- 6 Temmuz 2010
- 9.152
- 13.872
-
- Konu Sahibi adanamerkez
- #1.181
Tatlım bugün salı. Dün pazartesi 300 ü geçmesi gerekmiyor muydu?mikemmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeellllllll
43 cuma
en aşağı 86 olması lazım pazar ve bugün pazartesi bugünü geç yarın yani salı minimum 172 olması gerekir iki kattan biçiyom çok iyi yükselmiş cancağzım
9 şubat canım. Ben abartıyorum galiba tam 2 katı olmasını bekledimgayet normal sat ne zamandi canim? hadi gozun aydin.
Kızlar cuma günü beta hcg 43,3 tü
Bu gün 281,5
Normal mi?
hayır canım bugün salıymış hay ben kafama hayır tekrar ediyorum min.172 olması lazımdı iki kat artıyor bak..Tatlım bugün salı. Dün pazartesi 300 ü geçmesi gerekmiyor muydu?
kendi gebelik takviminde 9 yazıyor :)
ya anlamıyorum ki benimde 30 ocak ama 7 kasım cıkıyor sizin nasıl 4 :S
Cumartesi ve pazartesi nereye gitti?hayır canım bugün salıymış hay ben kafama hayır tekrar ediyorum min.172 olması lazımdı iki kat artıyor bak..
cuma 43
pazar 86
salı 172
perşembe 244 falan filan diye gider ee senin 172 lik yer 280 küsürlük anladın mıyükselme gayet iyi için rahat olsun
Teşekkürler tatlım. Cumaya randevu aldım inşallah kesemi görürüm.Kızla beta hgc değerleriniz nasılAkasya çıktı mı sonucun
Cook iyi cnm hadi böyle devam eder inşallah
lan saftirik anne kan testi gün aşırı yapılıyor her gün değil hay ben senin kafana her gün mü iki katı hesaplıyon sen yoksaCumartesi ve pazartesi nereye gitti?
Heyecanlı anne
bekle görürsün ben bile senden yüksek değerim 20 marta aldım hıhTeşekkürler tatlım. Cumaya randevu aldım inşallah kesemi görürüm.
çişle oynama kızparkbyull hepi bört dey sana Yarında benim doğumgünüm. 32 olcam
Kızlar ben bu kan testini tekrarlamadım yaa. Sadece hergün idrar testi yapıp kıyaslıyorum. 10 gündür çişimle oynuyom yani.Hiç aynı kalmadı ya da koyulukta azalma olmadı gittikçe koyulaştı arttı yani ama artış 2 katı mı bilemem tabi. Neyse ben cumayı beklemeye devam edeyim
Evetttlan saftirik anne kan testi gün aşırı yapılıyor her gün değil hay ben senin kafana her gün mü iki katı hesaplıyon sen yoksa
Evettt
Seninle dalga geçerkene ne hale düştüm
Eneee ben her gün 2 katı hesaplıyom ya
Acemilik işte
çıktı canım 18-55,72-150,24-389,83parkbyull senin sonucun cıktı mı?
maşaAllah gayet güzel :)çıktı canım 18-55,72-150,24-389,83
Hayirlisi olsun canim evet oglusun kucuk ama dogana kadar biraz daha buyumus olacak annesi bence cok yas farkininda olmamasi en guzeli. Haberlerini bekliyoruz.
benim ilk hamileliğim doğumum oğlum öyle rahattı ki..ben de acemi gibiyim:)olacak inşallah eh bizim ilk gebelik (kürtajı saymıyorum) artık bol bol yardımcı olursunuz Allahın izni ile
Teşekkürler tatlım. Cumaya randevu aldım inşallah kesemi görürüm.