2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
kızlar ben gitmedim doktora 20 marta gün aldım o güne kadar da nasipse oluştuysa keseside oluşur bebişde görünür kalpte atar ha ne dersiniz ortalama 12800 lerde bir değerden bahsediyorum..kan vermeye devam edeceğim bu arada

Anne ismi :) - Sat - Terminbaşlangıç kilobebiş cinsiyeti doğum kilosu
Sekizhaziran26 ocak 1 kasım---
allbaby28 ocak4 kasım67--
Simay ada 28 ocak4 kasım52--
adanamerkez30 ocak 7 kasım92--

mariapdr
30 ocak 7 kasım---
Pearl970330 ocak 7 kasım---
handete31 ocak8 kasım---
Ssilan
31 ocak8 kasım---
hatice196930 ocak9 kasım---
Berenimbo3 şubat10 kasım64,5--
sempatico13 şubat10 kasım55--
moon28873 şubat10 kasım---
Serinse4 şubat11 kasım---
hazal875 şubat12 kasım62--
Akasya9 şubat16 kasım---
DoraNora9 şubat16 kasım---
parkbyull9 şubat17 kasım84--
------
------
------
------
------
------
------

benim de kilom 62. geçen yıl 55 e kadar düşmüştüm, öyle hamile kalsam iyiydi..

kızlar tamammıııııııııı :)

Kızlar sorum genel. Hıc kanama yasayan var mı reglı gununde ? Ben gorursem panık yapıım mı napımm . Ay valla kasıyorum bısey cıkmasın dıye ıcımden :) kuku kaslarım gelıstı :) gülmeyin cok cahıl cok caresızım :)))
regl gününe ve sonrasındaki hafta içerisinde bi miktar kanama normal. yerleşme kanaması deniyor buna. embriyonun rahime tutunduğu günlere denk geliyor. rahat ol yani, kasma :)

günaydın hatunlar bugün yine kana gittim bir saate kalmaz çıkacak sonuç inşallah hafif öğürme mide yanması var bu sabah...gazdan bahsetmeyeceğim bile birde bu hafta biraz kabızlık mevcuttu bugün tersine çevirdi...ha birde bugün doğum günüm uleeeeeeeeeeeeeen:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

akasyaaaaaaaaaaaaaaa:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
18
55,72
150,24
399,83 bugün bat günüm
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Kisss dogum gunun kutlu olsun yeni yasini bebidinle kutla insallah. Gel bir opem:KK60::KK19:

Arkadaşlar stresten bogazim sisti. Et birşey yapmaz degilmi yemedim sadece ekledim elimde yara

Mutluyillardogumgununkutluolsun

Canim niye bu kadar stres yapiyorsun toksoplazmaya karsi bagisikligin mi yok? Yoksa bile elinde yara mi vardi? Sakin ol canim bisey olmaz. Bizde ete dokunuyoruz ilkindede dokundum birsey olmadi Allahin izniyle.

Be

Benim de 6 subat.doktora gitmedim henuz.sen gittin mi?

Bende gitmedim yarin gidecektim ama esimin isleri cikti beraber gidecegimiz icin ondan haber bekliycem.

kızlar ben gitmedim doktora 20 marta gün aldım o güne kadar da nasipse oluştuysa keseside oluşur bebişde görünür kalpte atar ha ne dersiniz ortalama 12800 lerde bir değerden bahsediyorum..kan vermeye devam edeceğim bu arada

Herbiseyi olusur insallah ultrasondan baykus gibi bakar sana:))

herkese merhabalar.ben 2013 ağustos annelerindendim.18 aylık bir oğlum var..dün akşam iki tane bu sabah bir tane test yaptım üçünde de silik bir şekilde pozitif çıktı..

şuan ne hissedeceğimi bilemiyorum..aslında mutlu oldum.ama biraz daha zayıflamaktı niyetim.bir de oğluma yetemezsem diye korkuyorum:KK43:

doktordan randevu alacağım kesinleşince ranıza katılmış olurum artık:)

hayırlı olsun herkese.

herkese merhabalar.ben 2013 ağustos annelerindendim.18 aylık bir oğlum var..dün akşam iki tane bu sabah bir tane test yaptım üçünde de silik bir şekilde pozitif çıktı..

şuan ne hissedeceğimi bilemiyorum..aslında mutlu oldum.ama biraz daha zayıflamaktı niyetim.bir de oğluma yetemezsem diye korkuyorum:KK43:

doktordan randevu alacağım kesinleşince ranıza katılmış olurum artık:)

hayırlı olsun herkese.

Hayirlisi olsun canim evet oglusun kucuk ama dogana kadar biraz daha buyumus olacak annesi bence cok yas farkininda olmamasi en guzeli. Haberlerini bekliyoruz.

Kisss dogum gunun kutlu olsun yeni yasini bebidinle kutla insallah. Gel bir opem:KK60::KK19:

Canim niye bu kadar stres yapiyorsun toksoplazmaya karsi bagisikligin mi yok? Yoksa bile elinde yara mi vardi? Sakin ol canim bisey olmaz. Bizde ete dokunuyoruz ilkindede dokundum birsey olmadi Allahin izniyle.

Bende gitmedim yarin gidecektim ama esimin isleri cikti beraber gidecegimiz icin ondan haber bekliycem.

Herbiseyi olusur insallah ultrasondan baykus gibi bakar sana:))
laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayn ağzından bal damlıyor ya la :KK19::KK5::KK74:

Kızlar cuma günü beta hcg 43,3 tü
Bu gün 281,5
Normal mi?
mikemmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeellllllll:KK70:
43 cuma
en aşağı 86 olması lazım pazar ve bugün pazartesi bugünü geç yarın yani salı minimum 172 olması gerekir iki kattan biçiyom çok iyi yükselmiş cancağzım :KK66:

X