2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Tatlım bugün salı. Dün pazartesi 300 ü geçmesi gerekmiyor muydu?

Tatlım bugün salı. Dün pazartesi 300 ü geçmesi gerekmiyor muydu?
hayır canım bugün salıymış hay ben kafama hayır tekrar ediyorum min.172 olması lazımdı iki kat artıyor bak..
cuma 43
pazar 86
salı 172
perşembe 244 falan filan diye gider ee senin 172 lik yer 280 küsürlük anladın mı yükselme gayet iyi için rahat olsun

kendi gebelik takviminde 9 yazıyor :)
ya anlamıyorum ki benimde 30 ocak ama 7 kasım cıkıyor sizin nasıl 4 :S

Canım haklısın anlamamakta :))))
Ben kendiminkini şöyle izah edeyim tüp bebekte gebelik hesaplanırken son adet tarihine değil bebeğin rahme transfer gününe göre hesaplama yapılır, aramızdaki fark bundan kaynaklanmakta...
Ben ilk önce son adet tarihe göre hesaplamıştım ve 07 Kasım-06 Kasım (siteden siteye de değişiyor) çıkmıştı,
Ama doktor transfer gününe göre hesaplayınca sonuç 04 Kasım çıktı :)))
Gerçi sezeryan olursak çoğumuz zaten Ekim annesi olacağız aslında

parkbyull hepi bört dey sana Yarında benim doğumgünüm. 32 olcam
Kızlar ben bu kan testini tekrarlamadım yaa. Sadece hergün idrar testi yapıp kıyaslıyorum. 10 gündür çişimle oynuyom yani.Hiç aynı kalmadı ya da koyulukta azalma olmadı gittikçe koyulaştı arttı yani ama artış 2 katı mı bilemem tabi. Neyse ben cumayı beklemeye devam edeyim

Cumartesi ve pazartesi nereye gitti?
Heyecanlı anne

çişle oynama kız
sağol bebeğim hep beraber nice mutlu seneler olacak inşallah

Kiss birakin su testleri bir hafta daha sıkın disinizi bebiside strese sokmayin ne guzel buyuyolar iste rahat birakin stresli bebisler cikicak sonra erman gibi haftaya hepiniz goreceksiniz evelallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…