- Konu Sahibi adanamerkez
- #1.101
Benimde 3. İnşallah bi kızım olur ikide oğluşum varInsallahbaslamaz canim cok kotu yok benim 3.:))))senin ilkmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde 3. İnşallah bi kızım olur ikide oğluşum varInsallahbaslamaz canim cok kotu yok benim 3.:))))senin ilkmi
Tebrik ederim cnm darısı bizim başımızaKizlar bugun kalp atisini duydukk:)))))) ama sat a gore 6+0 ultrasonda 5+5gozukuyor bu sekilde farkliligi olan var mi?
Ben hala becerip ekleyemedim kendimiÇ
Çok güzel olmuş ellerinize sağlık
4 kilocuk mu aldın, nolur bütün yedikleri içtiklerini bildiklerini banada anlat68 kilo ile hamile kalmistim canim 72 kiloyla doguma girdim. 2 sene boyuncada emzirdim sutumde yetiyordu 6 aya kadar ek gida vermedim.
Bende bugun hazirlik yaptim zati:))bugün ilk muaynemi oldum alttan bakmadı bakar diye hazırlıklı gittiydim ama göbekten takip edelim artık dedi...devamlı açmaya alıştıydık garipsedim
Ben hala becerip ekleyemedim kendimi
4 kilocuk mu aldın, nolur bütün yedikleri içtiklerini bildiklerini banada anlat
Bu arada benim karnimda kac gundur sislik var bayaa
Esim bile bu aksam ya senin gobegin cok erken cikmadimi dedi
Gazdanmidir nedir varmi sizde boyle siskinlik
????
Aslinda kabizlikta basladi biraz bende onunlami alakalidir anlamadim gitti
Benimkide çok fena çok şiş karnımBu arada benim karnimda kac gundur sislik var bayaa
????
Yani normalde hic karnim yoktur benimKabizlikla alakali olabilir benimde karnim suan 3 aylik gibi:))
Yani normalde hic karnim yoktur benim
58 kiloyum ama boyum 172 yani
Bu arada profildeki kizinmi canim?
Cok zipir gorunuyo
Sislik ve gurultu var bendede asiriBu arada benim karnimda kac gundur sislik var bayaa
????
beni de ekler miisn. sat 29 ocakÇ
Çok güzel olmuş ellerinize sağlık
Bir sorum olacak arkadaşlar. Ben manti döktüm ya çiğ ete dokundum. Çiğ ete dokunulmaz diye duymuştum unutmusum birşey olur mu?olmaz insallah
Bir sorum olacak arkadaşlar. Ben manti döktüm ya çiğ ete dokundum. Çiğ ete dokunulmaz diye duymuştum unutmusum birşey olur mu?olmaz insallah
Allah bagislasin benimde bi zipirim varda hemen tanirim gorunce zipirlariAynen canim. Evet kizim bayag zipir hatta zipir zipir
Yarın dra sorcam bu işi gaz gıderıcı bişiler versin bariSislik ve gurultu var bendede asiri
Elinde yara olduğunda sıkıntı olabilirBir sorum olacak arkadaşlar. Ben manti döktüm ya çiğ ete dokundum. Çiğ ete dokunulmaz diye duymuştum unutmusum birşey olur mu?olmaz insallah
Hayır tabikide bişi olmaz hurafe bunlar amma velakin kafana takarsan hiç olmayacak sey bile olur. Sonucta evli bayanlar olarak evde etle yemek yapıyoruz herseye elimiz degebilir canım içini ferah Tut
Allah bagislasin benimde bi zipirim varda hemen tanirim gorunce zipirlari
Kac yasinda benimki 4u yeni bitirdi aralıkta
Yarın dra sorcam bu işi gaz gıderıcı bişiler versin bari
Elinde yara olduğunda sıkıntı olabilir
Ama herkeste değil toksoplazma varsa eğer
Onunda testi yapılcak zaten önümüzdeki aylarda