2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
kızlar ben gitmedim doktora 20 marta gün aldım o güne kadar da nasipse oluştuysa keseside oluşur bebişde görünür kalpte atar ha ne dersiniz ortalama 12800 lerde bir değerden bahsediyorum..kan vermeye devam edeceğim bu arada

regl gününe ve sonrasındaki hafta içerisinde bi miktar kanama normal. yerleşme kanaması deniyor buna. embriyonun rahime tutunduğu günlere denk geliyor. rahat ol yani, kasma :)

akasyaaaaaaaaaaaaaaa
18
55,72
150,24
399,83 bugün bat günüm

Kisss dogum gunun kutlu olsun yeni yasini bebidinle kutla insallah. Gel bir opem

Arkadaşlar stresten bogazim sisti. Et birşey yapmaz degilmi yemedim sadece ekledim elimde yara

Mutluyillardogumgununkutluolsun

Canim niye bu kadar stres yapiyorsun toksoplazmaya karsi bagisikligin mi yok? Yoksa bile elinde yara mi vardi? Sakin ol canim bisey olmaz. Bizde ete dokunuyoruz ilkindede dokundum birsey olmadi Allahin izniyle.

Be

Benim de 6 subat.doktora gitmedim henuz.sen gittin mi?

Bende gitmedim yarin gidecektim ama esimin isleri cikti beraber gidecegimiz icin ondan haber bekliycem.

Herbiseyi olusur insallah ultrasondan baykus gibi bakar sana:))

herkese merhabalar.ben 2013 ağustos annelerindendim.18 aylık bir oğlum var..dün akşam iki tane bu sabah bir tane test yaptım üçünde de silik bir şekilde pozitif çıktı..

şuan ne hissedeceğimi bilemiyorum..aslında mutlu oldum.ama biraz daha zayıflamaktı niyetim.bir de oğluma yetemezsem diye korkuyorum

doktordan randevu alacağım kesinleşince ranıza katılmış olurum artık:)

hayırlı olsun herkese.

Hayirlisi olsun canim evet oglusun kucuk ama dogana kadar biraz daha buyumus olacak annesi bence cok yas farkininda olmamasi en guzeli. Haberlerini bekliyoruz.

laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayn ağzından bal damlıyor ya la

Kızlar cuma günü beta hcg 43,3 tü
Bu gün 281,5
Normal mi?
mikemmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeellllllll
43 cuma
en aşağı 86 olması lazım pazar ve bugün pazartesi bugünü geç yarın yani salı minimum 172 olması gerekir iki kattan biçiyom çok iyi yükselmiş cancağzım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…