- 16 Mart 2010
- 5.404
- 138
- Konu Sahibi adanamerkez
- #1.041
Insallahbaslamaz canim cok kotu yok benim 3.:))))senin ilkmiİnsallah canim bende midem bulanmasin diye dua ediyorum. Senin ilk gebelik mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallahbaslamaz canim cok kotu yok benim 3.:))))senin ilkmiİnsallah canim bende midem bulanmasin diye dua ediyorum. Senin ilk gebelik mi?
Offf insallah fazla ilerlemez hic bisey yiyemiyorum agzimin tadi gitti
Insallahbaslamaz canim cok kotu yok benim 3.:))))senin ilkmi
Ohh ne guzel canim baslamaz insallahbende de başlamadı daha hatta normalde reflüm var diye daha çok bulantım olurdu hamilelik iyi geldi iştahım falan yerinde...
bende de başlamadı daha hatta normalde reflüm var diye daha çok bulantım olurdu hamilelik iyi geldi iştahım falan yerinde...
Tamam canım bende de eşimin kullandığı balıktağı var kapsul. Gemıde balık cıkıyor ama kokusu yağı bir garıp gemının, yiyemiyorum. Alıım hap dedim. Baktım nete kımısı bastan ıtıbaren almıs. Sen gene gidersen balıkyağı hapını sor benım ıcın olur mu ? Cunku omega değil direkt balık yağı var kapsulde :)imom omega bugün yazdı dr
Amin canim cumlemizinkini benimde iki kizim var dunyalar tatlisi.difer hamileliklerimde boyleydi 6.haftadan sonra baslamisti bulanti takiiiiiii 4aya kadar Allahim hayirlisiyla gecs3ydiBenimde ikinci bir tane kizim var. Allah bagislasin kuzucuklarini. Diger hamileliklerin nasil gecti?
Masallah masallah boyle gider insallah
Ohh ne guzel canim baslamaz insallah
Tamam canım bende de eşimin kullandığı balıktağı var kapsul. Gemıde balık cıkıyor ama kokusu yağı bir garıp gemının, yiyemiyorum. Alıım hap dedim. Baktım nete kımısı bastan ıtıbaren almıs. Sen gene gidersen balıkyağı hapını sor benım ıcın olur mu ? Cunku omega değil direkt balık yağı var kapsulde :)
Amin canim cumlemizinkini benimde iki kizim var dunyalar tatlisi.difer hamileliklerimde boyleydi 6.haftadan sonra baslamisti bulanti takiiiiiii 4aya kadar Allahim hayirlisiyla gecs3ydi
Ne guzel ben cekmisim iste bugun yine dedi tam benim kizimsin bende boyle kotu olurdum diyeinşallah kızlar anneme çekmicek gibi duruyorum tabiii şimdilik maşallahım var
ama bu gidişle 100 kilo olurmuyum kısmet artık gerçi boy uzun diye kamufle ettim hep hayırlısı
Ne guzel ben cekmisim iste bugun yine dedi tam benim kizimsin bende boyle kotu olurdum diye
Evet cnm cocukla dahada zor yatmak ne mumkun yarim saat birakmadilar bugun beji esim isden gelince aldida parka goturdu biraz rahatladim bendede acaip sinir varGecer insallah Allah yardimcimiz olsun cocuk olunca daha bir zor geciyor sanki hamilelik ne yattigimi anliyorum ne kalktigimi. Asirida sinir basladi her an birine sallayacak gibi geziyorum ortalikta sanki cocukta hissediyor daha yaramaz olmaya basladi
Oyle canim bebislwr iyi olsunda bhnlar gececek elbetayy kötü olmuş be güzelim artık hayırlısı bebişler iyi olsun bol sıvıyla sağlıkla ilerlesin inşallah
Hayırlı olsun çok sevindimMerhaba canım. 31 günde olduğumu sayarak 4 gün gecikti ve testim 468 çıktı
Cansın sen !!! Ne kadar tesekkur etsem az...hımm tamam kuzum aklıma yazdım
bit Tokası falan kullan o zaman gelmez biz koyde çalışırken kullaniyorduk malesef.çocuk için de sağlık ocağına söylüyorduk kontrole geliyorlardi tarama falan onlar ilgileniyor duGünaydın herkese. Bu sabah ilk bulantımı yaşamış bulunmaktayım :) 30 saniye falan sürdü ama yaşadım Ben sürekli uyku uyuşukluk halindeyim kızlar var mı başka yaşayan. Bir de sınıfımdaki bebelerden biri bitlenmiş çok tedirginim bana bulaşırsa diye. Bulaşması durumunda bit şampuanıda kullanılmıyor hamileyken ne yaparım bilmem
Ciddimisiinnnn idolümsün tuttum seniİlk hamileligimde bunlara dikkat ederek 6 kilo almistim toplamda:)
en herkese yaydım yaa. Üstelik ben doktora bile gitmedim dahaKızlar bu söyleme işini 12. Hafta dokunca mı yaoıyoruz. Napıyoruz? Nedir bu işin raconu :)