti sunmadı :) biran önce üç ay dolsun
Kızlar ben bebeğin kalp atışını duydum. İştahsızlığım vardı şimdiyse bulantılar. Kusmuyorum ama heran kusacakmışım gibi. Allah hepimize şifa versin.oovv geçmiş olsun canımNe zaman başladı bulantılar. Tuzlu kraker yemek iyi geliyor diye okumuştum
Bende de çok yok. Çok çok az dediğin gibiKizlar sizlerde yogun akinti var mi bende pek yok yani cook az ara ara var normal mi cevsp yazarsaniz sevinirim
Ben haftada 4 5 gün yürümeye çalışıyorum 40 dk kadar. Bir de ekmeği kestim pilavları az yiyecem bundan sonra, tatlıyla zaten çok aram yoktu. İdolümbiz de dün gördük keseyi:)12 mm. haftaya da inşallah kalp atışlarını duymaya başlıcaz:)).bu arada fazla kilo almamak için yaptığınız bir program var mı?