- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.066
- 37
- Konu Sahibi adanamerkez
- #1.141
benimki senden önce çıkar ha ,asıl sen haber etGünaydın
Doğum günün kutlu olsunnnnn
Test sonuçlarından haberdar et.
Ben de 9,30 gibi alacağım sonuçlarımı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimki senden önce çıkar ha ,asıl sen haber etGünaydın
Doğum günün kutlu olsunnnnn
Test sonuçlarından haberdar et.
Ben de 9,30 gibi alacağım sonuçlarımı.
9.30 da alıcam canım. Çok heyecanlıyımAkasya noldu senin sonuç???
nice mutlu yıllara güzel sonuç alırsın inşaAllah bebişinde sana güzel doğum gnü hediyesi vermiş olurgünaydın hatunlar bugün yine kana gittim bir saate kalmaz çıkacak sonuç inşallah hafif öğürme mide yanması var bu sabah...gazdan bahsetmeyeceğim bile birde bu hafta biraz kabızlık mevcuttu bugün tersine çevirdi...ha birde bugün doğum günüm uleeeeeeeeeeeeeen
akasyaaaaaaaaaaaaaaa9.30 da alıcam canım. Çok heyecanlıyım
Mutluyillardogumgununkutluolsungünaydın hatunlar bugün yine kana gittim bir saate kalmaz çıkacak sonuç inşallah hafif öğürme mide yanması var bu sabah...gazdan bahsetmeyeceğim bile birde bu hafta biraz kabızlık mevcuttu bugün tersine çevirdi...ha birde bugün doğum günüm uleeeeeeeeeeeeeen
Süper tatlımakasyaaaaaaaaaaaaaaa
18
55,72
150,24
399,83 bugün bat günüm
Beklenen adet tarihiArkadaslar herkese gunaydin.bu "bat" gunu nedir?2.cocugum ama kendimi cok cahil hissediyorum
Dogum Gunun kutlu olsun cnm .insallah birdahakine bebeginle kutlayacaksin[/QUOTE]E="parkbyull, post: 39857868, member: 623498"]günaydın hatunlar bugün yine kana gittim bir saate kalmaz çıkacak sonuç inşallah hafif öğürme mide yanması var bu sabah...gazdan bahsetmeyeceğim bile birde bu hafta biraz kabızlık mevcuttu bugün tersine çevirdi...ha birde bugün doğum günüm uleeeeeeeeeeeeeen
beklenen adet tarihin canımArkadaslar herkese gunaydin.bu "bat" gunu nedir?2.cocugum ama kendimi cok cahil hissediyorum
tişikkirleeeeerrrrrArkadaşlar stresten bogazim sisti. Et birşey yapmaz degilmi yemedim sadece ekledim elimde yara
Mutluyillardogumgununkutluolsun
BeklenenadettarihiArkadaslar herkese gunaydin.bu "bat" gunu nedir?2.cocugum ama kendimi cok cahil hissediyorum
inşallah canım bekliyorum haberini 9:30 daSüper tatlım
Gözün aydın valla çok sevindim
Miniklerimiz bizi bırakmayacak
İnşallah ben de hayırlı haberlerle gelirim ama bu sefer hissediyorum anne oluyoruzinşallah canım bekliyorum haberini 9:30 da
Bu arada ilk muaynede alttanmı bakıldı herkese acaba?
Benim ilk hamileliğimde hiçalttan bakılmamıştı doğum yaklaşana kadar
Benim ilk gebeligimdehic bakilmamisti alttan.ikinci sorunlu oldugu için bakildi ama illa bakılacak diye birşey yokBana alttan bakolduğu se belki görünür dedi ama sonra gerek yok dedi. Haftaya çarşamba gidicem. Karindan görünür inşallah
Lumos gunaydin canim beklenen adet tarihi bat canimim.benimde ikinci. Gebelik henüz gitmesin doktora senin SAT neydi benimki 6 subat