2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
inşallah yaa. Biliyorum çok erken ama elimde değil korkuyorum :) Hatta gece 1e kadar spinal anesteziyle sezaryen araştırdım. Bugün eşimle paylaştım saçmaladığımı söyledi :) Peki sen özelde mi yaptın. İstanbullu anne adayları Zeynep Kamil nasıl sizce. en ilk kontrolüme orda başlıyorum cuma

Canim zeynep kamil hakkinda bilgim yok ama dogumumu ozelde yapmistim cokta memnun kaldim cok kolay bir dogum gecirdim darisi hepimize olsun insallah

Bende ilk tahlilleri zeynep kamilde yaptırım iyi bir hastane arayışına girişicem. Kızlar birbirimize tavsiyede bulunalım hastane konusunda

Ben vatan cad muayenehanesi olan ayse buyukogute gitmistim ethica incirlide yaptirmisti dogumumu oralara yakinsan tavsiye ederim super bir doktordur.Cok kalabalik oldugundan evime uzak oldugundan ve cocukla gitmekte zorlanacagimdan bu sefer aile hastanesi demet dikmene gidicem yorumlarimi yazarim doktor ve hastane hakkinda

Ben vatan cad muayenehanesi olan ayse buyukogute gitmistim ethica incirlide yaptirmisti dogumumu oralara yakinsan tavsiye ederim super bir doktordur.Cok kalabalik oldugundan evime uzak oldugundan ve cocukla gitmekte zorlanacagimdan bu sefer aile hastanesi demet dikmene gidicem yorumlarimi yazarim doktor ve hastane hakkinda
Hımmm ben anadoludayım malesef :KK43: Ben Gülnihal bülbül diye bir dr.a muayene olmuştum. Acıbademde hastaneye bağlı değil kendisi çalışıyor. Dr iyi doğumda kesi gerekmediğini eğer dr. sabırlı davranırsa ve hamile kadın gebeliği boyunca gerekli egzersizleri yaparsa kendiliğinde açılma olacağını söylüyor. Hatta yurt dışında bu kesi olayı pek yaygın değilmiş. Benim aklıma yattı ancak bize baya tuzlu gelecek. Her muyene 250 doğum 4000 artı hastane parası artı ebe parası falan filan Birde ben doğumdan sonra ücretsiz izne ayrılıcam karşılayamayız malesef :KK43:

Kızlar ne güzel aramıza birsürü yeni arkadaş katılmış.ben hala kalp atışı duymadım bekliyorum.duyanlar olmuş darısı başımıza.
en çok kızım soruyor kardeşim ne zaman gelecek diye.güya söylemedik şimdiki çocuklar cin hemen anladı

[QUOTEbo, post: 39850853, member: 265024"]Hatice1969 unki uyumlu degil canim 30 ocak 7 kasim olmasi lazim[/QUOTE]
Canim benim gec döllenme hatta bir iki gun daha bile ileri atabilir

Hımmm ben anadoludayım malesef :KK43: Ben Gülnihal bülbül diye bir dr.a muayene olmuştum. Acıbademde hastaneye bağlı değil kendisi çalışıyor. Dr iyi doğumda kesi gerekmediğini eğer dr. sabırlı davranırsa ve hamile kadın gebeliği boyunca gerekli egzersizleri yaparsa kendiliğinde açılma olacağını söylüyor. Hatta yurt dışında bu kesi olayı pek yaygın değilmiş. Benim aklıma yattı ancak bize baya tuzlu gelecek. Her muyene 250 doğum 4000 artı hastane parası artı ebe parası falan filan Birde ben doğumdan sonra ücretsiz izne ayrılıcam karşılayamayız malesef :KK43:

Anladim canim haklisin bayag tuzluya gelir oyleyse, ben uc sene once normal dogumu 3000 tlye yapmistim hastaneye ayri doktora ayri. karsi tarafta arastirmaya gir o zaman hakkimizda hayirlisi olsun.

Ç
Anne ismi :) - Sat - Terminbaşlangıç kilobebiş cinsiyeti doğum kilosu
Sekizhaziran

26 ocak1 Kasım50--
simayus25 ocak3 Kasım48--
allbaby 28 ocak4 kasım67--
Simay ada 28 ocak4 kasım52--

adanamerkez
30 ocak 7 kasım92--
mariapdr30 ocak 7 kasım---
Pearl970330 ocak7 kasım---
handete31 ocak8 kasım---
Ssilan31 ocak8 kasım---
hatice196930 ocak9 kasım---
GCA1 şubat9 kasım---
Berenimbo3 şubat10 kasım64,5--
sempatico13 şubat10 kasım55--
moon28873 şubat10 kasım---
Serinse4 şubat11 kasım---
hazal875 şubat12 kasım62--
Akasya9 şubat16 kasım55--
DoraNora9 şubat16 kasım---
parkbyull9 şubat17 kasım84--
melekyuzlumm9 şubat17 kasım54--
------
------
------
------
Çok güzel olmuş ellerinize sağlık

Bu boyla bir de doğum kilosunu sağlam alırsam Adile Naşit benzeri olurum sanırım :KK53:
Kızllaarrr kilo kontrolünü nasıl yapıcaz. Aman bebek için demeyin bebekler için alınan besinler pek kilo yapmıyor :)
Cnm bende çok kilo alıyorum genetik galiba ama iki oğlumdan sonrada verdim yaklaşık 20 22 kilo aldım sonra 50 ye düştüm

X