-
- Konu Sahibi adanamerkez
- #86.681
Geçmiş olsun.Kızlar bizde grip olduk havalar dün soğudu bugün hastayız bağışıklığını sevdiğim
Teşekkür ederim canım aynen ne çok hasta oluyorlarGeçmiş olsun.
Mevsim girişi mevsim çıkışı mevsim ortası..
Bize bahane çok
Biz siramizi saldik,Geçmiş olsun kızlar. Başladı yine bizimkiler kesin sırayla yine hastalık furyası geçer hepimizden.
Sizede gecmis olsun canimm..Gecmis olsun ,ertugrul pasa ,kerem pass
Sagol canim ,kerem pass yazmis tell.Sizede gecmis olsun canimm..
Bende aferin ve petidus verdim.burnunuda spreyle actim yoksa uyuyamadi.salgin var galiba bizim burdada kimi gorsem hasta.sende dikkat et canim ilacta alamazsinBiz de hasta olduk kızlar.
Haftasonu için eşimin memleketine gitmiştik gece usuttu sanırım orda.
Dün gece geldik eve. Sabaha kadar yatmadı burun tıkalı hapşırık öksürük arada..
Aferin veriyorum.
Başka ne yapabilirim ?
tutkku zencefilli bir karışımdan bahsetmiştin neydi o?
kanadali35 geçmiş olsun canım.
Teşekkür ederim teyzesiGecmis olsun ,ertugrul pasa ,kerem pasa
Geçmiş olsun size de teker teker dökülmeye başladık yineBiz de hasta olduk kızlar.
Haftasonu için eşimin memleketine gitmiştik gece usuttu sanırım orda.
Dün gece geldik eve. Sabaha kadar yatmadı burun tıkalı hapşırık öksürük arada..
Aferin veriyorum.
Başka ne yapabilirim ?
tutkku zencefilli bir karışımdan bahsetmiştin neydi o?
kanadali35 geçmiş olsun canım.
Cook gecmis olsun,Sukur bir sey olmamis.Allah korumusKizlar bu aksam ust komsu kizinin dogum gunu vardi ciktik neyse cicicici. Pastasini yemis gelmis annem ben hepsini bitirdim demeye gelmis yanima. Donuste koridorda bi cocuk elinde tabak dolasiyo, bi carpistilar cocugun catali yavrumun gozaltina girmis baya bi delinmis. Tam kazayagi bolgesi. Odum patladi cok korktuk o da ben de. Etkisinden cikamiyorum ya gozune gelseydi napardim diye.
Allah korumus fistigimi..kiyamam nasil korkmus aglamistir..sukur bisey olmamis..anlik herseyKizlar bu aksam ust komsu kizinin dogum gunu vardi ciktik neyse cicicici. Pastasini yemis gelmis annem ben hepsini bitirdim demeye gelmis yanima. Donuste koridorda bi cocuk elinde tabak dolasiyo, bi carpistilar cocugun catali yavrumun gozaltina girmis baya bi delinmis. Tam kazayagi bolgesi. Odum patladi cok korktuk o da ben de. Etkisinden cikamiyorum ya gozune gelseydi napardim diye.
Ah canım benim... Bir anlık herşey cidden.çok geçmiş olsun...yeni krem keşfettim fastum merhem böyle morluk ve kizarmalarda çok etkili. Komşumda 2 kere başıma geldi 3-4 saate geçti ikisi de.Kizlar bu aksam ust komsu kizinin dogum gunu vardi ciktik neyse cicicici. Pastasini yemis gelmis annem ben hepsini bitirdim demeye gelmis yanima. Donuste koridorda bi cocuk elinde tabak dolasiyo, bi carpistilar cocugun catali yavrumun gozaltina girmis baya bi delinmis. Tam kazayagi bolgesi. Odum patladi cok korktuk o da ben de. Etkisinden cikamiyorum ya gozune gelseydi napardim diye.
Of okurken bile içim kötü oldu allah kazadan beladan korusun bütün yavrularıKizlar bu aksam ust komsu kizinin dogum gunu vardi ciktik neyse cicicici. Pastasini yemis gelmis annem ben hepsini bitirdim demeye gelmis yanima. Donuste koridorda bi cocuk elinde tabak dolasiyo, bi carpistilar cocugun catali yavrumun gozaltina girmis baya bi delinmis. Tam kazayagi bolgesi. Odum patladi cok korktuk o da ben de. Etkisinden cikamiyorum ya gozune gelseydi napardim diye.
Ah canım Allah korumuşKizlar bu aksam ust komsu kizinin dogum gunu vardi ciktik neyse cicicici. Pastasini yemis gelmis annem ben hepsini bitirdim demeye gelmis yanima. Donuste koridorda bi cocuk elinde tabak dolasiyo, bi carpistilar cocugun catali yavrumun gozaltina girmis baya bi delinmis. Tam kazayagi bolgesi. Odum patladi cok korktuk o da ben de. Etkisinden cikamiyorum ya gozune gelseydi napardim diye.
Size de geçmiş olsun canım .Bende aferin ve petidus verdim.burnunuda spreyle actim yoksa uyuyamadi.salgin var galiba bizim burdada kimi gorsem hasta.sende dikkat et canim ilacta alamazsin
Geçmiş olsun size de teker teker dökülmeye başladık yine
Teşekkür ederiz teyzeleriKizlar selam
Hastaliklar basladi sanirim yine kol geziyor.
Hasta olan herkese gecmis olsun.
Ben de bugun kendim icin gittim.dr.a mantar olmusum ya cok fena. Ilac verdi de biraz rahatlatti hemen.
Ctesi de defneyi kbb goturdum. Nefes almasi iyice guclesti horlama artti diye. Geniz akintisi cok fazla alerjik olabilir dedi. Bir de geniz eti cok sismis alerjiden olabilir dedi. Ilac verdi alerji surubu ve soguk alginligi surubu bir de burun spreyi. Bakalik insallah rahatlatir.