2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
DonukPudra fermante
yazmamisim ya oda isiticisi olacakti

iste bende var meyve sıkacagi ama hem cok kopukli oluyor suyu hem /tek olmadigima sevindim/ yıkamasi evet ugrastirici..

philipslere bakmistim netten videoda pek bi kolay yikaniyor tut suya haydi hazir

Endise ettigim kadar varmis hissediyor insan.
Cumartes gecesi 35.3 e kdar dustu atesi..
esim acile gitti sordu biri dalga gecercesine konusmus biri anlatmis insan gibi.

cocuk soguk yani belli. Dun iki dr aradik biri tahlil yapicaz ilginc,normal degil tarzinda konustu.
biri derisi donmus kizarana kadar masaj yapin dedi. Deri canlanmaliymis vs..
artik en son nazar icin okuttuk dun.
Fark varmi derseniz var.

ya vucudunu yagladik ondan, ya okuttigumuz icin gercekten sonraya dogru alni artik isinmaya basladi / ara ara sogumalar haric/

Allah korusun yavrularimizi ama nazara inanirim.Varmis belliki birseyler, ortada bir denem yokken ates dusmesi.. cok ilgincti gercekten :/

Rabbim korusun yavrularimizi..
sen yine takipte ol canim.soguk havalede olabilir..yine duserse hemen gotur..birazda abart hastaneye gittiginde evde cok dustu falan diye oranin doktorlari nasilmis anlamadim.

Rabbim korusun yavrularimizi..
sen yine takipte ol canim.soguk havalede olabilir..yine duserse hemen gotur..birazda abart hastaneye gittiginde evde cok dustu falan diye oranin doktorlari nasilmis anlamadim.

oyle mi oluyormus aman Allah korusun
bir arastirayim bak simdi bilmiyordum onu

aman buranin doktorlari oyle iste ne diyeyim. Iyiside var ama keske tum dr oyle olsa yani

Cok ilginc ya uyurken ates dusmesi..yani farkedilor derecede hemde.. Allah korusun her turlu hastaliktan tum cocuklari.. kulak iltihabiyla mi ilgiliymis bu simdi tam anlayamadim. O ates yukseltir diye biliyorum.

Ağlamak istiyorum
Birkaç ay sonra sanırım ben de senin gibi olacağım..
Allah ikimize de kolaylık versin canım.

Of bende cesaret edemiyorum çünkü inatlaştı istemiyorum büyünce tuvalete yapıcam dio daha ne kadar büyüyecekse bekliyoruz
Dört yaşına kadar bekle, iki günde ogrenecek deseler inanki beklerdim ben.
Çok zor. Nerdeyse üç olacak yine zor. Cocuga mi bagli Kaç yaşında olursa olsun zor mu olacakmış demek ki diyorum..
Bezi çıkarmak istemiyorsa hiç girişme canım bence. Biz WC ye gidicem buyudum bez takmicam artık dedigi halde arkası gelmiyor..

İyi geceler kızlar.
WC eğitimi yıpratıcı.
Kendisi pek söylemiyor ben götürüyorum.
İlk günler suyla oynamanın hevesine mi bilmiyorum ben her götürdüğümde geliyordu ve yapıyordu (2-3 saatte bir).
Şimdi gelmedi deyip gelmek istemiyor. Ve tabi sonuç : altına yapıyor. Az önce de kanepeye isedi. Sildim ama içine geçti bir kere.
Epey söylendim.
Kanepede degilim tabiki neden ben götürmek isteyince gelmiyor diye sinirlendim. Bir hafta oldu. İlerleme olacağına gerileme oluyor.
Normal mi kızlar
Sizde de oldu mu böyle?
Eşim böyle böyle öğrenecek sakın ol diyor ama üzülüyorum :/

Havalar soğudu biz bahara kaldık gibi zaten

fermante yok canim kulak iltihabi dusurmezmis / nette dusurebilir yaziyor ama kac dr gezdik onla alakadi degil dediler

Dun baska sehre iki doktora daha gorunduk, biri dalga gecercesine konustu . 20 yildir bu isin icindeymis boyle seu duymamis vs..
biri oturdu insan gibi anlatti
olabilir belki bir enfeksiyona karsi boyledir, veya gecirdigi havaleyle alakali olabilir dedi.
Bence normal ama nedenini merak ederseniz damar yoluyla alinan kan ornekleriyle vs tahlil yapilmali herseyine iyice bakilmali o zaman belli olur dedi

bu ara cok kan verdik o yuzden simdilik erteledik biraz .

nette tam buna benzer sorunlari olanlar var . Hepside onca hastane,dr gezmis kimse birsey bilmiyor.Hatta profesor bile demis bir gun birseu ogrenirseniz banada soyleyin nedenini diye.

Anlayacin bir cikmazin icinde hissediyorum kendimi cok paraliyorum.

tum gece isitmak icin bazen uyandirip isitiyoruz, dun gece uyumusum artik yaklasik 12 saat uyumusum dusun

Canlari sag olsun Rabbim beterinden korusun, onlar iyise herkes iyi

Sadece basindan asiri terliyor asiri dediysem cok asiri boncuk boncuk cok fazla.
Aklima D vitamini eksikligi geldi, tahlil yapmadan 2 gundur veriyorum nebileyim olabilir mi acaba

Siz kullaniyomusunuz D vitamini?
1 yasindan beri kullanmiyodum

fermante bu arada senin kiz mi takilmaya baslamisti konusurken canim?
duzeldimi?

bizimkide gecen aksam yine bi garipti ne konustugu pek anlasilmiyordu, cok heyecan yapiyor gibiydi konusurken

Sadece basindan asiri terliyor asiri dediysem cok asiri boncuk boncuk cok fazla.
Aklima D vitamini eksikligi geldi, tahlil yapmadan 2 gundur veriyorum nebileyim olabilir mi acaba

Siz kullaniyomusunuz D vitamini?
1 yasindan beri kullanmiyodum
Çok ilginç ya, hala öyle mi peki?
vücut soguk, başı terliyor ..

burda cok kötü oldum ben de. Allahım evlatlarımızı sağlıklı ve mutlu kılsın inşallah.

Gunaydin kizlar..
Okul sezonu aciliyo M mambur tubaa1 egitim yiliniz hayirli olsun canlar.
Kizlar saka maka bunlar 3

sağolun kızlar rabbim tüm çocuklara zihin açıklığı versin tabii annelere de bolca sabir

İyi akşamlar kızlar
Tüm sayfaları okuyamadım bile kaçırdığını birşey varsa affola . ne zamandır gelemedim çocukların hepsi farklı devrede.biri sabahçı ,biri öğlenci biride tam gün .tam kafayı siyirmalik :))

@tutkku canım yazdığını okudumnda sırf ondan girdim .
Benim babannem derdiki;üşütme olunca çocuk soğuk terler yani kafası yada vucudu terler ama buz gibi olur derdi .benim büyük oglumdada öyle olurdu tabii hiç ateşini olcmedim yani sana yanlış bilgi vermek istemem ama buda aklında olsun istedim.cocuk hastalığı böyle atar derdi hakikaten de iki güne iyileşirdi.

Bide yine büyük oğluma ağrı kesici verince içinde ateş dudüşürü olduğu için derecesi çok düşerdi .hatta 35 ve 34.5 a düştüğünü biliyorum .doktorda ilaç verdirmezdi tehlikeli diye

Kızlar hepiniz iyisiniz inşallah
İnanın akşamları sırtım ikiye ayrılıyor
tubaa1 E efira @Mavisu27 canım benim kız bezi çıkarmıyor .çıkarsa da ilk ciste kirleniyor diyip taktırıyor.doktora sordum üç ay lafını bile etme unutsun dedi kuzenimle aynı şeyi yaşadı üç ay sonra çocuk unuttu ve rahatça tuvalete yaptılar. Sanırım biz resetlenmelerini bekliycez :)))

Allah yardimcin olsun gozumu korkutuyosun,Allahtan Lisa krese gidiyo,Sende yarim gun felan ver biyere canim yipratma kendini

Ağlamak istiyorum
Birkaç ay sonra sanırım ben de senin gibi olacağım..
Allah ikimize de kolaylık versin canım.

Canlar göZünüz korkmasın her çocuk aynı olmaz olsa da bi şekilde üstesinden geliniyor anne olmak sonsuz güçlü olmak demekmiş
Sevgileri dünyaya bedel
Kanadalı canım kreşe vermek istemiyorum çünkü sürekli hasta olup geliyorlar benim oğlum zaten hassas birde duruya geçirmesinden korkarım
Yakında bir iki kreş baktım ilk başlarda ama hiç beğenmedim ortamlarını
Çocukların uyuduğu yeri görmek istedim ama görmez olaydım resmen çiş kokuyordu
Öyle böyle idare edicem evde artık
Canım alışacak merak etme
Kimi çocuk üç günde kimi çocuk bir ayda yada daha fazla öğrenir
Bazı günler çok iyi giderken bazı günlerde geri gitme normal hep yaşadık bunu
Bazen tam öğrendi diyorsun inadından da yapıyorlar bizi kızdırmak için
Belki banyoda yapmak istemez farklı ortamda dene
Oyuna çevirerek falan dene
Benim kayınvalide pet şişeye yaptırıyordu bak şimdi tırrrr diyecek falan deyince hoşuna giderdi
Bu bir süreç ve hiç öğrenemeyecek gibi gelse de öğreniyorlar sadece bol sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…