2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
günaydın hatunlar bugün yine kana gittim bir saate kalmaz çıkacak sonuç inşallah hafif öğürme mide yanması var bu sabah...gazdan bahsetmeyeceğim bile birde bu hafta biraz kabızlık mevcuttu bugün tersine çevirdi...ha birde bugün doğum günüm uleeeeeeeeeeeeeen:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:
nice mutlu yıllara güzel sonuç alırsın inşaAllah bebişinde sana güzel doğum gnü hediyesi vermiş olur :KK71::KK71:

E="Serinse, post: 39856635, member: 657066"]Istersen diyetisyene basvur canim
Sonucta tedavi olmussun
Saglikli beslenmeyle fazla kilo almadan gecirirsin gebeligini[/QUOTE]
Dogru söylüyorsun.diyetisyene gitmek en iyisi

E="parkbyull, post: 39857868, member: 623498"]günaydın hatunlar bugün yine kana gittim bir saate kalmaz çıkacak sonuç inşallah hafif öğürme mide yanması var bu sabah...gazdan bahsetmeyeceğim bile birde bu hafta biraz kabızlık mevcuttu bugün tersine çevirdi...ha birde bugün doğum günüm uleeeeeeeeeeeeeen:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:[/QUOTE]
Dogum Gunun kutlu olsun cnm .insallah birdahakine bebeginle kutlayacaksin

Arkadaşlar stresten bogazim sisti. Et birşey yapmaz degilmi yemedim sadece ekledim elimde yara
günaydın hatunlar bugün yine kana gittim bir saate kalmaz çıkacak sonuç inşallah hafif öğürme mide yanması var bu sabah...gazdan bahsetmeyeceğim bile birde bu hafta biraz kabızlık mevcuttu bugün tersine çevirdi...ha birde bugün doğum günüm uleeeeeeeeeeeeeen:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:
Mutluyillardogumgununkutluolsun

E="parkbyull, post: 39857868, member: 623498"]günaydın hatunlar bugün yine kana gittim bir saate kalmaz çıkacak sonuç inşallah hafif öğürme mide yanması var bu sabah...gazdan bahsetmeyeceğim bile birde bu hafta biraz kabızlık mevcuttu bugün tersine çevirdi...ha birde bugün doğum günüm uleeeeeeeeeeeeeen:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:
Dogum Gunun kutlu olsun cnm .insallah birdahakine bebeginle kutlayacaksin[/QUOTE]

sağol canım inşallah:KK66:

Arkadaslar herkese gunaydin.bu "bat" gunu nedir?2.cocugum ama kendimi cok cahil hissediyorum
beklenen adet tarihin canım

Arkadaşlar stresten bogazim sisti. Et birşey yapmaz degilmi yemedim sadece ekledim elimde yara

Mutluyillardogumgununkutluolsun
tişikkirleeeeerrrrr:KK36:

Lumos gunaydin canim beklenen adet tarihi bat canimim.benimde ikinci. Gebelik henüz gitmesin doktora senin SAT neydi benimki 6 subat

X