- 27 Aralık 2014
- 309
- 587
- Konu Sahibi adanamerkez
- #1.061
Benide eklermisiiiin.. sat 25 ocak doğum 2 Kasım, kilo 85kızlar gözümden kaçan var mı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benide eklermisiiiin.. sat 25 ocak doğum 2 Kasım, kilo 85kızlar gözümden kaçan var mı ?
Kızlar bu söyleme işini 12. Hafta dokunca mı yaoıyoruz. Napıyoruz? Nedir bu işin raconu :)
Ciddimisiinnnn idolümsün tuttum seni
Kızlar bu söyleme işini 12. Hafta dokunca mı yaoıyoruz. Napıyoruz? Nedir bu işin raconu :)
Ah arkadaşım istanbulun ortasında gel ak desen bakmazlar ki. Çok yoğunlardır. Ben kendim kontrol ediyorum mecburen. Deli gibide kaşınıyorum ya bitlendim ya psikopata bağladım. Cuma okuldaki yardımcı elemana dünde hem görümceme hem kaynanama baktırdım üçüde yok dedi ama kaşınıyoruummm Bit tokası alıcamyarın. Bugün topuz yaptım saç bandı taktım aynı zamandabit Tokası falan kullan o zaman gelmez biz koyde çalışırken kullaniyorduk malesef.çocuk için de sağlık ocağına söylüyorduk kontrole geliyorlardi tarama falan onlar ilgileniyor du
nede kalp atışını duymadan söylemem derdim ama şüphesini hissettiğim an herkese söyledim : Dvalla biz söyledik kanda yükselmeler başlayınca eşim dayanamadı ... aslında hep niyetim ilk 3 ayı geçsin derdim ama nerdeeee duyar duymaz haykırasımız geldi.geç öğrenince küsecek insan cok bizde
Heheheh ıslanmaz içim dısım bir surda ne yazıyosa o :) önune gecılmez belkıde zaten. Kkya hemen yazdım zaten. Esım bılıyo annem bılıyo kı o hep okuma yapar oku oku oku dedim telefondan :) dediğin gibi olmaz bişey :)Sana kalmis tatlim agzimda bakla islanir diyosan 12. Haftayi bekle racon boyle.Ben testten hemen sonra herkese yaydiydim amaan ne olcakki
nede kalp atışını duymadan söylemem derdim ama şüphesini hissettiğim an herkese söyledim : D
Saçında boya var mıydı varsa gelmez. Hımm hamılesın boyayamıyosun da. Yoktur bence sen tiklendin. Takma hemen gecerAh arkadaşım istanbulun ortasında gel ak desen bakmazlar ki. Çok yoğunlardır. Ben kendim kontrol ediyorum mecburen. Deli gibide kaşınıyorum ya bitlendim ya psikopata bağladım. Cuma okuldaki yardımcı elemana dünde hem görümceme hem kaynanama baktırdım üçüde yok dedi ama kaşınıyoruummm Bit tokası alıcamyarın. Bugün topuz yaptım saç bandı taktım aynı zamanda
Ben zaten tatlı pek yemem şu an hiiçç yiyemiyorum. Meyveyi bile zorluyorum o şekerli tadından dolayı. Ekmek çok az yerdim tamamen kestim. Pilavıda keserim. Yeter ki kilo almayayım. Bir de normal doğum yapan deneyimli anneler ben en çok doğumdan sonra gevşemeden korkuyorum Sıkıntı yaşanıyor mu sıkılık konusunda.Gayet ciddiyim 2012 haziran annelerini okuyabilirsin:) pilav ekmek makarna asiri tuz tursu salgam hic yemedim. Tatliyida arada sirada canim isterse yemistim.
Sadece uçlarda vardı diplerde yoktu. Varsa kazıtıcam çaresi yokSaçında boya var mıydı varsa gelmez. Hımm hamılesın boyayamıyosun da. Yoktur bence sen tiklendin. Takma hemen gecer
Gelmezler o zaman alıyodur belkı kokusunu gene de. Gelmez yavrum emınım.Sadece uçlarda vardı diplerde yoktu. Varsa kazıtıcam çaresi yok
Ayyy inşallah yaa. Korkumdan bebelerime yaklaşamıyorumGelmezler o zaman alıyodur belkı kokusunu gene de. Gelmez yavrum emınım.
Korkacak bisey yok canim bende normal dogum yaptim gevseme felan olmuyo merak etme :)Ben zaten tatlı pek yemem şu an hiiçç yiyemiyorum. Meyveyi bile zorluyorum o şekerli tadından dolayı. Ekmek çok az yerdim tamamen kestim. Pilavıda keserim. Yeter ki kilo almayayım. Bir de normal doğum yapan deneyimli anneler ben en çok doğumdan sonra gevşemeden korkuyorum Sıkıntı yaşanıyor mu sıkılık konusunda.
inşallah yaa. Biliyorum çok erken ama elimde değil korkuyorum :) Hatta gece 1e kadar spinal anesteziyle sezaryen araştırdım. Bugün eşimle paylaştım saçmaladığımı söyledi :) Peki sen özelde mi yaptın. İstanbullu anne adayları Zeynep Kamil nasıl sizce. en ilk kontrolüme orda başlıyorum cumaKorkacak bisey yok canim bende normal dogum yaptim gevseme felan olmuyo merak etme :)
Süüppeerrrrr gözün aydın arkadasşım. Darısı bizlere inşallah . Kalp atışını duysam tamam hamileyim artık dicemKizlar bugun kalp atisini duydukk:)))))) ama sat a gore 6+0 ultrasonda 5+5gozukuyor bu sekilde farkliligi olan var mi?
Hala inanamıyorum :)) sac boyasını napcaz, kısın doğurucaz, kısın ne lazım olur kı ekstradan. Size cok guzel haberim var :) yaz sıcağında vıcık vıcık hamıle olmıcaz yanı ağustosta 29 larda 30 32 lerde olcaz :) yok ule vıcık vıcık hamıle mıyız gercı 32 hafta hamıle nasıl bısey bılemedım :) agırlasmıs mıdır cok karnı var mıdır .... Sankı bılıyorum da konusuyorum amann heyecandan :)
Ben zaten tatlı pek yemem şu an hiiçç yiyemiyorum. Meyveyi bile zorluyorum o şekerli tadından dolayı. Ekmek çok az yerdim tamamen kestim. Pilavıda keserim. Yeter ki kilo almayayım. Bir de normal doğum yapan deneyimli anneler ben en çok doğumdan sonra gevşemeden korkuyorum Sıkıntı yaşanıyor mu sıkılık konusunda.
Kizlar bugun kalp atisini duydukk:)))))) ama sat a gore 6+0 ultrasonda 5+5gozukuyor bu sekilde farkliligi olan var mi?