2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Hayirl
herkese merhabalar.ben 2013 ağustos annelerindendim.18 aylık bir oğlum var..dün akşam iki tane bu sabah bir tane test yaptım üçünde de silik bir şekilde pozitif çıktı..

şuan ne hissedeceğimi bilemiyorum..aslında mutlu oldum.ama biraz daha zayıflamaktı niyetim.bir de oğluma yetemezsem diye korkuyorum:KK43:

doktordan randevu alacağım kesinleşince ranıza katılmış olurum artık:)

hayırlı olsun herkese.

Hayirli olsun bebeginiz.Topluca zayiflarsiniz sonra.

biz de dün gördük keseyi:)12 mm. haftaya da inşallah kalp atışlarını duymaya başlıcaz:)).bu arada fazla kilo almamak için yaptığınız bir program var mı?

biz de dün gördük keseyi:)12 mm. haftaya da inşallah kalp atışlarını duymaya başlıcaz:)).bu arada fazla kilo almamak için yaptığınız bir program var mı?
Hayirlisibakalim bende cumaya gidecem dojtor bana disgebelige benziyo demisticuma belli olacak sorun yoktur insallah

Ben dün Drye gittim görmeyiz die bakmadı bile. seninle de az varmış aramızda cnm beta hcg kaçtı senin. İnşallah bende haftaya çarşamba gitcem belki kalp atışı da duyulur

Ben dün Drye gittim görmeyiz die bakmadı bile. seninle de az varmış aramızda cnm beta hcg kaçtı senin. İnşallah bende haftaya çarşamba gitcem belki kalp atışı da duyulur
ben dün kan vermedim canım direkt ultrasona aldı.ama geçen hafta pazartesi 776'ydı

Ben haftada 4 5 gün yürümeye çalışıyorum 40 dk kadar. Bir de ekmeği kestim pilavları az yiyecem bundan sonra, tatlıyla zaten çok aram yoktu. İdolüm TwoPrincess TwoPrincess o 6 kilo almış hamileliğinde :KK73:

X