- 10 Eylül 2013
- 3.593
- 5.510
-
- Konu Sahibi adanamerkez
- #86.601
O laf bizde de basladi ve uykuya acayip direniyor. Cildircam saniyorum.Of o laf Cinnetlik zaten
Havalar serinlendi, gece wc yetişememe durumu başladı , kaçırıyor altına. Nasıl napsam bilmiyorum..gündüz de bilerek tutup üstüne yapma durumu var ,inatlasiyor istediği olmayınca
@wakewake nerelerdesin canım ? Nasıl Göktuğ ve Duru?
@Ayaklarim3kilo sen nasılsın ?
Canim cok gecmis olsun..kulak kizarikligi mutlaka ates yapar.kizimda 39 un altina dusmezdi.antibiyotik icince duzelirdi.takip et atesini.kizlar nasilsiniz
sanirim kulak enfeksiyonu olmusuz.
Aksam bogazina balik kilcigi takildi, her neyse cikardim elimlemi ekmek yedi onlami bilmem ama sonraya dogru keyfi kacti, agzimda su var diyip durdu yara yalti herhalde yerini.
Bugun dr goturduk bogazi kizarmis, kulago kizarik vs dendi.
ama benim asil korktugum gece hic atesi yukselmedi aksine 36 ya dustu normalde biraz sicaktir vucudu.
Allahim beni bir korku aldi..
normalmidir 36 ?
kac kat giyittik, orttuk ara ara soguk soguk terler doktu ki normalde cok cok terler ama dun geceden beri pek terlemiyor oyle nadir yani..
usuyordu dicem ama usume, titreme vs yoktu..
bugunde oglen atesi yukseldi zaten .
anlamadigim vucut sicakligi neden dusuyor, onca isitmamiza ragmen normale dnmedi tum gece. hala kalbim nasil hizli atiyor bilseniz cok korktum yine
dr net birsey soylemedi, usumustur vs ondandir dedi
Endiselenme hemen bir şey yoktur bence hafif usutmus demek ki kızarıklık var demiş doktor baksana. 36 da normal uyurken vücut ısısı içinkizlar nasilsiniz
sanirim kulak enfeksiyonu olmusuz.
Aksam bogazina balik kilcigi takildi, her neyse cikardim elimlemi ekmek yedi onlami bilmem ama sonraya dogru keyfi kacti, agzimda su var diyip durdu yara yalti herhalde yerini.
Bugun dr goturduk bogazi kizarmis, kulago kizarik vs dendi.
ama benim asil korktugum gece hic atesi yukselmedi aksine 36 ya dustu normalde biraz sicaktir vucudu.
Allahim beni bir korku aldi..
normalmidir 36 ?
kac kat giyittik, orttuk ara ara soguk soguk terler doktu ki normalde cok cok terler ama dun geceden beri pek terlemiyor oyle nadir yani..
usuyordu dicem ama usume, titreme vs yoktu..
bugunde oglen atesi yukseldi zaten .
anlamadigim vucut sicakligi neden dusuyor, onca isitmamiza ragmen normale dnmedi tum gece. hala kalbim nasil hizli atiyor bilseniz cok korktum yine
dr net birsey soylemedi, usumustur vs ondandir dedi
Dillerini sevsinler senin tatlı cadıKizlar bu kendi kendine uyuma durumu ne zaman oturuyo acaba? Hep birlikte uyuyoruz cogu zaman yanina yatiyorum bazen de ayakta salliyorum. Gunduz uykusunda mutlaka sallayarak uyuyo. He bi de gece kalkip hic ses cikarmadan gelip yanima yatiyo. Ben duymuyorum bile cogu zamanbi ara bi bakiyorum girmis ortaya yatmis. Kalkip yerine goturunce de hemen uyaniyor. Sabah soruyorum gece gelmissin yine yanima niye diye. Sizin yatak cok serin diyo bazen de korkuyorum yanlizliktan diyo. Ayy oyle deyince de hic kiyamiyorum. Hee bi de dun sabah diyoki "bikere bebekken delmistim ya artik alistiim onun icin hep deliyoyuum"
Guler misin aglar misin mod.
Ben almistim ilk zamanlar disari giderken giydirmek icin. Cok sıkı lastikleri vardi rahatsiz etti. Cift alez var bende biri islaninca digerini seriyorum. Ilk baslarda islatma cok olmustu. Islana islana ogrendi. Geceyi cozemedik hatta tam olarak ama normal diye dusunuyorum. Evet zor hele suan senin icin epey zor ama ogrenecek annesi. Sabir..Kızlar alıştırma kulodu kullanan var mı ?
Tuvalet eğitimine başladık tekrar.
Gündüz uyurken yatağını ıslatıyor.
Onlardan kullansam nasıl olur?
Dipnot:
Çok zor çok
Ben de sorun etmiyorum da sadece merak iste..Dillerini sevsinler senin tatlı cadı
Ayakta sallayarak uyuyoruz biz.
Ben çok sorun etmiyorum bunu. Kendi kendine uyumadiktan sonra her çocuk kendine bir riutel seciyor illaki.
Saçla oynama, anneye sarılma, sallanma, vs.
Kendi kendine uyuma için de daha çok küçükler diye düşünüyorum beklentilerimi artık düşük tutuyorum daha mutlu olmak için
Uzerine gitme hatta bikac zaman hic lafini bile etme. Unutsun bakalim. Unuttugunu dusundugun zaman denersin tekrar insallah.
Ben kaldirdigimda yok deyip yapmıyor. İnadı tam inat ..O laf bizde de basladi ve uykuya acayip direniyor. Cildircam saniyorum.
Aksam ayri oglen ayri.
Gece wc ye kaldiriyomusun? Kac kez? Ben kaldiriyorum gece ne kadar sure kaldircam hep mi boyle gitcek bilmiyorum.
Köye gittigimizde defne de kacirdi orda hava serindi bi de duzen degisince ondan oldu sanirim. Eve gelince cok sukur duzeldi. Ama heran yeniden baslayabilir cunku ayakta corap tutamiyoruz. Az once yine bi krizden ciktik. Giydi giymedi ayaklar buz olmus ama bana misin demiyor inadim inat. Bagris cagris sonrasi uyudu yine. Istemiyorum oyle olmasini ama hic sabrim kalmiyo napicam bilmiyorum. Kendimi kotu hissediyorum simdide
Elektrikli ısıtıcı dediğin kettle mi ?Kizlar kullaniyorsaniz bana elektrikli isitici ve kati meyve sikacagi onerirmisiniz?
Turkiyeye gelecek gibiyiz, ordan almak istiyorum ama ne alsam hangisi iyi tam bilgim yok.
Kullanip memnun kaldiginiz varmi
Gittin mi doktora nasıl bebiş.Slm herkese nasilsiniz,ergenler nasil
Yok canim enson 6+2 de gitmistim simdi ekim 15 te gitcem burda boyleGittin mi doktora nasıl bebiş.
Benim ergen bomba sorma
Selam canimmmSlm herkese nasilsiniz,ergenler nasil
Yaa kendi kalkiyorsa ne iyi. Bizimki uyanmaz kesinlikle.Ben kaldirdigimda yok deyip yapmıyor. İnadı tam inat ..
Artık kendisi kalkarsa kaç kere öyle 2-3 oluyor bu. Tabii altına kaçırdığı da oluyor yetişemediği için.
Bu dönem bireyselliklerini ve benim dediğim olmalı vurgusunu yaşadıkları dönem.ben de bağıran ve gergin anne olmak istemiyorum ama gene kendimi o halde buluyorum. Çok yıpratıcı