2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Hayirl

Hayirli olsun bebeginiz.Topluca zayiflarsiniz sonra.

biz de dün gördük keseyi:)12 mm. haftaya da inşallah kalp atışlarını duymaya başlıcaz:)).bu arada fazla kilo almamak için yaptığınız bir program var mı?

biz de dün gördük keseyi:)12 mm. haftaya da inşallah kalp atışlarını duymaya başlıcaz:)).bu arada fazla kilo almamak için yaptığınız bir program var mı?
Hayirlisibakalim bende cumaya gidecem dojtor bana disgebelige benziyo demisticuma belli olacak sorun yoktur insallah

Ben dün Drye gittim görmeyiz die bakmadı bile. seninle de az varmış aramızda cnm beta hcg kaçtı senin. İnşallah bende haftaya çarşamba gitcem belki kalp atışı da duyulur

Ben dün Drye gittim görmeyiz die bakmadı bile. seninle de az varmış aramızda cnm beta hcg kaçtı senin. İnşallah bende haftaya çarşamba gitcem belki kalp atışı da duyulur
ben dün kan vermedim canım direkt ultrasona aldı.ama geçen hafta pazartesi 776'ydı

Ben haftada 4 5 gün yürümeye çalışıyorum 40 dk kadar. Bir de ekmeği kestim pilavları az yiyecem bundan sonra, tatlıyla zaten çok aram yoktu. İdolüm TwoPrincess o 6 kilo almış hamileliğinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…